Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Νεοδημοκράτης Διοικητής του Νοσοκομείου Λαμίας;

Πού χάθηκε η σοβαρότητα να την βρεις κανείς στο πολιτικό προσωπικό της σημερινής κυβέρνησης και ειδικά στο Υπουργείο της υγείας;
 
Και μόνο η εικόνα του σημερινού Υπουργού επιβεβαιώνει αυτή την προσέγγιση και σηματοδοτεί την πολιτική επιτομή του δυστυχώς ανυπάρκτου κυβερνητικού έργου. Αυτό δεν αποτελεί πρωτοτυπία ενός διαδικτυακού άρθρου αλλά επανάληψη μιας πραγματικότητας που επισημαίνουν συχνά και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.
 
Εν τω προκειμένω το Νοσοκομείο Λαμίας εδώ και αρκετό καιρό λειτουργεί ουσιαστικά με τον αποκαλούμενο «αυτόματο πιλότο». Η σημερινή Διοίκηση του κ.Κουτσοπίνη είναι κυριολεκτικά στον αέρα, τα προβλήματα συσσωρεύονται μαζικά και παραμένουν άλυτα ο ίδιος ανθρώπινα κρινόμενος δεν μπορεί να επιτελέσει τον ρόλο του μέσα σε ένα κλίμα αβεβαιότητας.
 
Η πολιτική του στη Διοίκηση μιας μεγάλης μονάδας Υγείας είναι έτσι και αλλιώς αμφιλεγόμενη ,αμφισβητούμενη, αναποτελεσματική.
 
Έτσι εδώ και αρκετό καιρό πάνε και έρχονται φήμες και μυθοπλασίες γύρω από την πιθανή αντικατάσταση του κ. Κουτσοπίνη και ειδικότερα τον πιθανόν αντικαταστάτη του.
 
Μέσα από τις σελίδες του lamiafm1.gr είχε αποκλειστικά αναδειχτεί το παρασκήνιο γύρω από τα διαφαινόμενα στον συγκεκριμένο χώρο.
 
Το lamiafm1.gr αποκάλυψε ότι σύντομα θα αναλάβει τα ηνία του Νοσοκομείου ο πρώην Δήμαρχος Ορχομενού και πρώην Διοικητής Βοιωτικού Νοσοκομείου ο Κώστας Γκιζίμης.

Στη συνέχεια προέκυψε για δεύτερη φορά το όνομα του πρώην προέδρου του ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς Στέλιου Ζαχαρόπουλου.
 
Θα ήταν πραγματικά ευτυχές να επιλεγεί ο κ. Ζαχαρόπουλος που γνωρίζει καλά την τοπική πραγματικότητα ,πρόσωπα και καταστάσεις , στοιχειά που θα συνέβαλαν στην αναβάθμιση του Νοσοκομείου μας.
 
Όμως ο κ. Ζαχαρόπουλος ηχεί «κοπεί» στην πρώτη αξιολόγηση με μάλλον αναξιοκρατικά κριτήρια και μετά το κομματικό και όχι μόνο κρησάρισμα προέκυψε ως επικρατέστερος ο κ.Γκιζίμης , αυτό ακριβώς που είχε αποκαλυφτεί στο lamiafm1.gr.
 
Στην πορεία όμως επανήλθε στην επικαιρότητα το όνομα του κ. Ζαχαρόπουλου με αποτέλεσμα να επέλθει νέο μπλοκάρισμα στην επιλογή αντικαταστάτη του κ. Κουτσοπίνη και παράλληλα ένα κύμα δυσαρέσκειας από νεοδημοκρατικά στελέχη που επιθυμούν στο Νοσοκομείο να τοποθετηθεί νεοδημοκράτης Διοικητής.

Πάνω από όλα το κόμμα , περί αξιοκρατίας ουδείς λόγος.
 
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες στα μέσα του Σεπτεμβρίου επρόκειτο να γίνει η αλλαγή Διοίκησης και να αναλάβει ο κ.Γκιζίμης.
 
Όμως οι αντιδράσεις των νεοδημοκρατών και οι παρεμβάσεις τους ακόμη και στο Γραφείο του πρωθυπουργού ανέβαλαν αυτή την αλλαγή και όχι μόνο τέθηκε θέμα επανεξέτασης της κομματικής ταυτότητας του υποψηφίου Διοικητή.
 
ΠΑΣΟΚ ο κ.Γκιζίμης άρα απορριπτέος από τα τοπικά πολίτικα και κομματικά στελέχη της ΝΔ άσχετα αν τα δυο κόμματα είναι πλέον οι δυο όψεις του ιδίου νομίσματος!
 
Οι τελευταίες πηλοποιίες αντί να ξεκαθαρίζουν το τοπίο μάλλον το συσκοτίζουν και περιπλέκουν μια υπόθεση που έχει σχέση με την δημόσια υγεία των κατοίκων ενός ολόκληρου Νομού.

Επανακαθορίζονται οι συζητήσεις ανάμεσα σε ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία και κυριολεκτικά «τρώγονται» πολιτικά και κομματικά στελέχη για την κομματική «απόχρωση» του υποψηφίου Διοικητή και όχι μόνον, αν είναι πράσινος ποιος θα μπορούσε να είναι ώστε να προκύψουν οφέλη για συγκεκριμένο πολιτικό πρόσωπο ,αν όμως είναι γαλάζιος και πάλι οι τοπικοί πολιτικοί παράγοντες διαγκωνίζονται στο να προωθήσουν τον … ημέτερο!
 
Στέλιος λοιπόν τέλος, Κώστας ,έτσι και έτσι, πιθανόν όμως να είναι μια Κατερίνα ,ένας Βαγγέλης η ένας Γιώργος μπορεί όμως και Παναγιώτης, εδώ το όνομα έχει σημασία κι όχι η διοικητική του ικανότητα.




lamiafm1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου