Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Ασωνίτης: Διάλεξη-ομιλία για το "Ρεμπέτικο" και ζωντανή ρεμπέτικη μουσική στην Αταλάντη



Κυριακή 24 Μαρτίου και ώρα 21.00 στο "Μπαλκόνι του Ουρανού" (Δημοτικό περίπτερο), ο γνωστός πολυγραφότατος συγγραφέας και νομικός  Αλέξανδρος Μ. Ασωνίτης  θα αναφερθεί εξειδικευμένα και θα αναλύσει σε ομιλία του την Ιστορία και κυρίως την Φιλοσοφία του Ρεμπέτικου Τραγουδιού.

Ο Αλέξανδρος Ασωνίτης βασικός συντελεστής του κέντρου "ΑΝΟΙΧΤΗ ΤΕΧΝΗ", με τον δικό του τρόπο θα  αναφερθεί  γνωστικά στην συγκλονιστική πολιτιστική   ταυτότητα του περιούσιου μουσικού είδους, του ρεμπέτικου, που τα τραγούδια του νίκησαν όσους

τα αμφισβητούσαν και θα τραγουδιούνται όσο υπάρχουν Έλληνες.

    

Φίλοι και Αταλαντινοί θα εχουν στη συνέχεια την ευκαιρία να απολαύσουν ζωντανή ρεμπέτικη μουσική.

2 σχόλια:

  1. Το "Νταβός" έγινε "Μπαλκόνι του Ουρανού"??? Προφανώς κάποιοι κομπλεξικοί "αριστεροί" θέλουν να σβήσουν από τις μνήμες την ιστορική για την πόλη του Ανδρέα Παπανδρέου... Μάταιη η προσπάθεια... Όλοι "Νταβός" το ξέρουν το συγκεκριμένο δημοτικό περίπτερο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ποιον?αυτον πουκανε την ελλαδα μπουρδελο?αυτον που δε μπορουσε να κουμανταρει το σπιτι του και ηθελε να κανει κουμαντο στην χωρα?οτι περναμε τα περναμε απο αυτα πουκανε τοτε αυτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου