Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Απλώς δεν σε γουστάρει, δες τα σημάδια και τρέχα


[ Της ΖΩΗΣ ΖΕΡΒΑ ]


Περιφέρεσαι αμέριμνα στον κόσμο και ξαφνικά ένα φτερωτό πλάσμα σε βάζει στόχο με τα βέλη του ... δυστυχώς όμως τα βέλη του στόχευαν μόνο εσένα. Κοιτάς το αντικείμενο του πόθου σου και όλα φαίνονται τέλεια, ακόμα και τα ελαττώματα του σκέφτεσαι ότι είναι γλυκούλια. όλα πάνω σε αυτό τον άνθρωπο είναι τέλεια. Ακόμα και ο τρόπος που σε πληγώνει. 

Δυστυχώς το ερωτικό ενδιαφέρον ενός ανθρώπου δεν κρύβεται (και λέω δυστυχώς γιατί εσύ δεν το βλέπεις και δεν το βλέπεις γιατί ..δεν υπάρχει.) 
  
Ψάχνεις τρόπους επικοινωνίας, προσέγγισης, επαφής, προσωπικού εξευτελισμού γενικότερα.

Όμως σχεδόν πάντα χτυπάνε σε ένα τεράστιο τοίχο. Σκέφτεσαι ... τι γλυκό!!!! είναι απρόσιτο το αντικείμενο του πόθου μου, θα είναι έτσι ο χαρακτήρας του ή θα έχει πληγωθεί. Λοιπόν όχι !!!

Είναι πιο απλό, τόσο απλό όσο και ο τίτλος της ταινίας "απλώς δεν σε γουστάρει" δεν φταις εσύ, απλώς δεν είστε συμβατοί . 

Τα σημάδια της αδιαφορίας είναι εκεί και είναι ξεκάθαρα, δεν νομίζω ότι προσπαθεί και να τα καλύψει.

Ας δούμε τα σημάδια πιο αναλυτικά :
  

1 Αποφεύγει την επικοινωνία σας . Μπορεί να στέλνεις μηνύματα , ίνμποξ , τηλέφωνα και όλα τα σύγχρονα μέσα επικοινωνίας όμως απάντηση δεν θα λάβεις ... ή μπορεί να λάβεις κάτι μονολεκτικό και τυπικό (Αουτς !!!! πονάει το καταλαβαίνω ) ή να δεις το πολυπόθητο διαβάστηκε αλλά απάντηση δεν ήρθε . Αν δεν είναι σε αποστολή σε εμπόλεμη ζώνη ή σε κώμα αυτό να ξέρεις είναι κακό σημάδι για την σχέση  )

2 έχεις ένα ενεργό wall όμως κανένα Like του στο δικό σου , πολλά σε άλλους ... 

3 Δεν θα ζητήσει ποτέ με δική του πρωτοβουλία να βρεθείτε ... Δεν νομίζω να χρειάζεται επεξήγηση αυτό ... Όσο δύσκολη μέρα , βδομάδα .. μήνα ...και να έχει ο "άνθρωπος σου " , κάποια στιγμή θα βγει για ένα καφέ , ποτό , φαγητό , έστω μια βόλτα στο τετράγωνο με το σκύλο του , αν ήθελε να σε δει θα έκανε λίγο χρόνο στο πρόγραμμα του , θα ερχόταν έστω και για 10' να σε δει , θα αισθανόταν αυτή την ανάγκη .

4 Αποφεύγει να βρεθείτε οι δυο σας ... καταφέρνετε να βρεθείτε είτε γιατί έχετε κοινές παρέες , γνωστούς ,φίλους ,  στέκια , κάρμα , έκανες ντεντέκτιβ την κολλητή σου και πήρατε μάστερ στο ψαχούλεμα προφίλ (είναι και αυτά τα tag που βοηθάνε ) ,  κάτι !!!όμως ποτέ οι δυο σας . Πάντα με παρέα . Δεν το λες και καλό δείγμα , αν ήθελε να βρεθείτε οι δυο σας θα το ζήταγε ευκαιρίες έδωσες πολλές βασανάκι μου , σε παρακαλώ σώσε λίγη αξιοπρέπεια και μην το ζητήσεις εσύ γιατί το πιο πιθανό είναι να λάβεις μια απάντηση , ναι θα το κανονίσουμε και να περιμένεις άδικα .

5 Οι συζητήσεις σας κινούνται σε τυπικά γενικά θέματα και όχι προσωπικά . Δεν θέλει να μάθει κάτι περισσότερο για εσένα και την γοητευτική σου προσωπικότητα .

6 Όσες φορές και να βρεθείτε , ένα κοπλιμέντο δεν θα το ακούσεις ... 

7 και άντε και βγήκατε , και ήπιατε , και το ένα ποτό έφερε το άλλο και το άλλο και το άλλο ...και αυτό μια πιο ..στενή επαφή, με φιλιά , λόγια , αγκαλιές , ατάκες που σε μεθύσαν ακόμα περισσότερο  ... το επόμενο πρωί όμως έρχεται και δείχνει πάντα τις προθέσεις . Αν υπάρξει  επικοινωνία είναι θετικό , αν όχι ... ότι ίσχυε και πριν ισχύει και μετά . σε παρακαλώ όμως μην μπεις στη διαδικασία να αισθανθείς λίγο ... χρησιμοποιημένο βασανάκι , ήθελες και πήγες , κάνε ενα κρυο ντουζ πάρε βαθιές ανάσες και προχώρα . δεν μπορούμε να αναγκάσουμε κανέναν να νιώσει για εμάς όπως θα θέλαμε . Κάποιες σχέσεις είναι μόνο της νύχτας και ακούς λόγια μόνο μεθυσμένα ... 

8 Δεν κρύβει το ενδιαφέρον του για άλλα άτομα , φλερτάρει μπροστά σου , απαντάει σε μηνύματα μπροστά σου και έχει φυσιολογικές επαφές με όλους τους άλλους ,αλλά όχι με εσένα ... αλήθεια , αυτό δεν σου λέει κάτι ;

Δες μέσα σου μετά από τόσο φτύσιμο για πιο λόγο επιμένεις . είναι έρωτας ή εγωισμός ; και μήπως με το να χάνεις τη ζωή σου για το τι κάνει και σκέφτεται ήρθε η ώρα απλώς να ξεκολλήσεις και να κοιτάξεις μπροστά ;Σώσε όση αξιοπρέπεια σου έχει μείνει και τρέχα χωρίς να κοιτάξεις πίσω . Αυτό το άτομο δεν μπορεί να σου προσφέρει αυτό που εσύ θες και αξίζεις .

3 σχόλια:

  1. Εύγε Ζωή Ζέρβα, γροθιά στο κόκκαλο, με χιούμορ και δυναμισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρα πολυ ωραιο αρθρο και ολα τα σημαδια της αδιαφοριας ειναι φανερα παντα οπως τα λεει η αρθρογραφος και οντως οταν τα βλεπεις καλα ειναι να αρχιζεις να τρεχεις προς την αλλη μερια με τα 1000!!!!
    και παλι ενα μπραβο στην αρθρογραφο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολυ καλό άρθρο. Οι γυναίκες καλό είναι να ξέρουν που πατάνε σε μια σχέση, και να αναγνωριζουν τα πεντακάθαρα σημάδια της αδιαφορίας χωρίς να νιώθουν την ανάγκη να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, και να επιμένουν σε κάποιον που δεν είναι συμβατός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου