Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Αυξημένο το ποσοστό παραβατικότητας αναγνωρίζει το Υπουργείο σχετικά με την κομπίνα με τις βουλγαρικές πινακίδες και τα έσοδα που χάνονται


Στην ερώτηση του Συμεών Κεδίκογλου στο Υπουργείο Οικονομικών για τα έσοδα που χάνει το κράτος από τη «βουλγαροποίηση» οχημάτων, το Υπουργείο συμφωνεί ότι το φαινόμενο παρουσιάζει αυξημένο ποσοστό παραβατικότητας: 

Το έτος 2012 διενεργήθηκαν 110 έλεγχοι, βρέθηκαν 55 παραβάτες και βεβαιώθηκαν 55 τελωνειακές παραβάσεις. Τα βεβαιωθέντα πρόστιμα από τελωνειακές παραβάσεις οχημάτων για το 2012 ανέρχονται στο ποσό των 1.444.049 ευρώ.

Δύο ζητήματα σε σχέση με την απάντηση του Υπουργείου: 


Αφενός, ο αριθμός των ελέγχων κατά έτος μπορεί και πρέπει να αυξηθεί σημαντικά από 110 για τις 365 μέρες του χρόνου, αφετέρου, είναι άλλο τα βεβαιωθέντα πρόστιμα και άλλο τα εισπραχθέντα, και στο τελευταίο το Υπουργείο δεν δίνει απάντηση…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου