Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Ερώτηση Σταϊκούρα για τα προγράμματα «Επιχειρηματική Ευκαιρία» & «Επιχειρούμε Δυναμικά»


Ερώτηση για την εξέλιξη δύο χρηματοδοτικών προγραμμάτων ΕΣΠΑ κατέθεσε στη Βουλή και προς το Υπουργείο Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας & Τουρισμού, ο Βουλευτής Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Χρήστος Σταϊκούρας.

Συγκεκριμένα ο κ. Σταικούρας ζήτησε να ενημερωθεί, μετά και από σχετική επιστολή του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, για την τύχη των χρηματοδοτικών προγραμμάτων «Επιχειρηματική Ευκαιρία» & «Επιχειρούμε Δυναμικά», από τα οποία στη Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας αναλογούν ποσά 1.946.529,00 ευρώ και 2.000.000 ευρώ αντίστοιχα.

Ακολουθεί η ερώτηση του Βουλευτή:


Ερώτηση
προς το Υπουργείο Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας & Τουρισμού Παρασκευή, 3 Απριλίου 2015 

Θέμα: Εξέλιξη χρηματοδοτικών προγραμμάτων ΕΣΠΑ
Από το Δεκέμβριο του 2014 έχουν προδημοσιευτεί στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας & Τουρισμού (www.espa.gr) δύο χρηματοδοτικά προγράμματα με τίτλους «Επιχειρηματική Ευκαιρία» & «Επιχειρούμε Δυναμικά» στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα, Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ)» του ΕΣΠΑ 2014 – 2020.
Τα προγράμματα αυτά τα οποία έχουν συνολικό προϋπολογισμό 50 εκατ. ευρώ το καθένα ενισχύουν σύμφωνα με τη χρηματοδοτική κατανομή, την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, με τα ποσά των 1.946.529,00 ευρώ και 2.000.000 ευρώ αντίστοιχα.
Για το συγκεκριμένο θέμα υπάρχει και σχετική επιστολή του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας υπ’ αριθ. 2438/01-04-2015 (επισυνάπτεται).
Κατόπιν αυτών,
 ΕΡΩΤΑΤΑΙο κ. Υπουργός:
Σε ποιες συγκεκριμένες δράσεις προτίθεστε να προβείτε προκειμένου να ξεκινήσει άμεσα η υποβολή αιτημάτων ένταξης στο πρόγραμμα;  
    Ο Ερωτών Βουλευτής  Χρήστος Σταϊκούρας







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου