Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Στην αστυνομική δ/νση Φθιώτιδας κρατούνται οι 7 κυνηγοί από την παρέα του Γ.Κοτσάνου

Στο τμήμα ασφάλειας Λαμίας προσήχθησαν νωρίς το μεσημέρι, προκειμένου να καταθέσουν οι 7 κυνηγοί που αποτελούσαν την παρέα του αδικοχαμένου Γ.Κοτσάνου. Με εντολή εισαγγελέα, θα κρατηθούν στην αστυνομική διεύθυνση Φθιώτιδας μέχρι να ολοκληρωθεί η προανάκριση.

Από τις πρώτες καταθέσεις όσων συμμετείχαν στην παρέα των κυνηγών, “είχαν αναπτυχθεί κυκλικά στην περιοχή, έχοντας εντοπίσει αγέλη αγριογούρουνων”. Αν και η παρέα των κυνηγών είχαν ως εκείνη την ώρα κυνήγι, κατά την προετοιμασία αποχώρησης, αντιλήφθηκαν αγέλη αγριογούρουνων σε μικρή απόσταση, σε μια περιοχή με έντονη βλάστηση και πυροβόλησαν με μονοβόλα. Άμεσα αντιλήφθηκαν ότι ο 54χρονος Γ.Κοτσάνος, είχε τραυματισθεί θανάσιμα- από πληροφορίες φέρει διαμπερές τραύμα στο κεφάλι-. Ασθενοφόρο μετέβη στην περιοχή και οι διασώστες διαπίστωσαν το θάνατο του. 

Για το περιστατικό ενημερώθηκε το τοπικό τμήμα της Στυλίδας ενώ με εντολή Εισαγγελέα τα άτομα τα οποία αποτελούσαν την παρέα των κυνηγών, οδηγήθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας.


Ο Γιώργος Κοτσάνος γεννήθηκε στη Λαμία το 1959. Απόφοιτος του Α΄Λυκείου Αρρένων Λαμίας, Απόφοιτος ηλεκτρονικός μηχανικός των Τ.Ε.I. Είναι υπάλληλος στο Υπουργείο Οικονομικών, Περιφερειακή Δ/νση Σ.Δ.Ο.Ε. Στερεάς Ελλάδας.
Ασχολήθηκε με τον αθλητισμό από την ηλικία των δεκαπέντε ετών ως μέλος της ομάδας μπάσκετ του Λυκείου Αρρένων. Στην κατοχή του έχει αργυρό μετάλλιο στη ρίψη ακοντίου σε σχολικούς αγώνες με το Α΄ Λύκειο Αρρένων Λαμίας.
Στο χώρο του ποδοσφαίρου είχε αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Α΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας με την ομάδα της ΠΑΛΑΜΙΑΚΗΣ καθώς και με τις ομάδες του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΛΑΜΙΑΣ και της ΠΡΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΛΑΜΙΑΣ στο τοπικό πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ.Φ.
Είναι απόφοιτος των Σχολών Διαιτησίας: α) Ποδοσφαίρου, β) Πετοσφαίρησης, γ) Καλαθοσφαίρησης
Η ενασχόλησή του με τα κοινά και δη με την πολιτική ξεκίνησε από νεαρή ηλικία
αναπτύσσοντας πλούσια συνδικαλιστική δράση στους εργασιακούς του χώρους.
Το 1983-84 εργαζόμενος ως διοικητικός υπάλληλος στο εργοστάσιο ΒΟΜΒΥΚΡΥΛ, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην οργάνωση όλων των εργαζομένων στα εργοστάσια, ΒΟΜΒΥΞ-ΒΟΜΒΥΚΡΥΛ ,στο ήδη υπάρχον σωματείο.
Έδωσε δυναμικό παρόν σε όλους τους αγώνες που τον περίμεναν για την προάσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων και την ανάδειξη του συνδικαλιστικού κινήματος.
Εκλέγεται ανελλιπώς από το 1999 έως σήμερα στο σύλλογο εργαζομένων Δ.Ο.Υ. Φθιώτιδας-Φωκίδας-Ευρυτανίας.
Κατά τα έτη 2002-2005 διετέλεσε πρόεδρος της Δ.Α.Κ.Ε Δ.Ο.Υ Φθιώτιδας-Φωκίδας-Ευρυτανίας.
Από το 1998 έως και σήμερα εκλέγεται ανελλιπώς δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Λαμιέων.
Από τα έτη 2002 έως 2006 υπηρέτησε το Δήμο Λαμιέων από τη θέση του υπευθύνου, του προέδρου του Αθλητικού Οργανισμού του και του αντιδημάρχου στον τομέα του αθλητισμού.
Κατά τη διάρκεια της θητείας του ως αντιδημάρχου συμμετείχε ως βασικός ομιλητής στο συνέδριο Γυμναστών Βορείου Ελλάδος με θέμα «Μαζικός Αθλητισμός».
Για την προσφορά του στον αθλητισμό τιμήθηκε από επαγγελματικά και ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία.
Το 2008 δημιούργησε τον σύλλογο – Εθελοντική Οργάνωση «ΟΞΥΓΟΝΟ», τον οποίο υπηρετεί από τη θέση του προέδρου του διοικητικού συμβουλίου από την ίδρυσή του έως και σήμερα. Σκοποί και στόχοι του συγκεκριμένου συλλόγου κυρίως είναι: Ανθρωπιστικοί, πολιτιστικοί και περιβαλλοντικοί. 
Ως πρόεδρος της Εθελοντικής Οργάνωσης «ΟΞΥΓΟΝΟ», προσκλήθηκε σε ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Λάτση, με θέμα «Δασοπυρόσβεση και Δασοπροστασία», όπου και έθεσε τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει το εθελοντικό κίνημα στην πατρίδα μας.
Είναι παντρεμένος με την Ευαγγελία Καντά. Έχει τρεις κόρες την Ελένη, τη Βασιλική και την Ιωάννα.

lamiastar


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου