Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Ανακοίνωση του Δ.Σ. του ‘’Α.Σ. ΛΟΚΡΟΣ" Αταλάντης


Αταλάντη 20/04/2015

ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΛΟΚΡΟΣ Αταλάντης,  με την ευκαιρία της συμμετοχής της ομάδας ΒΟΛΕΪ Κορασίδων του συλλόγου μας στο FINAL-4 της ΕΣΠΕΚΕΛ που διεξήχθη στην πόλη των Τρικάλων το τριήμερο 17-18 & 19 Απριλίου 2015 αισθάνεται την ανάγκη και  την υποχρέωση να ευχαριστήσει και να συγχαρεί :

1) Την ΕΣΠΕΚΕΛ για την άψογη διοργάνωση του FINAL-4

2) Την Διοίκηση και προσωπικά τον πρόεδρο του ΑΣΚΛΗΠΕΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ  κ. Γιαννούλη Ιωάννη  για την βοήθεια του σε όλη την διάρκεια της τριήμερης παραμονής μας στα Τρίκαλα.

3) Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΛΟΚΡΟΣ Αταλάντης  συγχαίρει τις ομάδες που κατέλαβαν τις τρεις  
πρώτες θέσεις στην τελική κατάταξη του FINAL-4 (ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΑΣ ΑΣΚΛΗΠΕΙΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ & Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ) και  εύχεται καλή συνέχεια στην Πρωταθλήτρια ομάδα ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα συμμετέχει ως πρωταθλήτρια της ΕΣΠΕΚΕΛ.

4) Επίσης το Δ.Σ. του Α.Σ. ΛΟΚΡΟΣ Αταλάντης συγχαίρει και ευχαριστεί τον προπονητή Γιώργο Μπουράμα,  τα κορίτσια της ομάδας των Κορασίδων για την θαυμάσια πορεία τους από τους αγώνες του ομίλου τους , των προκριματικών μέχρι και το FINAL-4  των Τρικάλων καθώς επίσης και τους γονείς τους για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη προς το σύλλογο.

5) Τέλος  ευχαριστούμε όλους εκείνους (πολίτες και επιχειρήσεις της πόλης μας) που με την  οικονομική τους υποστήριξη βοήθησαν ώστε να συμμετέχει η ομάδα μας στο FINAL – 4.

Με αθλητικούς Χαιρετισμούς

Το  Δ.Σ. του ‘’Α.Σ. ΛΟΚΡΟΣ  Αταλάντης’’



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου