Τρίτη 21 Απριλίου 2015

ΛΙΒΑΝΑΤΕΣ: Ανάστατη η τοπική κοινωνία, κάνει λόγο για... Θεϊκό σημάδι!

 
Σύμφωνα με πληροφορίες της ηλεκτρονικής σελίδας e-fthia, εδώ και αρκετούς μήνες, γυναίκα γνωστής οικογένειας των Λιβανατών, έβλεπε στον ύπνο της μία ανδρική φιγούρα που της μιλούσε και τελευταία της ζητούσε να πάει σε συγκεκριμένο σημείο στο εξωκκλήσι του Αγ. Γεωργίου του Φουστανελά (δυτικά της κωμόπολης) και να τον... βγάλει από τη γη και να μεταφέρει τα οστά του στον Ιερό Ναό του Αγ. Γεωργίου Λιβανατών!
  
Μάλιστα της έλεγε, σύμφωνα πάντα με το όραμα, ότι στη συνέχεια θα εμφανιστεί μπροστά της, ενώ της είχε δώσει συγκεκριμένη προθεσμία!
  

Η γυναίκα φανερά προβληματισμένη, ενημέρωσε συγγενικά της πρόσωπα για όλα αυτά και πρόσφατα μετέβησαν στο εξωκκλήσι, όπου σε σημείο δίπλα στο ιερό του να'ί'σκου, όπου υπήρχαν λουλούδια, μετά από ανασκαφή βρήκαν ανθρώπινο σκελετό.
 
Αφού καθαρίστηκαν τα οστά με επιμέλεια μεταφέρθηκαν στην εκκλησία του Αγ. Γεωργίου στις Λιβανάτες, όπου ήδη φυλάσσονται.

Για το θέμα έχει ήδη ενημερωθεί, από την γυναίκα, ο μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. Νικόλαος, που κινείται διακριτικά εξετάζοντας όλα τα στοιχεία καθώς και ένα ημερολόγιο που διατηρούσε όλο αυτόν τον καιρό η γυναίκα και έγραφε όλα όσα έβλεπε μέσω των οραμάτων της.
 
Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση για όλα τα παραπάνω, αλλά η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη και αποτελεί το βασικό θέμα συζήτησης, στις Λιβανάτες.
 
Τις παραπάνω πληροφορίες τις μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, περιμένοντας την επίσημη άποψη του Μητροπολίτη Φθιώτιδας.
 
Πάντως σε περίπτωση που η Μητρόπολη Φθιώτιδας αποδεχτεί όλα τα παραπάνω, σημειώνουμε ότι συνέβησαν λίγο πριν την εορτή του Αγίου Γεωργίου (την Πέμπτη γιορτάζεται η μνήμη του), αναμένεται προσέλευση χιλιάδων πιστών στην περιοχή για προσκύνημα, τόσο μέσα στις Λιβανάτες, όσο και στο εξωκκλήσι παρ' ότι η πρόσβαση σε αυτό είναι αρκετά δύσκολη.


1 σχόλιο:

  1. Γιατί δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση απο την εκκλησία ; Εδώ και τόσες μέρες , όλοι περιμένουμε κάποια ανακοίνωση. Εν τω μεταξύ τα λόγια που ακούγονται είναι πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου