Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2016

ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ - ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ Ν.ΦΘΙΩΤΙΔΑΣΟ ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΚΥΤΤΑΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΤΟ ΧΩΡΟ ΟΠΟΥ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΒΙΩΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

ΑΠΟΤΕΛΩΝΤΑΣ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΚΡΙΣΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

ΕΞΕΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΦΕΡΕΓΓΥΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΥΑΛΩΤΟ ΤΡΟΠΟ ΣΕ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ Η ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗΣ - ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΗΝ Δ.Κ. ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΚΑΚΑΗΛΙΑ

ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ : 116.000 ευρω

ΣΑΣ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ....

ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΙΘΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ Η ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΡΙΟΘΕΤΕΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.


ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ  Ανώνυμος


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΩΣ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ...
1 σχόλιο:

  1. ΡΕ ΠΟΙΗΤΗ ΑΣΕ ΤΑ ΤΣΑΛΙΚΑΜΑΚΙΑ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ (αφού δέν τό κατέχεις το αθλημα) ΚΑΙ ΓΡΑΨΤΑ ΜΑΣ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΗΟ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΦΛΗΝΑΦΗΜΑΤΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου