Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Ανοιχτή Πρόσκληση για Στήριξη & Εθελοντική Εργασία

Ο Σύλλογος Παραπληγικών, εδώ και χρόνια, προσπαθεί όχι μόνο να προασπιστεί τα δικαιώματα των μελών του, αλλά και  να ευαισθητοποιήσει τις τοπικές κοινωνίες  σε θέματα αναπηρίας.
             
Λαμβάνοντας υπόψη τις οικονομικές, και όχι μόνο, δυσκολίες των τελευταίων ετών, καθώς και την κατάρρευση του κράτους πρόνοιας, ο Σύλλογος μας προσπαθεί να αναπτύξει δραστηριότητες που αποβαίνουν χρήσιμες  και αποτελεσματικές .
            
Μία από αυτές είναι και η συγκέντρωση πλαστικών καπακιών – από οτιδήποτε καταναλώνεται από τον άνθρωπο- που με  συμπαραστάτες όλους εσάς  καταφέραμε να προσφέρουμε πάνω από 100, έως τώρα, αναπηρικά αμαξίδια σε συνανθρώπους μας που έχρηζαν ανάγκης.
            
Επίσης, ξεκινήσαμε, από το Σεπτέμβριο,  τη λειτουργία κοινωνικού παντοπωλείου, καθώς και συγκέντρωση ρούχων και παιχνιδιών .
            
Για όλα τα παραπάνω, χρειαζόμαστε πέρα από τη στήριξή σας (συγκέντρωση πλαστικών καπακιών, αναλώσιμα είδη μακράς διαρκείας, ρούχα και παιχνίδια σε καλή κατάσταση κ.α.),  και  εθελοντική εργασία για όσους συμπολίτες μας πιστεύουν ότι μπορούν να μας αφιερώσουν χρόνο και πολύτιμη βοήθεια για να οργανωθούν με διαφάνεια και αποτελεσματικότητα όλα τα παραπάνω.
              
Πληροφορίες :
-στα γραφεία του Συλλόγου Λεωνίδου 9-11 (Δευτέρα – Τετάρτη-Παρασκευή, 12:00-14:00) 
-στο τηλ. 2231044233 (τις ίδιες ημέρες & ώρες), έως  8 Νοεμβρίου 2013. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου