Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Σταϊκούρας: Άμεση παρέμβαση για το πετρέλαιο θέρμανσης

Για «άμεση, αμεσότατη παρέμβαση στο ζήτημα του πετρελαίου θέρμανσης που θα βελτιώνει την υπάρχουσα κατάσταση» δεσμεύτηκε ενώπιον της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας.
Εξάλλου, ο κ. Σταϊκούρας, αναφερόμενος στον νέο ενιαίο φόρο ακινήτων, δήλωσε πως λαμβάνεται μέριμνα «ώστε να μην εξοντώνονται πολίτες που είδαν δραματικές μειώσεις στο εισόδημά τους, ή έχασαν τη δουλειά τους» και πως στόχος είναι «να αποδίδει η φορολόγηση των ακινήτων, όσο στον μέσο όρο της ΕΕ και του ΟΟΣΑ».
Στο μεταξύ, μιλώντας επί του προσχεδίου του Προϋπολογισμού του 2014, ο κ. Σταϊκούρας υπογράμμισε εκ νέου πως το προβλεπόμενο οικονομικό αποτέλεσμα των 4 δισ. ευρώ, δεν πρόκειται να προέλθει από υπερφορολόγηση, αλλά ως αποτέλεσμα της ανάσχεσης της ύφεσης, η οποία εκτιμάται πως θα κλείσει φέτος στο 4%, για να δώσει του χρόνου τη θέση της σε ανάπτυξη 0,6%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου