Τρίτη, 28 Απριλίου 2015

ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΓΙΑ ΛΑΡΚΟ

  
Κοινή δήλωση βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ Φθιώτιδας Δημήτρη Βέττα, Αποστόλη Καραναστάση, Βασίλη Κυριακάκη και Βασιλικής Λέβα, για τη συνάντηση με τον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών, κ. Μάρδα σχετικά με τη ΛΑΡΚΟ:

"Οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ του νομού Φθιώτιδας επισκεφτήκαμε  σήμερα, 28 Απριλίου, τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Δημήτρη Μάρδα, προκειμένου να ενημερωθούμε για τις σκέψεις και το σχεδιασμό του Υπουργείου σχετικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς και την εν γένει λειτουργία της ΛΑΡΚΟ. 
Ο Υπουργός απέκλεισε την πώληση της εταιρίας και εξέφρασε τη θέση του υπουργείου για παραμονή της εταιρίας υπό δημόσιο έλεγχο. 
Συζητήθηκαν τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από τις πολιτικές που ακολουθήθηκαν τα τελευταία χρόνια καθώς και οι προοπτικές για την εξυγίανση και την ομαλή και αποδοτική λειτουργία της επιχείρησης. 
Θα ακολουθήσουν συναντήσεις με τους συναρμόδιους υπουργούς Νάντια Βαλαβάνη και Παναγιώτη Λαφαζάνη και κατόπιν θα προγραμματιστεί επίσκεψη των βουλευτών στη ΛΑΡΚΟ."
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου