Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ



ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
                    Απρίλης του 2015

Ενημερώνουμε ότι σαν οικογένεια Δημητρίου Λουκά Τσαπρούνη, ολοκληρώσαμε το αμέσως προηγούμενο διάστημα την 16χρονη διαχείριση του ενός από τα περίπτερα της Κάτω Πλατείας στην Αμφίκλεια.

Με τον τερματισμό της συγκεκριμένης διαχείρισης, η οικογένεια ευχαριστεί θερμά την τοπική αλλά και την ευρύτερη της Αμφίκλειαςκοινωνία, για την στήριξη και εμπιστοσύνη που μας έδειξε όλα αυτά τα χρόνια και πιστεύουμε ότι  κάναμε ότι ήταν δυνατό για να ανταποκριθούμε στην εμπιστοσύνη αυτή.  

Με πολλές ευχαριστίες και για λογαριασμό της οικογένειας,                         

Δημήτριος Τσαπρούνης του Λουκά






ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  03/04/15

Μια σοβαρή παράπλευρη συνέπεια από το κλείσιμο του συγκεκριμένου περιπτέρου στην Κ. Πλατεία της Αμφίκλειας, είναι και η ανυπαρξία πλέον καθημερινού και περιοδικού τύπου στην κωμόπολή μας, δεδομένου ότι αυτό λειτουργούσε και σαν σημείο διανομής.


Σπασμωδικές προσπάθειες για λύση του προβλήματος, για διάφορους λόγους, δεν καρποφόρησαν μέχρι σήμερα.  Προς το παρόν και μέχρι νεωτέρας (;) το κοντινότερο [9,5 km] στη Αμφίκλεια σημείο διάθεσης τύπου,  βρίσκεται στην Πολύδροσο (Σουβάλα) και συγκεκριμένα στο εξυπηρετικότατο  κατάστημα: <Παρνασσού Γεύσεις> το οποίο διαθέτει παραδοσιακά προϊόντα,  λειτουργεί δε και ως Ζαχαροπλαστείο. [22340 51355]

Δ. Καλπύρης
Αμφίκλεια





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου