Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

Συνάντηση ΑΝΕΛ Φθιώτιδας με τον αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας κ. Ευθ. Καραΐσκο




Την Πέμπτη 30/06/2016 πραγματοποιήθηκε συνάντηση κλιμακίου των ΑΝΕΛ Φθιώτιδας με τον αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας κ. Ευθ. Καραΐσκο

Το κλιμάκιο αποτελούνταν από τον Συντονιστή κ. Ανδρ. Κολοκυθά, την πολιτευτή και τομεάρχη τοπικής αυτοδιοίκησης κ. Χαρ. Δεληκούρα και το μέλος της ΟΕΣ ΑΝΕΛ Φθ/δας και τομεάρχη τοπικής αυτοδιοίκησης κ. Γ. Έξαρχο

Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τα προβλήματα, αλλά και τις δυνατότητες αντιμετώπισής τους που αφορούν τον νομό. 

Διαπίστώθηκε η σύπτωση απόψεων σε αρκετά ζητήματα, αλλά και η αναγκαιότητα διεδίκησης πόρων για την ανάπτυξη του νομού με κέντρο βάρος τον ιαματικό, εκπαιδευτικό και ιστορικό τουρισμό.

Στο τέλος της συνάντησης παραδόθηκε στον κύριο αντιπεριφερειάρχη πρόσκληση για την περιφερειακή συνδιάσκεψη των ΑΝΕΛ Στερεάς Ελλάδας και Θεσσαλίας που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 09/07/2016 στην Λαμία. 

Ο κ. Καραΐσκος τους ευχαρίστησε τα στελέχη των ΑΝΕΛ τόσο για την επίσκεψή όσο και για τον γόνιμο διάλογο που διεξήχθη και επιπλέον υπήρξε αμοιβαία δέσμευση για στενότερη συνεργασία στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου