Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ: Δημιουργία Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ           
ΝΟΜΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ                  
ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ 
Ν.Π.Δ.Δ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ 
Αταλάντη 21-10-2013
Αρ. πρωτ.  
 
Σκοπός του Νομικού Προσώπου είναι ο σχεδιασμός, η υλοποίηση, η αξιολόγηση και η έρευνα ανάπτυξης ενεργειών Πολιτισμού και Αθλητισμού και μεταξύ άλλων, οι δράσεις για τη στήριξη και διάδοση της σύγχρονης καλλιτεχνικής και πνευματικής δημιουργίας, ατομικής και συλλογικής καθώς και η διάδοση και η ανάπτυξη της καλλιτεχνικής παιδείας. 

Στο πλαίσιο του ανωτέρω σκοπού, προτάθηκε και εγκρίθηκε (απόφαση με αύξοντα αριθμό 7/25/ 2013) η Δημιουργία Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου.

Ειδικότερα, προτείνεται η δημιουργία καλλιτεχνικών τμημάτων για τις εξής θεματικές:
- Αγγειοπλαστική 
- Μαθήματα φωτογραφίας  
- Κατασκευή Κοσμήματος  
- Δημιουργική ζωγραφική 
- Μαθήματα κατασκευής ψηφιδωτού 
- Μαθήματα διδασκαλίας θεάτρου
Στα τμήματα θα διδάσκουν έμπειροι επιμορφωτές ή/και εθελοντές, ενώ οι συμμετέχοντες θα καταβάλλουν ένα συμβολικό ποσό, ως αντίτιμο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Ειδικότερα, προτείνεται η καταβολή ποσού των δεκαπέντε ευρώ (15) ως μηνιαία συνδρομή
 
Τα τμήματα θα δημιουργηθούν κατόπιν πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος, και τα μαθήματα θα γίνονται στο Κ.Π.Κ. Αταλάντης , ενώ το πρόγραμμα θα καθορισθεί αναλόγως. 
 
Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να συμπληρώσουν την σχετική δήλωση ενδιαφέροντος ώστε να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους.


Πληροφορίες: Μαρία Κουτμάνη
Τηλ: 6972856372
 

2 σχόλια:

  1. Στα τμήματα θα διδάσκουν έμπειροι επιμορφωτές ή και εθελοντές; Δηλαδή κάποιοι θα πληρώνονται και κάποιοι όχι; Φαντάζομαι αυτοί που ήδη έχουν εργασία ή λαμβάνουν μισθό από το δημόσιο, θα είναι οι εθελοντές και θα είναι αυτοί που δεν θα πληρώνονται. Φαντάζομαι επίσης ότι για το πρόγραμμα θα προτιμηθούν με αμοιβή κάποιοι μέχρι σήμερα άνεργοι "έμπειροι" επιμορφωτές. Ελπίζω και εύχομαι να μην είναι κανένα "τρικ" για δημιουργία διπλοθεσιτών "φίλων" και "ημετερων". Κατά τα άλλα πολύ καλή κίνηση και θα έχει επιτυχία. Είναι κάτι που λείπει από την Αταλάντη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πίσω από την καλλιτεχνική ιδέα του Δήμου μπορεί να κρύβονται θέσεις ΄φίλων και συγγενών΄....θα το δούμε στην πορεία και θα το κρίνουμε αναλόγως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου