Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ - ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΤΑΛΑΝΤΗ



ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ                                                             6/10/13
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ-ΠΟΤΩΝ-ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΟΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΜΑΡΤΙΝΟΥ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΤ. ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΛΑΡΥΜΝΑΣ
ΣΥΛ. ΓΟΝΕΩΝ ΚΗΔ. ΔΗΜΟΤ.ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΛΑΡΥΜΝΑΣ
ΣΥΛ.ΓΟΝΕΩΝ ΚΗΔ. ΔΗΜΟΤ. ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΡΤΙΝΟΥ
ΑΣ ΔΑΦΝΗΣΙΑΚΟΣ  ΑΡΚΙΤΣΑΣ
ΟΜΑΔΑ ΟΓΕ ΛΟΚΡΩΝ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ
  

Λαέ της Λοκρίδας,

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ – ΣΥΝΑΥΛΙΑ
ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 8-10-13 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ 6.30
ΣΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ

ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΑΝΑΣΤΗΜΑ – ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ, ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ –ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Η Χρυσή Αυγή δεν είναι αντισυστημική. Ο αντιπλουτοκρατικός της λόγος είναι ψεύτικος. Τσιράκια των αφεντικών είναι που χτυπάνε και δολοφονούν εργατόκοσμο, παιδιά του λαού, όσους αντιστέκονται στη βαρβαρότητα, όσους αντιπαλεύουν τα αντιλαϊκά μέτρα.

Υποστηρίζει τους εφοπλιστές και άλλα μεγαλοσυμφέροντα στη Βουλή. Στήνει δουλεμπορικά γραφεία και θέλει να δουλεύουν οι εργάτες σαν σκλάβοι με μεροκάματο 18 ευρώ για να πλουτίζουν τα αφεντικά.

Δεν είναι φίλοι του λαού, αλλά οι πιο ορκισμένοι εχθροί του.

Η Χρυσή Αυγή και οι εγκληματικές της ενέργειες δεν αντιμετωπίζονται μόνο με το νομικό πλαίσιο του κράτους.

Αυτό που θα βάλει την Χρυσή Αυγή και την αντιδραστική της ιδεολογία, τον εθνικοσοσιαλισμό, τον φασισμό  στο περιθώριο, είναι η ΜΑΖΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΠΑΛΗ. 

Τα σωματεία, οι μαζικοί φορείς καλούμε τον λαό της Λοκρίδας να ξεσηκωθεί, να βγει στους δρόμους, να καταδικάσει τον φασισμό, να απομονώσει τη Χρυσή Αυγή.

Τώρα κανένας τίμιος, λαϊκός άνθρωπος δεν πρέπει να μείνει αδιάφορος, να μείνει αμέτοχος, να σιωπήσει.

Γιατί χθες χτύπησαν και δολοφόνησαν εμένα. Σήμερα το κάνουν σε σένα. Αύριο σε όλους μας.

Γι΄ αυτό τώρα πρέπει να μιλήσουμε. Αύριο μπορεί να είναι αργά.
   

ΠΑΡΤΕ ΜΑΖΙΚΑ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ- ΣΥΝΑΥΛΙΑ

ΟΧΙ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ – ΣΤΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


ΟΧΙ ΣΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ


17 σχόλια:

  1. ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ "ΑΘΩΑΣ" ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ. ΠΡΟΣ ΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ; ΓΙΝΕΣΤΕ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΩΚΕΤΕ. ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΝΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ. Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ "ΣΠΡΩΞΙΜΟ" ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καραγκιοζιλίκια είναι αυτά που κάνετε εσείς κύριε, εσείς και οι ομοίοι σας, που πίνετε καφέ με ναζί δολοφόνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ ΑΓΩΝΕΣ ΛΑΪΚΟΙ. ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΣΥΜΟΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΑΜΕ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΕ. ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ, ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ. ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ "ΑΝΤΙΦΑ" ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ. ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ. ΓΙΑ ΤΟ ΚΚΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΑΙ;
    ΤΟ ΚΚΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΧΧΩΡΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΗΡΥΞΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΟΥΛΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΣΤΑΛΙΝ.
    ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΟΝΤΩΣ "ΑΝΤΙΦΑ", ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ (ΔΕΞΙΟΥ ΚΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ), ΔΗΛΑΔΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΚΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΞΡΑΤΙΑ ΜΑΣ.
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΣΤΕΝΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΟΥ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΦΙΛΟΝΑΖΙ, ΓΕΡΜΑΝΟΦΙΛΟΙ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ. ΗΤΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ.
    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ολοκληρωτικό κόμμα θεωρώ και το ΚΚΕ, γι'αυτό και δεν ανήκω εκεί. Αλλά σίγουρα δεν είναι ρατσίστες και φασίστες! Δεν κυνηγάν αλλοδαπούς, δεν κυνηγάν αλλόθρησκους, δεν σκοτώνουν άτομα διαφορετικών πολιτικών πεποιθήσεων!
      Και για να σε προλάβω, επειδή δεν έχουν αποκηρύξει τον Στάλιν, παραμένουν στο 3-4% και αν συνεχίσουν έτσι πολύ φοβάμαι ότι θα μείνουν και εκτός Βουλής. Μπορεί ο Στάλιν να ήταν ένας δικτάτορας, αλλά σίγουρα οι σημερινοί ΚΚΕ δεν νοσταλγούν τα εγκλήματα του Στάλιν, όπως ακριβώς κάνουν οι νοσταλγοί του Χίτλερ, οι δολοφόνοι της ΧΑ.
      Δολοφόνοι είναι οι ΧΑτες, οι ΚΚΕ είναι - πλέον - απλά γραφικοί.

      Διαγραφή
    2. - Στον Κομουνισμό δεν κυνηγάνε αλλόθρησκους..; Απλά απαγορεύουν την θρησκεία γενικά. Όλες τις θρησκείες.Ψέματα; (Στη ΕΣΣΔ όλες οι εκκλησίες, ναοί, συναγωγές και τζαμιά έκλεισαν από την πρώτη μέρα. Μόνο τα μπουρδέλα έμειναν ανοιχτά.)

      - Στον Κομουνισμό δεν είναι ρατσιστές..; Είναι ορκισμένοι διώκτες των Εβραίων και ο συστηματικοί αντισημίτες. Ψέματα; (Στη ΕΣΣΔ εκδιώχθηκαν με πάθος μάλιστα, όπως και Έλληνες.) Για τους υποτελεις στη ΕΣΣΔ μη Σλαβικούς Λαούς έχεις ακούσει τίποτα; Για τη λέξη "πανσλαβισμός" μήπως;

      - Στον Κομουνισμό δεν σκοτώνουν άτομα διαφορετικών πολιτικών πεποιθήσεων..; Τα γκούλαγκ τότε πρέπει να ήταν παραθεριστικά κέντρα για τους κομισαριους του Στάλιν. Ο "προδότης" Ζαχαριάδης που πέθανε; και πως; Μπορείς να πεις; Και γιατί; Για τις δίκες επιστημόνων και ακαδημαϊκών "προδοτών" στη ΕΣΣΔ έχεις ακούσει τίποτα; Γιατί εκδιώχθηκαν και εκτελέστηκαν;

      - Οι οι σημερινοί ΚΚΕ δεν νοσταλγούν τα εγκλήματα του Στάλιν..; Δεν αποκηρύσσουν όμως τον εγκληματία δικτάτορα Στάλιν. Όλοι στο ΚΚΕ υμνούν τον Στάλιν. Όλοι. Δεν άκουσα ποτέ, ΠΟΤΕ, ένα ηγέτη ή ηγετικό στέλεχος του ΚΚΕ να αποκηρύσσει τον Στάλιν και τις ημέρες και τα έργα του. ΠΟΤΕ. (Αν και πολλές φορές έχουν ερωτηθεί ή προσκληθεί να μας πουν.) Και προκαλώ έναν Κομουνιστή να το κάνει. Να μας το πει ο δικός μας ο Ρούσσης. Αν τολμάει ας το κάνει. Να βγει και να αποκηρύξει τον Στάλιν ...Κι εγώ θα ψηφίσω ΚΚΕ!!!

      Ρε antifaLokridas μας δουλεύεις; Πλάκα μας κάνεις... Πες μου...

      Διαγραφή
    3. Ποια η διαφορά όταν και οι μεν και δε δεν αποκηρύσσουν τους εγκληματίες δικτάτορες; Ο πολύς κύριος Παππάς της Χ.Α. δεν λέει πουθενά "ζήτω τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, ζήτω οι φούρνοι", λέει όμως "ζήτω ο Χίτλερ" (αυτός που τα δημιούργησε και εγκλημάτησε με αυτά). Δεν συνεχίζω... κατάλαβες το σκεπτικό μου...

      Διαγραφή
    4. Όσο για το "Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία" είμαι βέβαιος ότι υπάρχουν πραγματικά δημοκρατικές αριστερές ιδεολογίες και πολιτικές δυνάμεις που μπορούν να τα προσφέρουν σε όλους τους ανθρώπους της γης, αρκεί να το θέλουν. Δεν νομίζω ότι αφορά αποκλειστικά το αντιδημοκρατικό (το ομολογούν και ίδιοι) ΚΚΕ.

      Διαγραφή
  5. Η Κόκκινη Σημαία ήταν που καρφώθηκε στην καρδιά του κτήνους και η Σοβιετική Ένωση του Στάλιν έδωσε 20.000.000 νεκρούς στον αντιφασιστικό αγώνα. Τα περί εγκλημάτων του Στάλιν και η εξίσωση με τον Χίτλερ και άλλες τέτοιες ανιστόρητες μπαρούφες, μόνο στην χλεύη της ιστορίας μπορούν να ανήκουν.
    Όσοι εξισώνουν τους αντιφασιστικούς αγώνες των λαών, με μπροστάρηδες τους κομμουνιστές, για ανεξαρτησία και λευτεριά, με τις πιο σκοταδιστικές και απάνθρωπες δυνάμεις που ανέδειξε το σάπιο καπιταλιστικό σύστημα, θέλουν μόνο να κρύψουν την φιλοφασιστική αντικομμουνιστική οπτική τους που ντρέπονται να πουν καθαρά.
    Στην τελική οι φυλακές και τα ξερονήσια γέμισαν από δημοκράτες, αντιφασίστες πατριώτες και κομμουνιστές και όχι από τους "δημοκράτες" πρώην γερμανοτσολιάδες, δοσίλογους και μαυραγορίτες που μετά τους Γερμανούς κατακτητές βρήκαν ζεστές αγκάλες στους Εγγλέζους και τους Αμερικάνους ιμπεριαλιστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΙΔΙΟ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΓΚΡΑΝΤ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ. Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΗΜΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΑΘΩΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥ ΣΦΑΓΕΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΣΤΑΛΙΝ ΠΟΥ ΠΑΡΟΜΙΑΖΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΙΒΑΝ ΤΟΝ ΤΡΟΜΕΡΟ.

      Διαγραφή
  6. Μαύρος και ΆναρχοςΔευτέρα, Οκτωβρίου 07, 2013

    Και οι Σταλινικοί και οι Χιτλερικοί τα ίδια κάνατε και μην κρύβεστε πίσω από ανοησίες , ανοίξτε κανα βιβλίο ή απλά google it...

    Για τις ίδιες εγκληματικές πράξεις έπρεπε να είχε σαπίσει στην φυλακή και ο δικτατορας Στάλιν.

    Βέβαια αυτός καπηλεύτηκε τον κομμουνισμό για να πατήσει πάνω το φασιστικό καθεστώς του. Το ότι στο όνομα του κομμουνισμού έκανε εγκλήματα δεν πάει να πεί ότι όσοι συμφωνούν με τα κομμουνιστικα ιδεώδη είναι δολοφόνοι , γιατί είναι δύο άσχετα πράγματα... Μιλάμε για ιδεολογία και από την άλλη για διαστρέβλωση του σε εξευτελιστικό βαθμό!
    Ο Χίτλερ πήρε και διαστρεύλωσε από την άλλη τον Νιτσε και πάτησε πάνω του για να δημιουργήσει την προπαγάνδα του , που ο κακομοίρης ο Νίτσε άλλα έλεγε.

    Μόλις λοιπόν ανοίξετε τα μάτια σας και τα διαβάσετε , μετά ανοίξετε το μυαλό σας και τα κουβεντιάσετε και δείτε ότι τελικά είναι μάταιο να ακολουθάτε ηγέτες/πολιτικάντιδες/φυρερίσκους και ένα κάρο κάθε λογής παραπετάσματα ίσως να ξημερώσει μια δημιουργική μέρα...

    Χιτλερικοί-Σταλινικοί στου πηγαδιού το πάτο.
    Ζήτω το παγκόσμιο προλεταριάτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΧΙ ΚΑΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ Ο ΣΤΑΛΙΝ!!!! ΛΑΪΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ...ΠΑΤΕΡΟΥΛΗΣ..

      Διαγραφή
  7. Πάντως η αυριανή Ανταφασιστική συγκέντρωση δεν είναι ακομμάτιστη. Διοργανώνεται καθαρά και μόνο από το ΚΚΕ. Οι φορείς που τη διοργανώνουν είναι συγκεκριμένοι, αποτελούνται κατά κύριο λόγο από άτομα του ΚΚΕ. Και για να μην κατηγορηθώ τσάμπα, η ΟΓΕ είναι η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας του ΚΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας παρουν πρωτοβουλια κι αλλα κομματα ,παντως εγω δεν ψηφιζω ΚΚΕ και δεν ψαχνω ποιος βρισκεται πισω απο σωματεια και συλλογους , ο αγωνας εναντια στο φασισμο ειναι κοινος για ολους και ημουν εκει!Αν ηταν πχ ο ΣΥΡΙΖΑ που θα καλουσε ,μαλλον τοτε δεν θα ηταν κομματοποιημενο και δεν θα πηγαιναν οι συντροφοι του ΚΚΕ γιατι θα ηταν καπελωμενο.Αυτα δυστυχως πανε πισω την αριστερα και σπρωχνουν την Αριστερα να γινει κεντρο!Δημοκρατες ειναι αυτοι που μπορουν να συζητησουν και με τους αλλους - οχι αυτοι που χαρακτηριζουν τους αλλους!

      Διαγραφή
  8. Τα ορφανά του Στάλιν διαδηλώνουν κατά των ορφανών του Χίτλερ... Τι αλλο θα δούμε σε αυτη τη χωρα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και μετά αναρωτιούνται (;) κάποιοι πως φούντωσε η Χρυσή Αυγή. Όταν οι αντιλήψεις κάποιων "δημοκρατών" υπερβαίνουν σε αντιδραστικότητα ή είναι στο ίδιο επίπεδο με τις πολιτικές θέσεις της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής.
    Εκτός βέβαια και αν είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Γιατί ως γνωστό η υποτέλεια και η ξενοδουλεία στους ιμπεριαλιστές είναι η μια όψη του νομίσματος που από την άλλη μεριά έχει πατριδοκαπηλεία, εθνικισμό, αντικομμουνισμό και φασισμό.
    Πάντως για τους θιασώτες της θεωρίας των δύο άκρων, άκρο είναι η αντιλαϊκή πολιτική που υπηρετεί η κυβέρνηση Σαμαρά και τα φασιστικά εξαπτέρυγα της, που θέλουν τους νέους χωρίς δουλειά, τους γέρους χωρίς συντάξεις, τα παιδιά χωρίς σχολεία και πανεπιστήμια, τους αρρώστους χωρίς νοσοκομεία και φάρμακα, την πατρίδα κλοτσοσκούφι στα σχέδια των ιμπεριαλιστών.
    Αντίθετα το μέτρο είναι η αριστερά και οι κομμουνιστές που θέλουν μια πατρίδα ανεξάρτητη και το λαό κυρίαρχο, δουλειά για όλους με αξιοπρεπή μεροκάματα, μόρφωση για όλο το λαό, τους απόμαχους της δουλειάς περήφανους και όχι ζητιάνους, υγεία δημόσια και δωρεάν. Που θέλουν τους εργαζόμενους και τον λαό να αποφασίζουν αυτοί για τις τύχες τους και όχι η τρόικα, ο Σαμαράς, και οι εφοπλιστές (που τόσο πολύ αγαπάνε οι Χρυσαυγίτες).
    Παρεμπιπτόντως για τους ανιστόρητους «δημοκράτες» ο Χίτλερ ποτέ δεν χάρηκε για την ισοπέδωση του Στάλινγκραντ. Απεναντίας το Στάλινγκραντ είναι μνημείο του αντιφασιστικού αγώνα και σύμβολο των αγωνιζόμενων λαών και ο τάφος των σχεδίων των ναζιστών για παγκόσμια κυριαρχία. Αλλά είπαμε για τους κρυφοφασίστες «δημοκράτες» ισχύει το ρητό: «θέλει η Βασίλω να κρυφτεί, αλλά η χαρά δεν την αφήνει!»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ [ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ ] ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ;; ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥ ΒΙΑΣΑΤΕ, ΣΦΑΓΙΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΡΙΞΑΤΕ ΣΤΗ ΠΗΓΑΔΑ ΤΟΥ ΜΕΛΙΓΑΛΑ 3000 ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ ; ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥ ΤΟ '22 ΠΑΙΞΑΤΕ ΑΣΧΗΜΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ ΜΗΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ;; ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ ΧΥΣΑΤΕ ΑΔΕΡΦΙΚΟ ΑΙΜΑ ; ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΑΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ;; ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΙΛΑΤΕ ΤΩΡΑ ;;; ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ; ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΤΑ ΕΜΑΘΑΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΡΧΩΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ... ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ ΤΟΝ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ .... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΟΣΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΛΑΣΠΗΣ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΡΙΞΕΤΕ, ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΔΥΠΛΑ ΤΗΣ ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.. Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ , ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ ... ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ! ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΗΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου