Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Αρχισαν σιγά σιγά να σκάνε μύτη οι ενδιαφερόμενοι για τις επόμενες εκλογές


Για μια ακόμη φορά επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες μας για την κάθοδο στις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές υποψήφιου από το Δομοκό, εκπροσώπου  της νέας γενιάς.  

Διαβάζουμε στη στήλη "της Ημέρας...", στην "ΗΜΕΡΑ"του φίλου Γιώργου Παλαμιώτη, στο φύλλο του Σαββάτου 9 Μαρτίου:
 
"Γίνεται πολύς λόγος το τελευταίο διάστημα ακόμη και για τις επόμενες περιφερειακές εκλογές, ανεξάρτητα αν ακόμη δεν έχουν προσδιοριστεί πότε θα γίνουν. Μάλιστα, ορισμένοι τρέχουν πολύ νωρίτερα θεωρώντας ότι μπορούν να προλάβουν αγνοώντας σε κάποιες περιπτώσεις έμπειρους πολιτικούς οι οποίοι συμβουλεύουν να περιμένουν.
 
Έχουν αρχίσει διαβουλεύσεις δηλαδή. Έχουν μπει στο χορό και εννέα άτομα όχι βεβαίως για τη διεκδίκηση της κεφαλής αλλά για καθοριστικά πόστα. Μαθαίνω λοιπόν ότι ένας σαραντάρης με αρκετές δεξιότητες αφού είναι εν ενεργεία στρατιωτικός ζυμώνει ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα την πιθανότητα καθόδου. Δεν μπορώ να ξέρω προς το παρόν προς τα που κατευθύνεται γιατί βλέπω αρκετές επαφές σε όλα τα επίπεδα. Δεν θα διστάσω μάλιστα να πω ότι αρκετοί πολιτικοί φορείς του απλώνουν το χέρι. Τι θα γίνει τελικά, κανείς δεν μπορεί να ξέρει. Η μάχη αναμένεται να είναι μεγάλη αλλά και συγχρόνως όλα δείχνουν ότι η ανανέωση θα είναι πολύ μεγαλύτερη. 
 
Ανανέωση θα έχουμε λίγο-πολύ και με περιφερειακούς συμβούλους αφού ορισμένοι εξ αυτών είναι απελπισμένοι, οι δε υπόλοιποι δεν έχουν καμία διάθεση καθόδου. Έτσι λοιπόν το στοίχημα της ανανέωσης είναι ένα από εκείνα που παίζονται καθώς προετοιμάζονται και άλλοι να μπουν στο παιχνίδι το επόμενο διάστημα και σε κάποιες περιπτώσεις και το ίδιο το σύστημα τους έχει ανάγκη για την επιβίωσή του.
  
Σε ότι αφορά τώρα τον σαραντάρη που σας έλεγα μπορώ να σας πω πως δεν ανήκει σ' αυτό που λέμε «πολιτικό σύστημα» και κατάγεται από το Δομοκό. Μαθαίνω ότι και σε επίπεδο κέντρου υπάρχουν κάποιες επαφές οι οποίες είναι αυτονόητο ότι εκτός από το γεγονός ότι κρατιούνται σε μια επικαιρότητα το διάστημα που διανύουμε θα ζεσταθούν όσο πλησιάζουμε προς τις τελικές επιλογές. Απ' ότι δείχνουν τα ίδια τα γεγονότα νομίζω ενδιαφέρεται απλά και μόνο ως περιφερειακός σύμβουλος αφού όλες οι προσεγγίσεις κάνουν λόγο ακόμη και για πιθανό χρίσμα αντιπεριφερειάρχη. Με ποιον θα κατέβει τώρα; Ε… να αφήσουμε και κάτι για το επόμενο διάστημα να έχει και λίγο ενδιαφέρον. 
 
Πάντως το όνομα είναι σημείο αναφοράς για το Δομοκό και όσων γνωρίζουν από την περιοχή. Δεν λέμε περισσότερα γιατί τα «κλαδευτήρια» από την περιοχή του Δομοκού ψάχνουν για το δικό τους ρόλο. 
 
Επειδή λοιπόν είπαμε κάθε είδους ιστορίες να σας πούμε πάρα πολύ απλά ότι υπάρχουν και ενδιαφερόμενοι μέσα από το κέντρο της Λαμίας. Έχουν αρχίσει ν δημιουργούν κλίμα, να διευρύνουν τις επαφές τους νύχτα μέρα και να προσδοκούν ότι θα μπο- ρούσαν να αποτελέσουν τη «χρυσή εφεδρεία» μιας και διαπιστώνουν ότι υπάρχει ένδεια σε πρόθυμους και η οποία θα διευρύνεται. Υπομονή λοιπόν… Αποκριές έρχονται". 

Γ.Π. 
 

19 σχόλια:

  1. ΓΙΑΤΙ ΒΑΣΑΝΙΖΕΣΤΑΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΠΑΝΤΟΥ .ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ.ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΟΚΡΩΝ ΠΡΟΩΘΗΣΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΣΗ ΠΡΩΗΝ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΚΝΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ.ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΤΑΘΗ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΜΑΥΡΟ ΜΕ ΤΟΣΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣΗΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΗΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΜΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΟΚΡΩΝ.ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΠΙΣΤΑ ...ΣΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΙΣΤΕΥΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΑΞΙΟΛΗΠΗΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ,ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΛΙΟΛΙΟΣ.ΑΣΕ ΚΩΣΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΤΑ ΚΟΛΠΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΣΤΑΪΚΟΥΡΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

      Διαγραφή
    2. ΕΝΝΟΕΙΣ ΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. Ή ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΛΟΓΑΡΙΑΖΕΙ;!!

      Διαγραφή
    3. ΓΙΑΤΙ; ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΙΟΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ;

      ΚΑΝΕΝΑΝ! ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!

      (ΣΕ ΟΛΟΥΣ -ΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ- ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΤΗΝ "ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ" ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ "ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ" ΜΕ ΟΛΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.)

      ΤΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ; ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ.

      Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΞΕΡΕΙ, ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ. ΑΥΤΗ ΑΛΛΩΣΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΟΓΟ ΕΤΣΙ Ή ΑΛΛΙΩΣ.

      Διαγραφή
  2. Ο ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟΣΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑ .ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΔ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΤΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΪΚΟΥΡΑ. Ο ΚΑΘΕ ΓΥΦΤΟΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΚΥΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.

      Διαγραφή
  3. ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΘΗ ΠΟΥ ΜΟΥΛΟΧΤΑ ΕΦΑΓΕ ΤΟΝ ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΙ ΦΑΓΩΘΗΚΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΕΝΩ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΟΒΑΡΑ ΑΡΡΩΣΤΟΣ.ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΕΧΟΝΤΑΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ.ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣΗΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ.ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΧΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ?ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ ΠΑΛΙ ΝΩΡΙΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙ Η ΔΕΞΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΠΡΕΚΟΥΛΑΚΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΗΝ ΚΝΙΤΗΣ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΕ ΝΔ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΝΩΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΑ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ....ΜΕ ΤΟΝ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ.ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΝΩ Ο ...ΥΠΑΡΚΤΟΣ Ο ΛΙΟΛΙΟΣ... ΧΑΡΜΑ ΟΦΘΑΛΜΩΝ... ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΟΥ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ...

      Διαγραφή
    2. ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΗ ΠΑΣΕΓΕΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Ε;

      Διαγραφή
    3. ΛΑΘΟΣ ΜΗΠΩΣ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ..ΜΑΣΕ(Σ)ΓΕΣ

      Διαγραφή
    4. ΜΑΣΕΓΕΣ... ΠΕΘΑΙΝΩ!!!! lol

      Διαγραφή
  5. Ο ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ ΕΦΑΓΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΗ Β ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΞΕΥΤΙΛΗΣΤΗΚΕ.ΑΛΛΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΙΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΣΑΙ ΗΡΘΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ.ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ?.ΠΟΤΕ ΗΡΘΕΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΟΚΡΩΝ. ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΑΦΑΝΤΟΣ.ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΟΚΡΙΔΑ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΧΕΙΜΑΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΝΑΙ ΑΦΑΝΤΟΣ Ο ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ; ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ "ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ" ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ, ΑΛΛΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ.

      Διαγραφή
  6. ΑΜΑ ΠΑΡΕΤΕ ΔΕΞΙΟΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΓΡΑΦΤΕΤΟ.ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ.ΤΣΟΥΡΤΟΣ-ΜΠΡΕΚΟΥΛΑΚΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΟΛΥΜΕΛΕΤΑΣ ΤΟΝ ΤΣΟΥΡΤΟ... ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΝΥΧΤΑ ΑΠΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΩΡΑ... ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΟΛΙΟ...

      Διαγραφή
    2. ΚΟΙΤΑ ΕΚΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ... ΖΑΪΜΗ ΚΑΙ ΣΙΑ... ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ....

      Διαγραφή
  7. ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ "ΧΡΙΣΜΑ" ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ Ή ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ;
    "ΧΡΙΣΜΑ" ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ (ΚΙ ΑΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΑΣ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΑΝΑΝΕΩΣΟΥΝ). ΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΞΑΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΕΝΑ "ΧΡΙΣΜΑ" ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΑΣΟΚ? τι είναι αυτό που δίνει και χρίσμα!!!

      Διαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου