Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Ποινή κάθειρξης 20 ετών επιβλήθηκε στον Άκη

Ποινή κάθειρξης 20 ετών επιβλήθηκε στον Άκη Τσοχατζόπουλο, ενώ 12 χρόνια είναι η απόφαση που έλαβε το δικαστήριο για τη σύζυγο του πρώην υπουργού, Βίκυ Σταμάτη.

Η απόφαση για τον Άκη Τσοχατζόπουλο αποτελεί τη μεγαλύτερη δυνατή ποινή που ήταν δυνατό να επιβληθεί.
 

Όσον αφορά τους άλλους κατηγορούμενους που κρίθηκαν ένοχοι, επιβλήθηκαν 16 χρόνια κάθειρξη για τον Γιάννη Σμπώκο, 13 χρόνια για τον Γιώργο Σαπχατζίδη και την Ευφροσύνη Λαμπορούλου, και 12 χρόνια για τη Βίκυ Σταμάτη και τον Αστέριο Οικονομίδη.

Δώδεκα χρόνια επιβλήθηκαν και στην Αρετή Τσοχατζοπουλου, τη μοναδικήπερίπτωση όπου το δικαστήριο δεν ακολούθησε τις εισηγήσεις των εισαγγελέων, που είχαν προτείνει 10 χρόνια κάθειρξης.

Από 10 χρόνια κάθειρξη έλαβαν η Ταλίτα Τσεκούρα, ο Νίκος Γεωργουλάκης, ο Οράτιος Μελάς, ο Γιώργος Αντωνιάδης και ο Γιώργος Κωνσταντάτος.

Τέλος, 6 χρόνια κάθειρξης επιδικάστηκαν στον Νίκο Ζήγρα, στον οποίο αναγνωρίσθηκε το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας, τον Παναγιώτη Σταμάτη, την Γκουντρούν Τσοχατζοπούλου, τον Νίκο Καρατζά και τον Φώτη Αρβανίτη.

Ένοχος για όλες τις κατηγορίες που τον βάρυναν κρίθηκε ο Άκης Τσοχατζόπουλος από τη Δικαιοσύνη. Ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ κατηγορείτο για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Η ποινή του Άκη Τσοχατζόπουλου αναμένεται να ανακοινωθεί αύριο.

Εκτός από τον Άκη Τσοχατζόπουλο, το δικαστήριο έκρινε ως ενόχους τη σύζυγό του Βίκυ Σταμάτη, την κόρη του Αρετή Τσοχατζοπούλου και άλλους 18 κατηγορουμένους.


5 σχόλια:

  1. Στη καρμανιόλα!!!... Μέσα ο χρυσός μας ο γαμπρός... Μέσα και το αθώο κι άβγαλτο κοριτσάκι μας... Μαύρη μέρα για το Ζέλι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΜΑ ΤΑ ΜΕΤΑΞΩΤΑ ......... ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΞΙΟΥΣ...........ΑΧ ΒΙΚΑΚΙ ΕΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΗΓΕΣ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΞΑΝΑ ΓΥΡΝΑ ΣΤΑ ΑΛΩΝΙΑ ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΙΑΚΟΣΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΕΙΡΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΗ Ο ΤΟΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσυ αν παντρευοσουν τον ακη θα ετρωγες ψωμι κι ελια βρε τιτι..........παρτε χαμπαρι σταχτη στα ματια ειναι ολα

      Διαγραφή
    2. ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΠΙΔΙΩΞΑ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΩ ΚΑΝΕΝΑ ΑΚΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΟΥ ΖΩ ΟΠΩΣ ΖΩ ΜΕ ΤΑ ΛΙΓΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΛΙΓΑ ΖΩ ΑΛΛΗ ΘΕΛΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΖΩΗ......... ΕΝΤΑΞΕΙ?

      Διαγραφή
  3. Αδέλφια.... Ο Άκης φυλακίστηκε ......Τελειώσαμε με τους πολιτικούς που έκλεβαν την χώρα .... Τώρα κοιμηθείτε ήσυχοι ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου