Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

ΜΕΤΑ ΛΑΡΚΟ: ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2015

   
          ΜΕΤΑ ΛΑΡΚΟ
Μέτωπο Ταξικής  Ανατροπής 
29/4/2015

Συναδέλφισες-συνάδελφοι για άλλη μια χρονιά καλείτε η εργατική τάξη και όλος ο λαός της εργασίας και του μόχθου στην χώρα μας να γιορτάσουν την Πρωτομαγιά με όλα τα μέτωπα ανοικτά μετά την μνημονιακή λαίλαπα που σάρωσε τα πάντα στην χώρα μας ,με τη σημασία αυτής της παγκόσμιας εργατικής γιορτής να είναι επίκαιρη
όσο ποτέ άλλοτε στην ιστορία του εργατικού κινήματος.
 
Το εργατικό κίνημα στην χώρα μας καλείται να γίνει ο κυματοθραύστης αυτής της άνευ προηγουμένου επίθεσης που δέχεται από το 2010 μέχρι σήμερα προσπαθώντας να οδηγήσουν τον κόσμο της εργασίας σε έναν πραγματικό εργασιακό μεσαίωνα, με χωρίς κανένα δικαίωμα και με πλήρη υποταγή στα ΑΦΕΝΤΙΚΑ.
 
Οι δυνάμεις του ντόπιου και ξένου κεφαλαίου σε άψογη συνεργασία  με τους πολιτικούς εκφραστές τους στην Ευρωζώνη και στην χώρα μας ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ με τους υποτακτικούς τους στο ρόλο της μαριονέτας στην ηγεσία του συνδικαλιστικού μας κινήματος ΓΕΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ φρόντισαν να πετσοκόψουν όλες τις κατακτήσεις που είχαν κερδηθεί με αγώνες και με αίμα .
 
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι η γιορτή της Πρωτομαγιάς δεν είναι ΑΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΓΙΑ!!!!!!!
 
Με αφορμή την κρίση ,η οποία δεν έχει καμία σχέση με τον κόσμο της εργασίας , επέβαλαν μια σειρά από νομοσχέδια και πράξεις νομοθετικού περιεχομένου ΠΕΤΣΟΚΟΨΑΝ ΜΙΣΘΟΥΣ-ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ -ΩΡΑΡΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ-ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ -ΥΓΕΙΑ-ΠΑΙΔΕΙΑ !!!!
 
Ο χώρος μας έχει παράδοση στους αγώνες και οι εργαζόμενοι στην ΛΑΡΚΟ υπήρξαν πρωτοπόροι στον χώρο του εργατικού κινήματος έχοντας δείξει σε όλους διαχρονικά πως τίποτα δεν χαρίζεται αλλά κατακτιέται με θυσίες και αγώνες!!!!!
 
Το διευθυντήριο των Βρυξελλών μαζί με τους μνημονιακούς  συγκυβερνώντες ,οι οποίοι για να λάβουν την έγκριση του διευθυντηρίου υπέβαλλαν και εγγράφως την υποταγή τους, μαζί με τους καναλάρχες και τα παπαγαλάκια τους ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΔΕΣ-ΠΡΩΤΟΣΑΛΤΗΔΕΣ και άλλοι προσπαθούν να πείσουν τον ελληνικό λαό και τους εργαζόμενους ότι είναι οι αίτιοι της κρίσης και πρέπει να πληρώσουν το τίμημα τώρα!!!

Η τρομοκρατία του λαού και των εργαζομένων ότι η λιτότητα η μιζέρια και η διαχείριση της φτώχειας είναι μονόδρομος και όσο πιο γρήγορα το αποδεχτούμε τόσο το καλύτερο για μας, λογάριασαν όμως χωρίς τον υπερήφανο ελληνικό λαό ,ο οποίος δεν τρέχει και δεν στοιχίζεται πίσω από σύγχρονους δοσίλογους, ξέρει να αγωνίζεται και να ορθώνει το ανάστημά του όποτε διαχρονικά χρειάστηκε !!!!!
 
Είναι η πρώτη φορά που μια κυβέρνηση της αριστεράς έχει την ευθύνη της διακυβέρνησης της χώρας σίγουρα στην πιο κρίσιμη καμπή της ελληνικής ιστορίας είναι πασιφανές σε όλους ο ωμός εκβιασμός που της γίνεται και κατ 'επέκταση  στην χώρα και στον ελληνικό λαό για να γονατίσουν και να αποδεχτούμε τα πάντα!
 
Δεν τρέφουμε αυταπάτες όμως ότι όλα πλέον τα προβλήματα της εργατικής τάξης θα λυθούν πλέον ως δια μαγείας.
 
Πρέπει να αγωνιστούμε για να ανατρέψουμε όλα όσα μας ετοιμάζουν: ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ-ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ -ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ -ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ -ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ!!!!!
 
Όλοι μας γνωρίζουμε τα προβλήματα που υπάρχουν στην εταιρία μας, και που την έχουν οδηγήσει μέχρι τώρα ο άκρατος κομματισμός ,η αναξιοκρατία ,οι διώξεις και η αναρρίχηση στην ιεραρχία της εταιρίας ανίκανων στελεχών.
 
Η εταιρία ξεμένει από μεταλλεύματα και σαν να μην φτάνει αυτό οι διοικούντες της εταιρία μας βλέπουν παντού 
 
ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΕΣ και ΣΑΜΠΟΤΕΡ θέλοντας να δικαιολογήσουν την δική τους άγνοια και ανικανότητα!!!
 
Οι ζημιές στις εγκαταστάσεις είναι στην ημερήσια διάταξη, δυστυχώς ΟΧΙ χωρίς κόστος για τους εργαζόμενους, με τελευταίο θύμα τον συνάδελφο στο μεταλλείο της Τσούκας με άλλον έναν συνάδελφο να προστίθεται στον μακρύ κατάλογο των θυμάτων της εταιρίας , αλήθεια έχετε αναρωτηθεί πόσοι έχουν προστεθεί σ' αυτόν τον κατάλογο επί των ημερών σας κύριοι της διοίκησης , νοιώθετε τίποτα  η μήπως είναι απλά άλλος ένας αριθμός!!!!!
 
Εμείς όσοι ανήκουμε στην συνδικαλιστική παράταξη του ΜΕΤΑ-ΛΑΡΚΟ θα αγωνιστούμε με όλες τις δυνάμεις μας για να σταματήσει να μεγαλώνει ο κατάλογος των θυμάτων ,να προσληφθούν στο μόνιμο προσωπικό οι συνάδελφοι στην μηχανολογική συντήρηση, να δοθούν οι τριετίες σε όσους τις δικαιούνται , να γίνει εξορθολογισμός των βασικών μισθών, να δοθούν οι αυξήσεις σε όσους έχουν πάρει προαγωγή .
 
Πρέπει να τονίσουμε όταν είχε επισκεφθεί την εταιρία μας ο πρωθυπουργός είχε δεσμευτεί για τον δημόσιο χαρακτήρα της ΛΑΡΚΟ και για την διευθέτηση της τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος ώστε να βοηθηθεί η ανάπτυξη της εταιρίας.
 
Εμείς σαν εργαζόμενοι θα τα διεκδικήσουμε όλα αυτά και θα είμαστε απέναντι σε όποιον τολμήσει να θέσει σε αμφισβήτηση τα συμφέροντα της εταιρίας και των εργαζομένων όποια και αν είναι η δικαιολογία των κυβερνώντων ή των διοικούντων!!!
 
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ 
ΕΡΓΑΤΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ 
ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΗΝ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ
ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΤΑΞΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ



ΜΕΤΑ  ΛΑΡΚΟ
Μέτωπο Ταξικής Ανατροπής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου