Πέμπτη, 30 Απριλίου 2015

Ν.Λιόλιος : Μόνο με νόμο θα δώσουμε τα διαθέσιμα….

     
"Δεν συμφωνούμε με την πράξη νομοθετικού περιεχομένου που προβλέπει τη μεταφορά των διαθεσίμων των δήμων μας στην Τράπεζα της Ελλάδος" δηλώνει στο κεντρικό δελτίο τουΛΑΜΙΑ FM-1 ο δήμαρχος Λοκρών Νίκος Λιόλιος.
     
Το θέμα αυτό συζητήθηκε στην χτεσινοβραδινή συνεδρίαση του δημοτικού  Συμβουλίου Λοκρών. 
   
Όπως τόνισε μόνο αν υπάρξει νομοθετική ρύθμιση και κατοχύρωση των δικαιωμάτων μας τότε θα αποδεχτούμε την μεταφορά των αποθεματικών μας στην Τράπεζα της Ελλάδος, οι δήμοι είπε ο κ. Λιόλιος δεν είναι Περιφέρειες ή άλλα ΝΠΔΔ, έχουν τρέχουσες ανάγκες και διαχειρίζονται τα δημοτικά τέλη των δημοτών τα οποία πρέπει να βρίσκονται στη διάθεσή μας κάθε στιγμή και η πράξη νομοθετικού περιεχομένου δεν διασφαλίζει την ακεραιότητα των διαθέσιμων μας στην Τράπεζα της Ελλάδος. Θα μας πάρουν ζεστό χρήμα και θα μας δώσουν ρέπος αμφίβολης αξίας μελλοντικά.  Μόνον αν η κυβέρνηση φέρει άμεσα στην Βουλή και ψηφίσει σχετικό Νόμο θα συγκατατεθούμε σε κάτι τέτοιο, επισημαίνει ο Δήμαρχος.
1 σχόλιο:

  1. ΣΩΣΤΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ; Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ ΑΥΤΑ ΤΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ; ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου