Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Βράβευση του Θ.Δημόπουλου στο 15ο Πανελλήνιο Συνέδριο Management Υπηρεσιών Υγειας


Το 15ο Πανελλήνιο Συνέδριο Management Υπηρεσιών Υγείας, έλαβε χώρα στις 11 και 12 Οκτωβρίου  στην Αθήνα , στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ . 

Η εκπόνηση και παρουσίαση της εισηγήσεως του κ.Θοδωρή Δημόπουλου πραγματεύθηκε την Αξιολόγηση του Προσωπικού σε Μονάδες Υγείας με Αντικειμενικές Μεθόδους και είχε τίτλο: "Η μετάβαση του ΕΣΥ από την εποχή των αρεστών στην εποχή των άριστων"




Στον εκ Λαμιέων καταγόμενο εισηγητή, ο οποίος μετείχε στις εργασίες του συνεδρίου με τις ιδιότητες του Κοινωνικού Λειτουργού των Κοινωνικών Δομών του Δ. Ζωγράφου και της ΜΦΗ "ΜΑΡΕΠΗ", του Αν. Μέλους του Δ.Σ. του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας και του Μεταπτυχιακού Φοιτητή του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιά στην Διοίκηση της Υγείας , απονεμήθηκε από τον Πρόεδρο της ΕΕΜΥΥ κ. Γ. Στάθη το 1ο Βραβείο και το χρηματικό ποσό των 150,00€. 









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου