Τρίτη, 19 Ιουλίου 2016

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΣΤΗ ΔΙΣΚΟΒΟΛΙΑ ΜΑΘΗΡΙΑ ΤΟΥ ΓΕΛ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ..ΜΟΝΟ ΔΑΚΡΥΑ ΧΑΡΑΣ ,ΧΑΡΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ..

ΤΟ ΔΙΚΟΜΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙ,  η μαθήτρια της Β΄ Γενικού Λυκείου Λιβανατών,  Δήμητρα Αλεξίου κατέκτησε   το   χρυσό   μετάλλιο     στο   αγώνισμα   της  δισκοβολίας  στο   Παγκόσμιο Σχολικό πρωτάθλημα που διοργανώθηκε στην Τραπεζούντα της ΤΟΥΡΚΙΑΣ από τις11-18 Ιουλίου 2016.

Η  νικήτρια ρίψη της μαθήτριας που της χάρισε το χρυσό μετάλλιο ήταν 41.37 μ.

Η Δήμητρα αγωνίστηκε με πολύ δυνατές αθλήτριες από όλες τις χώρες του Κόσμου και κατάφερε να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο με δεύτερη την Κίνα και τρίτη την Βραζιλία!! 

Η   Διευθύντρια   και   ο   σύλλογος   διδασκόντων   του   Γενικού   Λυκείου Λιβανατών συγχαίρουν θερμά την μαθήτρια και αισθάνονται μεγάλη συγκίνηση και  υπερηφάνεια, καθώς  παρακολουθούν στενά και  από  την αρχή   την πορεία της, τις προσπάθειές της και της εύχονται να έχει πάντα υγεία και δύναμη και να μας χαρίζει πάντα επιτυχίες κάνοντάς μας  όλο και  περισσότερο περήφανους!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου