Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

Συνάντηση του Δημάρχου Λοκρών, Ν.Λιόλιου, με τον Υπουργό Δικαιοσύνης

Συνάντηση για το θέμα του Υποθηκοφυλακείου και του Κτηματολογικού Γραφείου Αταλάντης




Ο Δήμος Λοκρών, δια του δημάρχου Νικολάου Λιόλιου, συμμετείχε σε συζήτηση, με εκπροσώπους δικηγόρων και πολιτικών μηχανικών, σε συνάντηση με τον Υπουργό Δικαιοσύνης κο. Νίκο Παρασκευόπουλο, χθες Τετάρτη 6/6/2016, παρουσία και του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ιωάννη Σαρακιώτη, σχετικά με την συγχώνευση του Υποθηκοφυλακείου Αταλάντης & Κτηματολογικού Γραφείου, με αυτά της Λαμίας.
      
Ο Δήμαρχος Λοκρών, ζήτησε, να μην καταργηθεί αυτή η μείζονος σημασίας  υπηρεσία της Λοκρίδας που εξυπηρετεί χιλιάδες πολίτες και επαγγελματίες, ενώ ανέφερε τα οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα που θα δημιουργηθούν από το κλείσιμο της Υπηρεσίας,  αναγκάζοντας πολλούς πολίτες να μετακινηθούν στη Λαμία.

Στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίστηκε ομόφωνα, η διάθεση της κατάλληλης υλικοτεχνικής υποδομής από το Δήμο Λοκρών αλλά και η ανάληψη όλων των εξόδων λειτουργίας που χρειάζονται ώστε να αποφευχθεί η μεταφορά των υπηρεσιών στη Λαμία. Είναι αναγκαιότητα, το λογικό και εύλογο αίτημα σε συνδυασμό με την πρόταση του Δήμου Λοκρών να γίνουν σεβαστά στο υπό ψήφιση σχέδιο νόμου.
Ο Δήμαρχος Λοκρών, ανέφερε με ένταση και έδωσε έμφαση, στο ότι αν δεν γίνουν σεβαστές οι προτάσεις του Δήμου, μαζί με τους φορείς και την κοινωνία θα εναντιωθούν με κάθε πρόσφορο μέσο στην απόφαση για συγχώνευση των υπηρεσιών.     



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου