Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Απάντηση Σταϊκούρα στις βολές Κουτσογιαννακόπουλου για τη ΛΑΡΚΟ

Απαντώντας, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών και Βουλευτής Φθιώτιδας της ΝΔ κ.Χρήστος Σταϊκούρας, στις δηλώσεις του επίσης Βουλευτή Φθιώτιδας της ΝΔ Κώστα Κουτσογιαννακόπουλου για τη ΛΑΡΚΟ, σε δήλωσή του αναφέρει:

Ο Συνάδελφος κ.Κουτσογιαννακόπουλος, με δήλωσή του, με εμπλέκει, με δύο ονομαστικές αναφορές, επί των εξελίξεων στο θέμα της ΛΑΡΚΟ.

Συνεπώς, είμαι υποχρεωμένος να του απαντήσω δημόσια.

1ον. Σημειώνει ότι «…περίμενα έως και σήμερα να διαψευσθούν είτε από το ΤΑΙΠΕΔ είτε από τον αρμόδιο Αναπληρωτή Υπουργό, κ. Σταϊκούρα, τα πάμπολλα δημοσιεύματα του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου των τελευταίων ημερών σχετικά με τα σχέδια ιδιωτικοποίησης της ΛΑΡΚΟ…».


Γνωστοποιώ στον κ. Κουτσογιαννακόπουλο, εφόσον δεν το γνωρίζει, ότι η αρμοδιότητα επί του ΤΑΙΠΕΔ έχει ανατεθεί με το ΦΕΚ 152Α/1.7.2011 (αρ. 3, παρ. 8) στον Υπουργό Οικονομικών. Δεν υπάρχει εκχώρηση της σχετικής αρμοδιότητας στον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών. 
Ο κ. Κουτσογιαννακόπουλος φαίνεται ότι αναγνώρισε στον εαυτό του το δικαίωμα να κατανέμει αρμοδιότητες μεταξύ των μελών της Κυβέρνησης ή να αναθέτει υποθέσεις.

2ον. Με ερωτά: «…από που προέκυψε ο συγκεκριμένος αριθμός των εργαζομένων που πρέπει να παραμείνουν κ. Φουλίδη και κ. Σταϊκούρα;».


Ο κ. Κουτσογιαννακόπουλος ταυτίζει εσφαλμένα το επίπεδο του ΤΑΙΠΕΔ με το επίπεδο της Κυβέρνησης. Προσωπικά, μέχρι σήμερα, δεν έχω συμμετάσχει σε όργανο της Κυβέρνησης που να έχει λάβει σχετική  απόφαση. 
Ο κ. Συνάδελφος από πού έχει αντλήσει αυτή την πληροφορία; 
Εν κατακλείδι, το θέμα της ΛΑΡΚΟ είναι σημαντικό, με διαστάσεις εθνικές, οικονομικές, κοινωνικές και περιφερειακές.
Ως τέτοιο το αντιμετωπίζουμε στην Κυβέρνηση.
Το αδικούν όταν το εγκλωβίζουν σε σκοπιμότητες.

Σε ότι με αφορά, στον κατάλληλο χρόνο θα παρουσιάσω τα πεπραγμένα μου επί του μείζονος αυτού θέματος.
Όχι μόνο για το σήμερα, αλλά και για το παρελθόν.

Ενδεικτικά, αναφέρω ότι, με τη συμβολή μου, πριν 1,5 περίπου χρόνο, όπως είχαν αναγνωρίσει και οι εργαζόμενοι, διασφαλίστηκε η συνέχιση της λειτουργίας της ΛΑΡΚΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου