Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

Αίτημα του Δήμου Λοκρών για την λειτουργία του Υποθηκοφυλακείου και του Κτηματολογικού Γραφείου Αταλάντης




Αίτημα του Δημάρχου Λοκρών κ. Νίκου Λιόλιουπρος τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Κώστα Μπακογιάννη, καθώς και αίτημα προς τον Δικηγορικό Σύλλογο Λαμίας, σχετικά με την λειτουργία του Υποθηκοφυλακείου και του Κτηματολογικού Γραφείου Αταλάντης.

               
      


EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                        ΑΤΑΛΑΝΤΗ 04/07/2016
ΝΟΜΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ Αρ.                                         Πρωτ.: 7847
ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ 
Ταχ.Δ/νση Πλατεία Δημαρχείου 
Τ.Κ.35200, ΑΤΑΛΑΝΤΗ. 
Τηλ: 2233081015, 2233080888 
FAX: 2233081022 

ΠΡΟΣ:   Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας,
κ. Μπακογιάννη Κώστα,
Καλυβίων 2, 35100, Λαμία.


ΘΕΜΑ: Λειτουργία Υποθηκοφυλακείου και του Κτηματολογικού Γραφείου Αταλάντης.

Αξιότιμε κ. Περιφερειάρχη

Σας γνωρίζουμε ότι κατατίθεται προς ψήφιση Σχέδιο Νόμου που μεταξύ άλλων προβλέπει την κατάργηση του Υποθηκοφυλακείου και του Κτηματολογικού Γραφείου Αταλάντης και την συγχώνευση τους με το Υποθηκοφυλακείο Λαμίας.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή και με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής πραγματοποιήθηκε σχετική σύσκεψη τοπικών φορέων με σκοπό τον συντονισμό των ενεργειών μας.

Πιο συγκεκριμένα, εκφράστηκε η διαφωνία στην οποιαδήποτε μετακίνηση του Υποθηκοφυλακείου Αταλάντης, διότι θα βλάψει οικονομικά και κοινωνικά τον τόπο μας ενώ θα υποστούν μεγάλη ταλαιπωρία οι Πολίτες. Επίσης μεγάλη βλάβη θα υποστούν οι συσχετιζόμενοι με αυτή την υπηρεσία επαγγελματίες, όπως Δικηγόροι, Συμβολαιογράφοι, Μηχανικοί και πολίτες.

Επιπρόσθετα, επικαιροποιήθηκε η πάγια βούληση του Δήμου Λοκρών να παρέχει κτήριο και υλικοτεχνική υποδομή και οτιδήποτε χρειαστεί για την στέγαση και διατήρηση «του Υποθηκοφυλακείου Αταλάντης», στην Δημοτική Κοινότητα Αταλάντης του Δήμου Λοκρών , ως υφίσταται από το έτος 1870.

Ταυτόχρονα αποφασίστηκαν σειρά ενεργειών που θα πραγματοποιηθούν στο άμεσο χρονικό διάστημα στην κατεύθυνση αποτροπής αυτής της ιδιαίτερα δυσμενούς εξέλιξης για τον τόπο μας.

Δηλώνουμε όχι μόνο την κάθετη διαφωνία μας στο ενδεχόμενο κατάργησης του Υποθηκοφυλακείου και του Κτηματολογικού Γραφείου Αταλάντης , αλλά και την ακλόνητη βούληση μας να εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο και να προβούμε σε κάθε δυνατό μέτρο προκειμένου να το αποτρέψουμε.

Κύριε Περιφερειάρχη
Στην προσπάθεια μας αυτή ζητούμε την έμπρακτη υποστήριξη σας.
Είμαστε βέβαιοι ότι θα ανταποκριθείτε θετικά στο δίκαιο αίτημά μας.
Ο Δήμος Λοκρών και η Αταλάντη δεν αντέχουν άλλη υποβάθμιση
  
Με εκτίμηση

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΟΚΡΩΝ

Νικόλαος Ελ. Λιόλιος

Συν: Πρόταση προς ΔΣ του ΔΣΛ




Ακολουθεί το Αίτημα - Πρόταση προς το ΔΣ του ΔΣΛ:
   
ΠΡΟΣ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΑΜΙΑΣ
  
                                                                                    Αταλάντη, 4 Ιουλίου 2016
               Αξιότιμοι,  κύριε Πρόεδρε και Μέλη του ΔΣ,
         Όπως σας είναι γνωστό,  έχει τεθεί σε δημόσια διαβούλευση,  το Σχέδιο Νόμου, με τίτλο "Αναδιοργάνωση των Υποθηκοφυλακείων της χώρας", με το οποίο καταργούνται τα άμισθα υποθηκοφυλακεία, ενώ δημιουργούνται 41 νέα έμμισθα υποθηκοφυλακεία .
     Σύμφωνα με το   Άρθρο 1 αυτού  ΄΄ Σύσταση και Αρμοδιότητα Έμμισθων Υποθηκοφυλακείων΄΄ , ΄΄συστήνονται, πλέον των ήδη λειτουργούντων, σαράντα ένα (41) έμμισθα υποθηκοφυλακεία ως εξής:…  24) Λαμίας, με έδρα τη Λαμία, στο οποίο υπάγεται η περιφερειακή ενότητα Φθιώτιδας, η οποία, μέχρι την έναρξη ισχύος του παρόντος νόμου, εξυπηρετείται από τα υποθηκοφυλακεία Λαμίας, Αταλάντης, Σπερχειάδος, Θερμοπυλών, Δομοκού, Φαλάρων, Ελάτειας, Μακρακώμης, Υπάτης και Αμφίκλειας΄΄.
      Ως Δικηγόροι του Πρωτοδικείου Λαμίας  και  μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας   που διατηρούμε τα γραφεία μας στην Αταλάντη, καταδικάζουμε απερίφραστα το παραπάνω σχέδιο περί ΄΄αναδιοργάνωσης΄΄ . Η επικείμενη ενσωμάτωση του Υποθηκοφυλακείου και του Κτηματολογικού Γραφείου Αταλάντης - στην κτηματική αρμοδιότητα του οποίου, περιλαμβάνεται σήμερα ,  η ευρύτερη γεωγραφική περιοχή από το Λούτσι  έως τον Άγιο Κωνσταντίνο Π.Ε. Φθιώτιδας και υπάγονται εκατοντάδες χιλιάδες δικαιώματα ιδιοκτησίας -  στο έμμισθο Υποθηκοφυλακείο Λαμίας , συνιστά πρωτοφανή επίδειξη  έλλειψης  σεβασμού , απέναντι  στους πολίτες της περιοχής μας , κλονίζοντας τη σχέση αμεσότητας και εμπιστοσύνης ανάμεσα στον πολίτη  και το κράτος,  δημιουργώντας  αίσθημα κοινωνικής και πολιτικής απομόνωσής μας . Στην ουσία , κλονίζει τα θεμέλια του Κράτους Δικαίου, καταστρατηγώντας ευθέως το Σύνταγμα  και καταλύοντας της δημοκρατικές αρχές της ισότητας  , της κοινωνικής δικαιοσύνης και της αποκέντρωσης.  
    Κρίνουμε , ότι οι συντάκτες του σχεδίου , δεν στάθμισαν  την  γεωγραφική ιδιαιτερότητα της περιοχής μας  που αποτελεί στην ουσία από μόνη της μια ευρύτερη περιφερειακή ενότητα   , τόσο από πληθυσμιακή όσο και από γεωπολιτική άποψη και κατ’ επέκταση, τις πολυποίκιλες  δυσμενείς συνέπειες για τους πολίτες της περιοχής μας .       
       Η απομάκρυνση του Υποθηκοφυλακείου Αταλάντης από τη φυσική, γεωπολιτική, ιστορική του θέση, -λειτουργεί από το έτος 1870 , ενώ το Ειρηνοδικείο Αταλάντης,  από το έτος 1836-  δημιουργεί προβλήματα ζωτικής φύσης στην κοινωνία μας , νεκρώνοντας την ευρύτερη περιοχή της Λοκρίδας που ήδη ασφυκτιά, υπό το βάρος των σύγχρονων κοινωνικών και  οικονομικών αδιεξόδων    . 
   Συγχρόνως , υποβαθμίζεται το λειτούργημα μας ,  ως  Δικηγόρων του Πρωτοδικείου Λαμίας με έδρα μας την Αταλάντη , η επαγγελματική  μας  υπόσταση  και  η  αξιοπρέπειά μας, ως επιστημόνων νομικών , στην πλειοψηφία μας, νέων – θιγόμενων συγχρόνως  , όλων των κατ’ επέκταση συναφών  με το έργο μας ,  επιστημονικών επαγγελματικών κλάδων, ήτοι των Συμβολαιογράφων, των Δικαστικών επιμελητών, των Μηχανικών, που συνυπογράφουν το παρόν . Λαμβανομένης δέ υπόψη, της δυσχερούς  οικονομικής , κοινωνικής  και πολιτικής  συγκυρίας που έχει περιέλθει η  χώρα, μετά  την τυχόν  έναρξη ισχύος του παρόντος σχεδίου, ως νόμου του κράτους , θα  επιδιδόμαστε καθημερινά, σε μια πρωτοφανή  και  εναγώνια προσπάθεια , να προασπίσουμε  το  ασφαλές  περί δικαίου αίσθημα , καλούμενοι μαζί με τους κατοίκους της περιοχής μας , να διασχίζουμε αποστάσεις μετ’ επιστροφής  160 έως 200 και πλέον χιλιομέτρων  (! ) με κίνδυνο της ζωής και της σωματικής μας ακεραιότητας , για την ευόδωση του έργου μας , υποβαλλόμενοι σε μια  απίστευτα ατέρμονη ψυχική ταλαιπωρία  .
     Παρακαλούμε , όπως λάβετε υπόψη σας, την τοπική  ιδιαιτερότητα της συστέγασης του Υποθηκοφυλακείου Αταλάντης με το λειτουργούν από το έτος 2003 , Κτηματολογικό Γραφείο Αταλάντης καθώς και τα ακανθώδη καθημερινά προβλήματα που ήδη έχουν δημιουργηθεί , με τις ανακρίβειες των αρχικών κτηματολογικών εγγραφών και τις δαιδαλώδεις νομικές διαδικασίες επίλυσης τους . Γι’ αυτό , είναι απαραίτητη η μόνιμη και  διαρκής  φυσική παρουσία του επιστήμονα  Δικηγόρου, Συμβολαιογράφου, Μηχανικού , στο Υποθηκοφυλακείο και το Κτηματολογικό Γραφείο,   στην κτηματική  περιφέρεια του οποίου, ανήκουν τα ακίνητα των συμπολιτών μας, για την αμεσότητα και την ορθή αντιμετώπιση των προβλημάτων τους.
        Η συνένωση τους  σε ένα  Υπέρ-Υποθηκοφυλακείο , με έδρα τη Λαμία  , θα σημαίνει αυτόματα  α ) ανασφάλεια στις εμπράγματες συναλλαγές,  β )  σημαντική δυσχέρεια στην έκδοση πιστοποιητικών και άλλων δημοσίων εγγράφων ,  γ ) εκ των πραγμάτων, τεράστια δυσλειτουργία και μόνιμη  αδυναμία  στην εξυπηρέτηση των πολιτών,  δ )  μη επίλυση των κτηματολογικών προβλημάτων,  εξαιτίας  και της έλλειψης κτηματολογικής εξειδίκευσης και εμπειρίας των εργαζόμενων στο Υποθηκοφυλακείο Λαμίας  και παραπομπή τους στα πολιτικά Δικαστήρια- ενώ σε πλείστες περιπτώσεις, είναι σύμφωνη με τον Κτηματολογικό Νόμο και εφικτή, η αντιμετώπισή τους,  εντός του Κτηματολογικού Γραφείου, όπως πραγματοποιείται μέχρι σήμερα-  πράγμα που από μόνο του, συνεπάγεται  εξαιρετικά χρονοβόρες διαδικασίες στην έκδοση δικαστικών αποφάσεων και δυσβάσταχτη οικονομική δαπάνη για τους συμπολίτες μας , ώστε οι παραπάνω,  υπό α΄ έως δ΄ συνέπειες,  μοιραία, καταλήγουν στην  ε ) καταστρατήγηση του συνταγματικά κατοχυρωμένου δικαιώματος της ιδιοκτησίας του πολίτη  ,  στ )  μεταφορά των υπαλλήλων του λειτουργούντος Υποθηκοφυλακείου και Κτηματολογικού Γραφείου Αταλάντης ΄΄ σε συνιστώμενες προσωποπαγείς θέσεις, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου΄΄,  με εξαιρετικά πιθανό ενδεχόμενο, την μελλοντική απομάκρυνσή τους από τη θέση  εργασίας τους και ζ) ουσιαστική απώλεια χρόνου εργασίας , σωματική και  ψυχική καταπόνηση, με πρόσθετη οικονομική επιβάρυνση, λόγω των σημαντικότατων δαπανών  μετακίνησης για τους κατοίκους της περιοχής μας  .             ( Παραδείγματος χάρη, ο κάτοικος Λάρυμνας ΠΕ Φθιώτιδας,  θα διασχίσει διακόσια και πλέον, χιλιόμετρα για να εξυπηρετηθεί από το Υποθηκοφυλακείο Λαμίας και θα επιστρέψει στην κατοικία του, πιθανότατα άπρακτος.. )
    Υποστηρίζουμε  , ως νομικοί ,  την άποψη πως είναι αδύνατο να υπάρχει τοπική αρμοδιότητα του Ειρηνοδικείου με έδρα την Αταλάντη,   αποφαινόμενου  επί διαφορών που αφορούν  εμπράγματα δικαιώματα σε ακίνητα που υπάγονται στην περιφέρειά του,   χωρίς  ταυτόχρονη στήριξη του λειτουργήματός μας και του έργου του Δικαστή, από το τοπικά υπάρχον αρμόδιο  Υποθηκοφυλακείο και Κτηματολογικό Γραφείο. Γι αυτό και ο νομοθέτης   - κρίνοντας απαραίτητη για την ορθή και ταχεία απονομή της δικαιοσύνης , την ύπαρξη στην ευρύτερη περιοχή μας Ειρηνοδικείου-  προχώρησε στη συγχώνευση με το Ειρηνοδικείο Αταλάντης, του γειτονικού  Ειρηνοδικείου Ελάτειας .
       Σε κάθε περίπτωση, δεν συντρέχουν ούτε  λειτουργικοί λόγοι που να επιβάλλουν τη συγχώνευση των δύο Υποθηκοφυλακείων , αφού γεωγραφικά δεν δύνανται να θεωρηθούν όμορα, δύο Υποθηκοφυλακεία εξαιρετικά μεγάλης χιλιομετρικής μεταξύ τους, απόστασης, ούτε οικονομικοί λόγοι , δεδομένου ότι  το υπάρχον Υποθηκοφυλακείο Αταλάντης,  καλύπτει μόνο του τα έξοδα υλικής και τεχνικής υποδομής του, χωρίς να επιβαρύνει οικονομικά το Ελληνικό Δημόσιο .  Υπενθυμίζουμε συγχρόνως , ότι ουδέποτε συνήλθε η Ολομέλεια του Δικαστηρίου των Πρωτοδικών Λαμίας , προκειμένου  να γνωμοδοτήσει περί συγχώνευσης ή μη, του άμισθου Υποθηκοφυλακείου Αταλάντης με το Υποθηκοφυλακείο Λαμίας . Υπάρχει άλλωστε, η  οικονομική και υλικοτεχνική  δυνατότητα  ενσωμάτωσης  του εγγύς κείμενου  Υποθηκοφυλακείου Ελάτειας ,  σε αυτό της Αταλάντης, όπως ακριβώς επιτυχώς επιτεύχθηκε με τη συγχώνευση των  δύο  Ειρηνοδικείων,  Αταλάντης-Ελάτειας .
   Επομένως , είναι ιστορική , φυσική, γεωπολιτική και νομική αναγκαιότητα,  να διατηρηθούν το αρχείο του Υποθηκοφυλακείου , καθώς και  το τρέχον Κτηματολογικό αρχείο ( Κτηματολογικά Βιβλία και ηλεκτρονικοϋλικός εξοπλισμός ) , στην πόλη της Αταλάντης . Για το λόγο αυτό, ο Δήμος Λοκρών, δύναται να συνδράμει υλικοτεχνικά,  παραχωρώντας  προς τούτο , κτιριακές εγκαταστάσεις εντός της πόλης της Αταλάντης , χωρίς να απαιτείται περαιτέρω κρατική οικονομική  επιβάρυνση .
        Γι αυτό,  παρακαλούμε όπως ψηφιστεί το παρόν, από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας και τεθεί αυτούσιο , στο Δικτυακό τόπο Διαβουλεύσεων   του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων  κοινοποιούμενο συγχρόνως , προς το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, τον κύριο Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας και  τους κυρίους  βουλευτές  Π.Ε Φθιώτιδας.   
    Είμαστε πεπεισμένοι , πως με τη σύμπραξή σας θα συμβάλλουμε όλοι μαζί, προς το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα  .
    Παρακαλούμε δια τα καθ’ Υμάς,
                            
   1. Η ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΗΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ   ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΧΑΤΖΟΥΛΗ
   2. Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ  Π.Ε. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΑΚΙΩΤΗΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
  3. Η ΥΠΟΘΗΚΟΦΥΛΑΚΑΣ & ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ     ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΤΕΒΑ

     ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΑΜΙΑΣ
              1. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΓΙΑΝΝΟΥΤΣΟΣ
              2. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΓΚΟΡΙΤΣΑΣ
              3.ΕΥΣΤΑΘΙΑ ΔΗΜΗΤΡΕΛΟΥ
              4.ΜΑΡΙΑ ΔΡΑΚΟΥ
              5.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΕΚΕΝΤΕΣ
              6. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΘΕΟΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
              7. ΟΛΥΜΠΙΑ ΚΑΙΑΦΑ-ΣΚΑΜΠΕΡΔΟΠΟΥΛΟΥ
              8.ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΑΖΙΩΤΗ
              9.ΠΕΝΥ ΜΑΖΙΩΤΗ
             10.ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ -ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΑΡΑΚΙΩΤΗΣ
             11. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΚΟΠΑΣ
             12.ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΚΡΕΤΗΣ
   13.ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ
             14.ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΣΥΡΟΠΟΥΛΟΥ
             15. ΓΕΩΡΓΙΑ ΨΕΥΤΟΥΡΑ
            16. ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

   ΟΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ  ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ
            1.ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΒΑΓΙΑ-ΣΑΡΑΚΙΩΤΗ     
            2. ΜΑΡΙΑ ΒΑΡΛΑΜΗ
            3. ΕΥΣΤΑΘΙΑ ΡΙΖΟΥ- ΑΝΕΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΕΠΙΜΕΛΗΤΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ
           1.ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ
           2. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΖΑΒΟΥ-ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
           3. ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΤΑΣ ΠΑΠΑΣΥΚΙΩΤΗΣ

  ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ  Π.Ε ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
      1. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ  ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
      2.ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΛΙΝΑΤΣΑΣ     ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
      3. ΜΙΧΑΗΛ ΜΠΑΤΣΟΣ   ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
      4.  ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΖΙΩΤΗΣ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
      5. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΖΙΩΤΗΣ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
      6.  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΚΟΥ  ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
      7. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
      8.  ΜΑΡΙΑ  ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ   ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
      9.ΕΥΘΥΜΙΑ ΠΑΥΛΟΥ-ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
    10. ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑ ΤΣΕΛΕΚΟΥΝΗ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
    11.ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΛΩΡΟΣ  ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
   12.ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΦΟΥΡΛΕΜΑΔΗΣ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
   13.ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΨΑΡΡΑ –ΜΑΡΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου