Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Απάντηση σε ανώνυμο άρθρο με τίτλο «Τα οικονομικά της τοπικής Αυτοδιοίκησης – Μαλεσίνας Ν. Φθιώτιδας»




Ο θεμελιωμένος σε πραγματικά στοιχεία πολιτικός λόγος ή οποιαδήποτε κριτική, σίγουρα είναι ωφέλιμο για την λειτουργία του «Ελληνικού Διοικητικού Συστήματος..».

Όμως στο εν λόγο δημοσίευμα  δεν εκπληρώνεται κανένας από τους παραπάνω λόγους.

Ο γράφων θα έπρεπε να γνωρίζει ότι έχουν καθυστερήσει πανελλαδικά τα έργα LEADER, όπως κι ότι αναμένεται η εξουσιοδότηση από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης προς την Φθιωτική Αναπτυξιακή για την συνέχιση των Δημοσίων και Ιδιωτικών έργων.
    
Ο Δήμος Λοκρών με ιδιαίτερη ευαισθησία ανταποκρίθηκε σε ένα πολυετές αίτημα των κατοίκων της Μαλεσίνας για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών. 

Σ’ ότι αφορά τον Δήμο, οι ενέργειες για το συγκεκριμένο έργο ολοκληρώθηκαν με τις προσπάθειες και τελικά την ένταξη του έργου, σε συνεργασία με την Φθιωτική Αναπτυξιακή, στο πρόγραμμα LEADER. Από τότε υπεύθυνος για την ολοκλήρωση του εν λόγω έργου είναι η Φθιωτική Αναπτυξιακή και το αρμόδιο Υπουργείο. 

Αυτά είναι τα πραγματικά δεδομένα κι όλα τα υπόλοιπα που γράφει το δημοσίευμα είναι κίτρινος τύπος, που μόνο Δημοκρατικά ερείσματα δεν έχει και σίγουρα είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα της «Πελατειακής Τακτικής» την οποία κατηγορεί.


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


1 σχόλιο:

  1. Δεν φροντιζετε καλυτερα να καθαρισετε τους αγροτικους δρομους να μπορουν να πανε οι αγροτες στα χωραφια και αφηστε τα παραμυθια οτι ο δρομος της κακαιλιας θα βελτιωση την ποιοτητα ζωης των μαλεσιναιων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου