Κυριακή 5 Απριλίου 2015

2ος PLAY OFF ΛΟΚΡΟΣ-ΕΣΠΕΡΟΣ 82-85 στην παράταση (72-72)


Τίτλοι τέλους το Σάββατο 4 Απριλίου στο κλειστό της Αταλάντης για την ομάδα μας στο φετινό πρωτάθλημα της Α΄ ΕΣΚΑΣΕ  που έχασε στον 2ο ημιτελικό των play off από τον ΕΣΠΕΡΟ Λαμίας 82-85 στην παράταση (72-72 κανονική διάρκεια). Σε ένα παιχνίδι με ένταση, πάθος, δύναμη  και συναρπαστικό φινάλε, η ομάδα του ΕΣΠΕΡΟΥ ήταν και πάλι πιο τυχερή στο τέλος κερδίζοντας με σουτ τριών πόντων στην εκπνοή της παράτασης που την έστειλε στους τελικούς της κατηγορίας με αντίπαλο τον ΕΡΜΗ Σχηματαρίου. 

Οι παίκτες του ΛΟΚΡΟΥ μπροστά σε ένα συγκλονιστικό κοινό που τους ενθάρρυνε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα,  προσπάθησαν για τη νίκη μέχρι το τέλος, καταθέτοντας  και πάλι όλες τους τις δυνάμεις στο παρκέ. Εμφανέστατο το άγχος και η νευρικότητα στο πρώτο ημίχρονο για την ομάδα μας. Βεβιασμένες επιλογές στην επίθεση σε συνδυασμό με την <<δαιμονισμένη>>  και πάλι ευστοχία των αντιπάλων σε σουτ τριών πόντων (συνολικά 15 τρίποντα στον αγώνα), πήγαμε στο ημίχρονο με σκορ 35-42  (πρώτο δεκάλεπτο 21-24) Στο δεύτερο ημίχρονο  η εικόνα της ομάδας βελτιώθηκε και το παιχνίδι ισορρόπησε. Πόντο –πόντο, μάχες σε κάθε φάση για τους παίκτες των δύο ομάδων και φτάσαμε στο 72-72 της κανονικής περιόδου. Στην πεντάλεπτη παράταση σπάσανε καρδιές στο κλειστό της Αταλάντης….. κι εκεί στο 82-82 πού όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι πάει σε δεύτερη παράταση, στο τελευταίο δέκατο του παιχνιδιού γίνεται σουτ από τη σέντρα από παίκτη του ΕΣΠΕΡΟΥ και διαμορφώνεται το τελικό 82-85.  Ράγισαν καρδιές στο γήπεδο…. η απογοήτευση  αποτυπωμένη στους παίκτες μας …. και οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί των παικτών του ΕΣΠΕΡΟΥ από την άλλη πλευρά.  Αυτό  είναι το μπάσκετ…… συναρπαστικό μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Συγχαρητήρια στην ομάδα του ΕΣΠΕΡΟΥ για την νίκη,  ευχόμαστε ειλικρινά κάθε επιτυχία στους τελικούς και να τους συνοδεύει και εκεί η τύχη  και η ευστοχία ! 
 
Ευχαριστούμε τους παίκτες μας και τον προπονητή για το όμορφο ταξίδι που μας ταξίδεψαν και φέτος. Σε όλα τα παιχνίδια  κατέθεσαν και την ψυχή τους για τη νίκη. Ζήσαμε πολλές ευχάριστες στιγμές μαζί τους. Ζήσαμε  και δύσκολες στιγμές  με τραυματισμούς απουσίες και κακές εμφανίσεις … μα πάντα   αυτή η  ομάδα ήταν  ενωμένη, ήταν πραγματικά  μια οικογένεια και έτσι θα μείνει. Στο πλευρό της ομάδας σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος ήταν  για μια χρονιά ακόμη  οι υπέροχοι φίλαθλοι, που έδιναν στους παίκτες  ενέργεια και ώθηση σε κάθε τους προσπάθεια. Έδειξαν με την υποστήριξη τους ότι θέλουν την ομάδα της πόλης να πρωταγωνιστεί και να διακρίνεται.    
 
Από καρδιάς ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας για την παρουσία και την θερμή υποστήριξη όλη τη χρονιά.
 
ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΚΑΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΟΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
 
ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ – ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Ο ΑΓΩΝΑΣ
 
Σάββατο 4 Απριλίου Κλειστό Αταλάντης ώρα: 18.00                                                            
ΑΣ ΛΟΚΡΟΣ Αταλάντης – ΕΣΠΕΡΟΣ Λαμίας 82-85 (72-72)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ – ΤΣΑΛΑΣ
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 21-24, 14-18, 20-16, 17-14 παρ. 10-13

ΑΣ ΛΟΚΡΟΣ (ΚΑΡΑΤΡΑΝΤΟΣ Λ.)
ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ  08(2), ΠΡΕΦΑΝΤΗΣ 02, ΧΟΜΤΟΣ, ΠΑΓΩΝΗΣ, ΑΓΓΕΛΗΣ, ΑΡΓΥΡΗΣ 03, ΧΑΤΖΗΣΤΑΜΟΥ 23, ΚΟΛΤΖΗΣ, ΜΑΤΟΣ ΑΝ.17(1), ΜΑΤΟΣ ΑΓΓ. 16(2), ΤΣΑΠΟΥΡΝΑΣ05, ΣΟΡΟΠΑΝΗΣ 08.

ΕΣΠΕΡΟΣ (ΣΟΦΟΓΙΑΝΝΗΣ Ι.)
ΡΟΚΑΣ 16(4), ΣΜΥΡΝΗΣ, ΚΟΥΤΚΙΑΣ 07(1), ΚΑΤΣΙΜΠΑΣ 08(2), ΦΥΚΑΣ 30(5), ΦΟΥΝΤΑΣ 04, ΤΣΑΚΩΝΙΤΗΣ 14(3), ΕΥΘΥΜΙΟΥ 02, ΞΗΡΟΣ 04.

9 σχόλια:

  1. κάθε χρόνο τα ίδια, στο βωμό του δήθεν πρωταθλητισμού, αφού δεν υπάρχουν οι προδιαγραφές κάποιοι βολεύονται με τον γνωστό τρόπο, καθε φορά για να διατηρούν τις καρέκλες τους , δυστυχώς υπάρχουν και πρόβατα που τους ακολουθούν .........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν πειράζει αρκεί οι λύκοι σαν εσενα που δεν τους ακολουθούν!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Δεν σε είδαμε στις Εκλογές να εμφανιστείς για να αναλάβεις κάποιο διοικητικό πόστο στο Σύλλογο, να πάρεις μια καρέκλα και συ βρε αδερφέ, ώστε να βοηθήσεις στην αλλαγή που ευαγγελίζεσαι ! Σε περιμένουμε στις επόμενες, ελπίζοντας ότι δεν θα κρυφτείς πάλι, και θα γίνεις εσύ το κριάρι μας !
      "Τα πρόβατα" σε περιμένουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    3. δεν έρχεσαι ρε ανώνυμε να σου δώσουμε μια απο τις καρέκλες που λες, να δεις την γλύκα όταν θα πρέπει να χώνεις το χέρι στην τσέπη για να βγουν τα εξοδα του συλλόγου ( καιο θυμησου οτι ο ΛΟΚΡΟΣ δεν ειναι μονο μπασκετ αλλα γυρω στα 200 παιδακια που οι γονεις τους τα στέλνουν για να αθληθούν) , και να σπαταλάς για τον ελεύθερο χρόνο σου, αντι να κάθεσαι σε ένα πληκτρολόγιο και να πετας λάσπες ?
      για αυτο αυτος ο τοπος δεν θα παει ποτε μπροστα, γιατι καποιοι σαν εσενα και δυστυχως ειστε πολυ εχετε αυτη την νοοτροπια. Σας ειδαμε και στα αλλα αθληματα τι καταφερατε.

      εμεις ολοι που ειμαστε στην οικογενεια του Λοκρου θα προσπαθησουμε να κρατησουμε τον αθλητισμο ψηλα , ασχετως τιτλων και διακρισεων γιατι μεγαλυτερη σημασια εχει να δινουμε την δυνατοτητα στα παιδια να βρισκουν να αθλουνται...

      Υ.Γ. εσυ στειλτα σε κανα υπογειο να προκοψουν...

      Διαγραφή
    4. Σιγα,μην μας πειτε οτι τα βαζετε κι απ την τσεπη σας.Ελεος.Κοινοποιηστε τις δαπανες σας τοτε,δειξτε την χορηγια σας εσεις που χωνετε το χερι στην τσεπη.
      Αυτα ακριβως τα παιδακια ειναι οι ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ σας και οι γονεις τους και απαιτουν ισοποσο μοιρασμα και στηριξη των υποδομων κι οχι να εξυπηρετησουμε ιδιωτικες σκοπιμοτητες οπως να βγουμε γ εθνικη και να βρουμε δουλεια στον ταδε, η να φανω εγω.Θελετε τα παιδια να αθλουνται η' εσεις να φαινεσθε???

      Διαγραφή
    5. Απο συνταξη:Μηδεν!Μηδεν ομως!Πες μας εσυ ομως ποιος εισαι που εισαι στην οικογενεια του Λοκρου επωνυμα και θα σου απαντησω κι εγω επωνυμα.Και οχι μεσω μειλ η ανωνυμα,αλλα θα σου στειλω στο face κι αν θελεις αναρτησε το μετα.Καθε αντιθετη αποψη για εσας ειναι κατακριτεα!Δεν δεχεστε το αντιθετο,ουτε οταν σας τα φωναζουμε,ουτε στις συνελευσεις(οποτε αυτες γινονται).

      Διαγραφή
  2. "Ευχαριστουμε τους παικτες και τον προπονητη για το ταξιδι που....."
    Καθε χρονο το ιδιο ταξιδι μας πανε.Δεν αλλαζουν διαδρομη λεω εγω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον εσυ δεν θα ειχες εισιτήριο κόψει για να κάτσεις εκει!!!!!!!!

      Διαγραφή
  3. Τα προβατα πανε το ιδιο ταξιδι συνεχεια.ΠΡΟΦΑΝΩΣ και κατεβηκα μετα την δευτερη φορα.Δεν θα ενισχυσω καποιους που μεσα απο την ομαδα βαυκαλιζονται και υπηρετουν δικες τους φιλοδοξιες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου