Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

Η Εθνική παγκορασίδων στην Μελίγια της Ισπανίας




Οι Εθνικές Παμπαίδων και Παγκορασίδων αναχωρούν με προορισμό τη Μελίγια, όπου θα πραγματοποιηθεί το τουρνουά Φιλίας (8-10/7)με τη συμμετοχή ακόμη της Ισπανίας, της Ιταλίας και της Γαλλίας. 

Η ομοσπονδιακή προπονήτρια των Παγκορασίδων, Ελένη Μίχα, δήλωσε: «Είναι μια φουρνιά που αφήνει πολλές υποσχέσεις, έχει δυνατότητες. Υπάρχει  η βάση και το ταλέντο. Αυτό που θέλουμε περισσότερο σε αυτή τη φάση είναι να πάρουν κάποιες εικόνες από το ευρωπαϊκό μπάσκετ τα παιδιά, γνωρίζοντας πως οι αντίπαλοί μας βρίσκονται σε ψηλότερο επίπεδο. Ο στόχος είναι τα κορίτσια να συλλέξουν αγωνιστικές εμπειρίες και να θέσουν πια και τους δικούς τους στόχους για το πού θέλουν να φτάσουν. Είναι σημαντικό πως δουλέψαμε 20 μέρες μαζί, μείναμε στην Αταλάντη, κάναμε προπονήσεις πρωί και απόγευμα, καταστάσεις που είναι πρωτόγνωρες για τα κορίτσια αυτά. Πιστεύω πως ήταν γενικά μια καλή εμπειρία για όλες τις αθλήτριες που θα τις βοηθήσει στη συνέχεια». 

Οι παίκτριες που συνθέτουν την Εθνική Παγκορασίδων είναι οι:
Αντιγόνη Θεοδώρου, Μαρία Αθανασιάδου, Μαρία Βαντσιούρη, Ιωάννα Κριμιλή, Ιωάννα Χατζηλεοντή, Χριστίνα Αναστασοπούλου, Ευαγγελία Κοντραφούρη, Χρυσάνθη Μπενέκη, Γεωργία Τριανταφύλλου, Σαββίνα Καράλη, Μαρία Σεμερτζάκη, Σίνθια Εζέτζα. Προπόνητρια είναι η Ελένη Μίχα και βοηθός ο Χρήστος Γκογκάκης.


Το πρόγραμμα

8 Ιουλίου

13.00 Ισπανία-Ελλάδα
19.30 Ιταλία-Γαλλία

9 Ιουλίου

11.00 Γαλλία-Ελλάδα
19.30 Ισπανία-Ιταλία

10 Ιουλίου

11.00 Ιταλία-Ελλάδα
19.30 Ισπανία-Γαλλία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου