Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας καινοτομεί στην Υγεία με το Πρόγραμμα ΄΄Υγεία για Όλους΄΄




Με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Μπακογιάννη και του αρμόδιου Αντιπεριφερειάρχη Υγείας κ. Αργύρη, πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 22/7/2016 και ώρα 11.00 π.μ.,  στην έδρα της Π.Ε. Ευβοίας, συνάντηση εργασίας με τους συντονιστές του προγράμματος "Υγεία για όλους", όπου παρουσιάσθηκε το εν λόγω πρόγραμμα.

Η παραπάνω συνάντηση διοργανώνεται στα πλαίσια υλοποίησης σχετικής απόφασης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, για συμμετοχή στο εν λόγω επιχειρησιακό Πρόγραμμα δράσης.

Μέσα από την συζήτηση και την συνεργασία, οι παρόντες προσπάθησαν να εντοπίσουν τις δυσκολίες εφαρμογής και να αναλάβουν όλες τις απαιτούμενες ενέργειες, προκειμένου το Πρόγραμμα να υλοποιηθεί συντονισμένα και με επιτυχία στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, μεγιστοποιώντας τα οφέλη των αδύναμων και ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.


Σε μια περίοδο βαθιάς οικονομικής κρίσης, ανεργίας και κοινωνικού αποκλεισμού, η αφιλοκερδής βοήθεια στους συνανθρώπους μας, δίνει στον καθένα μας την ικανοποίηση του να προσφέρει δύναμη και στήριξη σε εκείνους που τα έχουν ανάγκη. Αλλωστε η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας έχει αποδείξει ότι είναι δίπλα σε εθελοντικές δράσεις με σκοπό τη βελτίωση των συνθηκών επιβίωσης και διαβίωσης των πολιτών.

Στόχος είναι μία κοινωνία, στην οποία όλες οι ΄΄Ευάλωτες Κοινωνικές Ομάδες΄΄ να έχουν ίση μεταχείριση και προστασία από το νόμο, ίσες ευκαιρίες και πρόσβαση στην εκπαίδευση, στην υγεία, την αγορά εργασίας και να ενθαρρύνονται να συμμετέχουν ενεργά στην οικονομική, κοινωνική και πολιτισμική ζωή του τόπου.

Το συγκεκριμμένο Πρόγραμμα θα ξεκινήσει από την Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας και θα συνεχισθεί πιλοτικά σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

"ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ"

1 σχόλιο:

  1. ΠΡΟΣΕΧΩΣ: ΘΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΒΙΛΛΑ ΣΤΟΝ ΟΣΜΑΕΣ ΕΝΑΝΤΙ ΠΙΝΑΚΙΟΥ ΦΑΚΗΣ,ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΕΩΣ ΠΟΣΙΜΟΥ ΝΕΡΟΥ!!
    ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΝΕΡΟ!

    ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!

    ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΟΧΙ ΕΝΑΝ ΑΛΛΑ 10 ΕΣΑΓΓΕΛΕΙΣ!!

    ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ!!

    ΟΔΗΣΣΟΣ 1946


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου