Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Χρ.Μπώκος: Είμαι ΠΑΣΟΚ δεν είμαι...ελιά!


Παρότι  εκφράζει την ικανοποίηση του για τα ποσοστά της Ελιάς στις ευρωεκλογές ο γραμματέας της Ν.Ε.Φθιώτιδας και  Περιφερειακός Γραμματέας Χρήστος Μπώκος ξεκαθαρίζει ότι ο ίδιος δεν είναι γραμματέας της Ελιάς αλλά του ΠΑΣΟΚ.
          
Μιλώντας στο  κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1  επισημαίνει ότι και στο ΠΑΣΟΚ αναμένονται εξελίξεις και θα τεθεί από τα όργανα του κόμματος το θέμα της συμπόρευσης σε κυβερνητικό επίπεδο του κόμματος με την Νέα Δημοκρατία.

"Καλό θα ήταν το ΠΑΣΟΚ να στηρίζει για τους γνωστούς λόγους την κυβέρνηση αλλά πρέπει  να επανεξετάσει  την συμμετοχή στελεχών του στο κυβερνητικό σχήμα".

19 σχόλια:

  1. ΜΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ... ΕΜΕΙΝΕΣ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λεων ονειδε και ετεκε μυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το σωστο ειναι ονειδε ορος και ετεκε μυ.

      Διαγραφή
  3. καλά εσύ κοιμάσαι όρθιος ,πάντα κοιμόσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και μετά ξύπνησες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είτε Ελιά είτε ΠΑΣΟΚ, άλλο είναι το θέμα.
    Είσαι Κεντρώος Σοσιαλιστής ή Νεοφιλελεύθερος? Γιατί αν είσαι Κεντρώος- Σοσιαλιστής δεν έχεις καμία δουλειά στο ΠΑΣΟΚ, Ελιά ή όπως αλλιώς το λένε, που ΔΕΝ είναι πλέον κεντρώο-σοσιαλιστικό, αλλά ένα ακραία νεοφιλελεύθερο κόμμα.
    Πρέπει να ξεμπλέξεις στο μυαλό σου τι ακριβώς υπηρετείς. Τις ιδέες σου ή κομματικές ομάδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΛΙΓΟ ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΨΑΤΕ, ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, ΕΙΤΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ.

      Διαγραφή
    2. Και δεν μου λες, απο πότε ένα ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ κόμμα, ασκεί πολιτική, που δεν ασκούσε ΠΟΤΕ ούτε η ΘΑΤΣΕΡ στα καλύτερά της? Μάλλον άλλοι είναι οι μπερδεμένοι κι όχι εγώ.

      Διαγραφή
    3. πότε υπήρξε σοσιαλιστικό κόμμα το πασοκ που θα είναι τώρα μάλλον τα έχετε μπερδέψει τα πράγματα στο φτωχό σας μυαλό, ανοίξτε και κανένα λεξικό.

      Διαγραφή
  6. Αν φοράει κανείς παντελόνια και γράψει επώνυμα θα του απαντήσω. Σε όποιον γράφει πίσω από την ασφάλεια της ανωνυμίας του δεν απαντώ. Ιδιαίτερα σε πολιτικές "κυρίες".
    Χρήστος Παν. Μπώκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να πω κάτι ρε νταλάρα απαντησέ του σαν πολίτη που πληρώνει τέλη και χαράτσια και αστον να εχει την ανωνυμία του πάρε μόνο τι σου λέι και αν εχει άδικο βάρα του στ αυτιά ,Δεν σου απανυά επώνυμα γιατι φοβάται ,εσένα και την παρέα σου αν θεσ να μάθεις ποιος ειναι και ο σκοπό σου ειναι για το καλό του ολο και καμμια κουκουλα θα εχει κανας παλιός στο χωριό σου ,

      Διαγραφή
    2. ΤΕΛΙΚΑ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΗΤΤΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΦΗΝΕΙ ΠΟΛΥ ΠΙΚΡΑ. ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ. ΣΚΕΨΟΥ ΝΑ ΤΑ ΛΕΓΕ ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΙΠΕ ΠΡΙΝ;

      Διαγραφή
  7. Ελεύθερος ο αυνανισμός στη Σουηδία σε δημόσιους χώρους

    ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΟΥΗΔΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πίσω από την ασφάλεια της ανωνυμίας ??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ὤδινεν ὄρος καὶ ἔτεκεν μῦν
    Την άλλη φορά να το λέτε με δικά σας λόγια , αγράμματοι - ημιμαθείς !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΙΓΑ ΤΙΣ ΖΑΡΝΤΙΕΡΕΣ ΡΕ ΧΡΗΣΤΑΚΗ Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΕ ΠΗΡΑΞΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μαύρος και ΆναρχοςΤετάρτη, Ιουνίου 04, 2014

    Μάγκες και μάγκισες σερφάρετε λίγο στους νευρώνες του μυαλού σας...Ιδεολογία δεν υπάρχει σε κανέναν. Αυτά πεθάναν από τότε που κάποιος το ψιλιάστικε και το έκανε μπίζνα .Από τότε το θέμα της πολιτικής έγινε εταιρεία όλα ψοφησαν και μυρισανε....

    Αφήστε λοιπόν το είμαι κομμουνιστης ,Χ.Α.( αν το λες και δεν ντρέπεσαι) , αριστερος,δεξιος και άλλα τετοια κουραφέξαλα. Ολοι/ες πηγαίνετε με το ρεύμα που μπορεί να σας ωφελήσει κάπου μελλοντικα και να καλύψει τις ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ σας ανάγκες και μόνο!

    Ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι φίλε. Κάνεις λάθος. Δεν σκέφτονται όλοι όπως εσύ, να ακολουθούν το ρεύμα για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους και μόνο.
      Κάπου ανάμεσά μας, μπορεί να κυκλοφορούν ακόμα μερικοί ρομαντικοί που πιστεύουν σε ιδέες και ιδανικά κι αγωνίζονται γιαυτά και μόνο.
      Όσο παράξενο κι αν σου ακούγεται, υπάρχουν ακόμα τέτοιοι. Λίγοι, αλλά υπάρχουν.
      Εγώ λοιπόν, αυτούς γουστάρω. Για όλους τους υπόλοιπους, δεν χαραμίζω ούτε το σάλιο μου για να τους φτύσω.

      Διαγραφή
    2. Καλά ακόμα πιστεύεις ότι υπάρχει ρομαντισμός στην πολιτική? Αλλά αν εννοείς τον ρομαντισμό στην προσωπική φιλοδοξία και στα προσωπικά συμφέροντα τότε είμαι μαζί σου!!
      Άσχετα ποιο είναι το προσωπικό συμφέρον του καθενός!
      Ο ένας θέλει να βολευτεί, ο άλλος να βολέψει τους δικούς του, ο άλλος να μην πάει στην δουλειά, και ο άλλος να γίνει πλούσιος! Δυστυχώς όμως μόνο στην Ελλάδα υπάρχει το επάγγελμα πολιτικός, και αυτοί που το εξασκούν γεμίζουν το βιογραφικό τους με πράγματα και θάματα! Σε μία ώρα δύσκολη βρε αδερφέ μην βρεθώ και άνεργος πολιτικά και χρειαστεί να γυρίσω στο μεροκάματο! Δεν λέει το 8ωρο και το πρωινό ξύπνημα!! Κάποιο κόμμα με τόσο καλό βιογραφικό θα με προσλάβει!! Πασοκ, Ελία, Συριζα, Δημαρ, και αρχηγός η ΝΔ και δώστου πάλι από την αρχή!.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου