Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΛΟΚΡΙΔΑΣ: Απάντηση στην ανακοίνωση Ε.Α.Μ.




ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ε.Α.Μ. 11/3/2013
 
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ  θα απαντήσει για πρώτη και τελευταία φορά στους διαφόρους εργατοπατέρες  του πάλαι ποτέ ενδόξου Κ.Κ.Ε.
 
Σύντροφοι ξυπνήστε … ,απλώς κοιμάστε και ονειρεύεστε.
 
Όνειρο πρώτο…η ΔΑΚΕ  αφήνει εσκεμμένα την Χ.Α. εκτός ανακοίνωσης!!!!! Τι πίνετε και δεν μας δίνετε συντρόφια?!!
 
Όνειρο δεύτερο ...η Χ.Α. είναι το πιο αντιδραστικό στήριγμα των μονοπωλίων!!!!!
 
Μην τους ξυπνάτε όνειρο ζουν!!!!
 
Η Χρυσή Αυγή όχι δεν αποτελεί το πιο αντιδραστικό στήριγμα των μονοπωλίων  αλλά τον πιο σθεναρό πολέμιο κάθε μονοπωλιακού και καπιταλιστικού καθεστώτος, φανατικός πολέμιος της διεθνούς και εγχώριας πλουτοκρατίας, εχθρός μέχρι εσχάτων των τοκογλύφων  που σκλαβώνουν την πατρίδα μας και σκοτώνουν τον λαό μας.
 
Όνειρο τρίτο … η Χ.Α. καλλιεργεί σήμερα το μίσος μεταξύ των εργαζομένων, διαχωρίζοντας τους σε χρώματα και φυλές, η οποία παλεύει για μισθούς 18ΕΥΡΩ!!!!!!!
 
Εδώ σηκώνουμε τα χέρια ψηλά …μας « ταπώσατε», μόνο μια ερώτηση.
  
Για ποιους εργαζόμενους μιλάτε? Σε ποιους πολίτες? Ποιας χώρας? Γιατί εμείς ξέρουμε εδώ και 5000 χιλιάδες χρόνια μια φυλή να  κατοικεί σε αυτή τη γη, με ένα συγκεκριμένο χρώμα και είναι γνωστοί με το όνομα Έλληνες. Εσείς μάλλον εννοείται κάποιους άλλους γιατί αλλιώς θα έπρεπε να γράψετε για τους Έλληνες εργάτες, για την Ελληνική εργατική τάξη.
 
Η Χρυσή Αυγή αγωνίζεται σθεναρά για να προασπίσει τα δικαιώματα  κάθε ΕΛΛΗΝΑ. Μάχεται με όλες  της τις δυνάμεις προκειμένου να μπορούν όλοι οι Έλληνες να εργάζονται , να προσφέρουν για την ανάπτυξη και την πρόοδο του κοινωνικού ιστού και ταυτόχρονα να μπορούν να ζουν όχι εξαθλιωτικά και παρασιτικά ,αλλά με κοινωνική αξιοπρέπεια. Η Χρυσή Αυγή ψέγει κάθε ξένο στοιχείο που γεννά στον Έλληνα την ανασφάλεια .Κάθε στοιχείο που σπέρνει το φόβο και τον πανικό στερώντας από τους Έλληνες την ελευθερία και την αξιοπρέπεια τους  και συμβάλλει ενεργά στη διόγκωση της ανεργίας.
 
Όσο για τα 18 ΕΥΡΩ μεροκάματο εντάξει ότι θέλετε λέτε…αλλά  εμείς θα υποχωρήσουμε μπροστά στην ορμή σας και λέμε να υπάρχει μεροκάματο σαν αυτό που δίνεται εσείς στις κομματικές σας επιχειρήσεις. Αλήθεια για πείτε μας ποιο είναι αυτό ?!!!!Τι μισθό δίνει το κόμμα του « εργάτη » στους εργαζομένους του?  
                                              
ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ…. ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ (μαζί με όλα τα κόμματα της μεταπολίτευσης) ΤΟ ΧΘΕΣ
 
Η Χρυσή Αυγή πολεμούσε – πολεμά και θα πολεμά για μια  ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
 
 
Υ.Γ. 

ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ  Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ , ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΟΡΥΚΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.
 
ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ  ΣΤΟ ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΜΕΣΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΠΟ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ (ΕΛΛΗΝΕΣ  ΑΝΕΡΓΟΥΣ……)
 

28 σχόλια:

  1. Λαϊκιστές του κ@@λου! Φασισταριά και νοσταλγοί του Χίτλερ!
    Τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με ύβρις λάσπη και απειλές πλεον δεν σταματά η Χρυσή Αυγή .Το ποτάμι δεν γύρνα πίσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΝΑ 30%.... ΠΛΑΚΑ - ΠΛΑΚΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ. Η ΑΡΚΙΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΕΛΛΑΣ-ΣΤΡΑΤΟΣ-ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχεις δίκιο, άτοπη η τοποθέτηση του "lokris".

    Σου κάνω επισύναψη την τοποθέτηση του ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ Δήμου Λοκρών, που επιχειρηματολογεί, και απ'ότι έχω δει δεν έχετε τπτ να πείτε, γιατί δεν είναι λασπολογία, είναι η ωμή αλήθεια!

    Προ λίγο μηνών οι συζητήσεις των κατοίκων της Λοκρίδας είχαν ¨ανάψει¨ περί Γραφείου Τοπικής της ΧΑ. Όλοι όμως μείναν στα λόγια και στο να εθελοτυφλούν! Η ΤΟ ΧΑ Δήμου Λοκρών είναι γεγονός. Η νεοναζιστική οργάνωση με προσωπείο δημοκράτη προσπαθεί να εγκατασταθεί στην Αταλάντη, θα την αφήσουμε? Ποια η θέση της δημοκρατικά εκλεγμένης δημοτικής αρχής?
    Ο λαός της Αταλάντης δεν πρέπει να κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια παρακολουθώντας την εκκόλαψη του φιδιού. Αρνούμαστε την παθητικότητα των δημόσιων καταγγελιών και τον ρόλο του αιώνιου θύματος που δειλιάζει να συγκρουστεί ανοιχτά με τους φασίστες. Σιχαινόμαστε την ανθρωπιστική υποκρισία και τον επαγγελματικό καθωσπρεπισμό των πολιτικών και των δημοσιογράφων που δαιμονοποιούν την Χρυσή Αυγή καθαγιάζοντας την δημοκρατία της δημαγωγίας.
    Οι φασίστες είναι υμνητές του Χίτλερ, αυτού που αφάνισε χωριά στη χώρα μας, που ξεκλήρισε οικογένειες! Οι παγανιστές με προσωπείο ¨καλού Χριστιανού¨ που ¨πατάν¨ στην κρίση και καρπώνονται τη δυστυχία και τη φτώχεια των Ελλήνων. Μια κρίση που τη δημιούργησαν τα Μνημονιακά Κόμματα και όχι ο λαός! Αυτοί οι θρασύδειλοι ανοίγουν γραφεία ευρέσεως εργασίας, άμεσοι συνεργάτες τους, τα αφεντικά που κανονίζουν μισθούς πείνας! Αυτοί είναι οι νέοι δοσίλογοι, συνεργάτες του κεφαλαίου και εχθροί της εργατικής τάξης!
    Ψεύδονται ασύστολα για το «πόθεν έσχες» του κόμματός του και υποστήριζαν πως τα ορμητήρια τους τα στήνουν με την κρατική επιχορήγηση. Αργά μεν, το υπουργείο ανακοίνωσε την κρατική επιχορήγηση των κομμάτων, η Χ.Α. απλά δεν ήταν στην λίστα. Η κρατική επιχορήγηση για τις εθνικές εκλογές του 2012 δεν έχει δοθεί ακόμα και δεν πρόκειται να δοθεί σύντομα.
    Είναι γνωστό επίσης πως η Χρυσή Αυγή πέρα από τις φαινομενικές αψιμαχίες που προκαλεί με την αστυνομία, διατηρεί άψογες φιλικές σχέσεις μαζί της, απ' την οποία προέρχεται και ένα μεγάλο κομμάτι ψηφοφόρων της. Έτσι με τις πλάτες της αστυνομίας προχωράει ανενόχλητη στις ψευτομαγκιές της, κλωτσώντας άδεια χαρτόκουτα μεταναστών μικροπωλητών και μαχαιρώνοντας τους, την ώρα που πρωτοκλασάτα μέλη της χρησιμοποιούν στις επιχειρήσεις τους αδήλωτους μετανάστες, την ώρα που έχουν στο πλευρό τους αλλοδαπούς μπράβους, που στις χώρες τους πιθανών να είναι κατάδικοι….
    Θεωρούν μη Έλληνες ελληνόπουλα παιδιά με τον έναν γονέα αλλοδαπό, ενώ οι ίδιοι έχουν συντρόφους αλλοδαπούς, κάτι που δεν κατακρίνουμε!
    Η εθνικότητα και η διαφορετικότητα όπως δεν μπορεί να αποτελεί κριτήριο ενοχής, έτσι δεν αποτελεί και τεκμήριο αθωότητας. Κάθε άνθρωπος κρίνεται από τις επιλογές και τις πράξεις του και όχι από τη φυλή ή το χρώμα του.
    Όμως ο πιο επικίνδυνος φασισμός δεν είναι οι γραφικοί τύποι με τα ξυρισμένα κεφάλια της Χρυσής Αυγής, αλλά ο φασισμός που δεν φαίνεται. Ο φασισμός που κρύβεται πίσω από τις βελούδινες ευγένειες του δημοκρατικού ολοκληρωτισμού, της δήθεν δημοκρατίας των μνημονίων.
    Ο νόμιμος φασισμός των αφεντικών, των πολυεθνικών, της στείρας γνώσης του σχολείου, των καναλαρχών, του ελέγχου της καθημερινότητας, της πλήξης και της μοναξιάς στα σύγχρονα στρατόπεδα συγκέντρωσης των μητροπόλεων.
    Αυτός ο φασισμός είναι η κινητήρια δύναμη των νεοναζί της ΧΑ.
    Αυτόν τον φασισμό πρέπει να εξαλείψουμε όλοι μαζί!
    Καλούμε τους πολίτες του Δήμου Λοκρών, και όχι μόνο, σε ένα ενιαίο αντιφασιστικό μέτωπο κατά των νεοναζί, φασιστών και ρατσιστών.
    Σήμερα είναι οι αλλοδαποί, αύριο ίσως είσαι εσύ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντιφαδες της καρπαζιας, ποτε θα εχουμε την χαρα να σας γνωρισουμε απο κοντα?

      Διαγραφή
  6. Το αλλο με τους φουρνους το ξερεις?Για τον Χιτλερ το ιδαλμα σας δεν μας ειπατε ρε παιδια.Θελετε να ειστε εθνικιστες μα στον Χιτλερ αναβετε καθε βραδυ κερακι - και κακως χρησιμοποιειται το ιντερνετ γιατι δεν ειναι ελληνικο .Φασκετε και αντιφασκετε!ΔΗΜΗΤΡΗΣ Κ. ΑΤΑΛΑΝΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. χάνετε τα κομμάτια από την πίτα που τόσα χρόνια κλέβατε και σας φταίει η Χ.Α και οι φαντασιώσεις σας περί χιτλερ και ναζιστες....αν μπορείτε κάντε κάτι και εσείς για τον τόπο σας και αφήστε τοις εξυπνάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΣΥΜΦΩΝΟ Η ΤΟΡΙΝΗ ΚΥΒΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΛΚΕΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ? ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΤΑΤΗΣΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕΡΛΚΕΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ? ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Η ΜΕΡΛΚΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ? ΑΥΤΟΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΝΑΖΙ?ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΚΑΛΟΙΣ ΤΟΥΣ ΛΟΚΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΗΝ ΧΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕΙΣ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΡΛΚΕΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΑΒΟΥΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άντε να μάθεις να γράφεις πρώτα ΦΑΣΙΣΤΑΚΙ και μετά γράψε τις βλακείες σου ! Ο πρόεδρος σας και τα στελεχη σας οι χρυσαυγίτες , έχουν προτυπο και υμνουν τον ΧΙΤΛΕΡ - οχι οι αλλοι. Γι αυτο σαν λενε ΝΑΖΙ και απο πολλα αλλα που λετε και κανετε, αν δεν το εχεις ακομη καταλάβει θα το νοιώσεις στο μελλον!

      Διαγραφή
  9. ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ , Καταλαβετε το ότι δεν σας θέλει κανείς , είστε παράσιτα , αμόρφωτοι και προδότες...

    Ξυπνάτε όσο είναι νωρίς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 500000 ψήφισαν το 2012 ,σήμερα βάση όλων των δημοσκοπήσεων είναι σε διπλάσια νούμερα ,και μέρα με την μέρα πιό δυνατή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΞΥΠΝΗΣΗ ΕΣΥ ΚΟΙΜΑΣΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΙΡΗΖΕΙΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑ ΤΗΝ ΧΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΗΣ ΚΥΡΙΟΥΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. αμόρφωτος αντιφα δεν είναι αυτός που δεν έχει γνώσεις αλά αυτός που έχει γνώσεις και συμπεριφέρεται σαν αμόρφωτος.και όταν λες ξυπνάτε σε ποιόν το λες;στους βολεμένους φίλους σου; γιατί ο υπόλοιπος κόσμος όντος έχει ξυπνήσει.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καταρχήν ΔΕΝ ξέρετε να γράφετε με ορθό τρόπο , ανοίξτε και κανένα λεξικό γιατί είναι ξεφτίλα!

      Κατά δεύτερον ο αμόρφωτος σε μία έννοια του είναι ο άξεστος,ο ακαλλιέργητος πνευματικά , κτλπ . Ανοιξε λοιπόν επειγόντως το λεξικό και άσε τις εξυπνάδες που έχεις επινοήσει απο το κεφάλι σου , με αυτά ούτε κουτάβι δεν μπορείς να πείσεις...

      Κατα τρίτον , αν ο κόσμος είχε ξυπνήσει δεν θα μας κυβερνούσαν όλα τα χρόνια της ιστορίας μας δυνάστες, τύρανννοι, τράπεζες και δικτατορίες... Αλλα βέβαια επειδή όλοι παίζουμε την πολιτική στα δάχτυλα γιαυτό μας έχουν μια ζωή υποταγμένους και δούλους , επειδή κάτι άτομα σαν κ εσένα έχουν την πολιτική για πρωινό και για μόστρα.

      και μετά μου λές να μην λέω ΞΥΠΝΑΤΕ!

      Όχι μόνο ΞΥΠΝΑΤΕ θα λεω, αλλα και το ΝΟΥ ΜΑΣ γιατί υπάρχουν κατι τύποι/ισσες σαν και εσένα που πάνε το ανθρώπινο είδος πίσω!!!

      Διαγραφή
  13. ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΣΠέμπτη, Μαρτίου 14, 2013

    Χ.Α. αυτάρεσκα αυτοαποκαλούνται ενω είναι Μαύρο Σκοτάδι. Οι Ναζι στην Γερμανία ήρθαν μετά απο εκλογές και έφυγαν αιματοκυλώντας τον πλανήτη ολόκληρο.Δεν είναι η νέα δύναμη,είναι ένας παλιός εφιάλτης που δεν θα σβηστεί ποτέ απο την μνήμη του Ελληνικού λαού. Να γνωρίζετε πως η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ είναι χτισμένη με αγώνες και αίμα για να σας φοβηθεί.Θα έχετε απεναντί σας την τεράστια πλειοψηφία του δημοκρατικού λαού της πατρίδας,που θα σβήσουν τα οποια όνειρα σας.Τα όποια λάθη των διαχειριστών της δημοκρατίας μας, δεν θα επιτρέψουν σε σας και τους ομοίους σας να πισωγυρίσετε την πατρίδα.Να ξέρετε οτι ολοι οι έλληνες που πιστεύουμε στηνΔημκρατία θα παραμερίσουμε τις όποιες ιδεολογικές μας διαφορές προκειμένου να μην κινδυνεύσει η δημοκρατία Δεν αποτελείτε το μέλλων είστε παρελθόν. ΔΕΝ ερχεστε ΦΕΥΓΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Απ'ότι βλέπω τα αμόρφωτα φασισταριά δεν έχουν να πουν απολύτως τπτ για το άρθρο του ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ Δήμου Λοκρών! Φασίστες θα σας τσακίζουμε σε κάθε γειτονιά και σοκάκι της Ελλάδας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ Δήμου Λοκρών!..........
      .....Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  15. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.
    ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Η ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ;;;
    ΚΑΤ' ΑΡΧΑΣ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΙΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ
    ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΟΕΝ.
    ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΜΠΟΔΙΣΑΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ ΤΟ '22 ΣΤΗ ΣΜΥΡΝΗ, ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΑΡΠΑΞΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ 28.000 ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΕ ΡΩΣΣΙΑ, ΤΣΕΧΙΑ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ Κ.Λ.Π
    ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΒΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ 3.000 ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ ΣΤΟΥ ΜΕΛΙΓΑΛΑ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΑΙΧΕΙΑ
    ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΤΗ ΠΗΓΑΔΑ.
    ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΜΠΟΔΙΣΑΝ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΝΑ ΔΙΑΦΥΓΟΥΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ.
    ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΦΥΡΟΚΟΠΟΥΣΑΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ ΕΠΙ 19 ΗΜΕΡΕΣ ΧΥΝΟΝΤΑΣ ΑΙΜΑ ΑΔΕΡΦΙΚΟ. ΟΙ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΝ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥΣ.
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΦΑΣΙΣΜΟ;;
    ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ;
    ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ;
    ΜΗΠΩΣ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ;;;
    ΠΟΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΑΝΤΕ ΤΗ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Υ.Γ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΣΑΚΙΣΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ
    ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΦΑΝΕΡΑ ΟΜΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. -Σχόλιο 1ο-
      Ο κομμουνισμός σχημαστιστηκε απο τον Μπεναρογια ή το ΚΚΕ;
      Γιατί είναι 2 τελείως διαφορετικά πράγματα αγαπητέ ημιμαθή...

      -Σχόλιο 2ο-
      Οι Γερμανοί πολεμήθηκαν από τους αντάρτες που ως επι το πλείστον ήταν αριστεροί γιατί οι δεξιοί φίλοι σου ήταν δωσίλογοι,λαδέμπορες και φιλαράκια των ναζιστών φίλων σας... Εκείνων που έστελναν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης όποιον γουστάρανε γιατί θέλανε να τον βγάλουν από την μέση.

      Όσο για τα Καλάβρυτα που αναφέρεις πήγαινε μια βόλτα ως εκεί και ρώτησε 10 άτομα για το ποιός τους έκανε τι και εμαι σιγουρος πως θα λάβεις την απάντηση σου...Σταμάτα να κάθεσαι και να διαβάζεις άρθρα της ΧΑ γιατί μαθαίνεις λάθος ιστορία! Υπάρχουν πολλές βιβλιοθήκες που μπορούν να σου δώσουν απαντήσεις στα ερωτήματα σου , μην τρως μασημένη τροφή.. Για το καλό σου στο λέω...

      -Σχόλιο 3ο-
      ΡωτάςπΠοια είναι τα εγκληματα της ΧΑ ;;;

      Διάβασε για το βιβλίο του Κουσουμβρή ( πρωην μελους της ΧΑ ) και θα μάθεις πως λειτουργεί η οργάνωση αυτη : ( http://www.scribd.com/doc/53789478/%CE%A7%CE%91%CE%A1%CE%97%CE%A3-%CE%9A%CE%9F%CE%A5%CE%A3%CE%9F%CE%A5%CE%9C%CE%92%CE%A1%CE%97%CE%A3-%CE%93%CE%9A%CE%A1%CE%95%CE%9C%CE%99%CE%96%CE%9F%CE%9D%CE%A4%CE%91%CE%A3-%CE%A4%CE%9F-%CE%9C%CE%A5%CE%98%CE%9F-%CE%A4%CE%97%CE%A3-%CE%A7%CE%A1%CE%A5%CE%A3%CE%97%CE%A3-%CE%91%CE%A5%CE%93%CE%97%CE%A3)

      -Σχόλιο 4ο-
      Διάβασε για τελος τον λόγο του Αρη Βελουχώτη στην Λαμία και μέτα πες μου αν ήθελε να πουλησει την Ελλαδα.

      ( http://www.marxists.org/ellinika/archive/velouhiotis/1944/10/22.htm )

      Διαγραφή
  17. καλαμια κ πετονιες για ψαρεμα να ετοιμαζουνε οι πασοκοσυριζεοι κ σωσυβια για να πλευσουνε προσ τον αγιο στρατη κ λερο ωστε να απαλλαχτει ο ελληνικος λαος απο το μικροβιο που καθημερινα του τρωει τα σωθικα.ερχεται η ωρα της λυτρωσης αδερφια......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δεν πιστεύουμε σε κανένα κόμμα , όπως και αν λεγεται αυτό και όπου ανήκει. ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΨΕΥΤΕΣ Κ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ , απο ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ μεχρι τα φασισταρια της Χρυσης αυγης.

    ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΣ , πάρτε την ζωή στα χέρια σας και μην πιστεύετε σε κανέναν πολιτικό . ΖΗΣΤΕ και απαλαχθείτε απο προφήτες και μεσίες.. ΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ 21 αιώνα , ειναι ξεφτίλα να νομίζετε οτι θα σας σώσει κάποιος χωρις ανταλαγμα!

    ΞΥΠΝΑΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΟ. ΦΙΔΙΑ ΚΟΛΟΒΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΒΑΛΛΕΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΟΙΞΕ ΓΡΑΦΕΙΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ. ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ ΤΟΠΟΣ, ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. ΖΗΤΩ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. H ΑΡΚΙΤΣΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ. ΕΞΩ ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Α ! εντάξει. Ενας είσαι απλά γράφεις συνέχεια... και από την Αρκίτσα κιόλας. Φασιστες στην Αρκίτσα ε?

    Μπράβο γερμανοτσολιάδες δωσίλογοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΡΦΑΝΟ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ; ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ. ΤΑ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου