Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Φθιώτιδα: Απήγαγαν το γιο γνωστού γιατρού και ζητούσαν λύτρα

  
Ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας για τον εντοπισμό και την σύλληψη των απαγωγέων....
Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στη ευρύτερη περιοχή της Λοκρίδας είναι σε εξέλιξη αυτήν την ώρα για τον εντοπισμό ενός λευκού βαν στο οποίο πιθανότατα επιβαίνουν οι δυο απαγωγείς του παιδιού, που πριν από λίγο αφέθηκε ελεύθερο.
Η τοπική κοινωνία της Λοκρίδας και της Φθιώτιδας είναι σοκαρισμένη και αναστατωμένη, από την είδηση που έσκασε σαν βόμβα για την απαγωγή του 15χρονου παιδιού.
Πως έγινε η απαγωγή
  
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ γύρω στη 1:00΄ το μεσημέρι την ώρα που ο 15χρονος γιος γνωστού γιατρού από την Αταλάντη πήγαινε στο φροντιστήριο, σταμάτησε ξαφνικά ένα λευκό βαν και δυο άνδρες απήγαγαν το παιδί.
Στη συνέχεια του έδεσαν τα μάτια και επί δυο τουλάχιστον ώρες έκαναν βόλτες. Ταυτόχρονα οι απαγωγείς σε επικοινωνία με τους γονείς του παιδιού ζήτησαν 12.000 χιλιάδες ευρώ για να το αφήσουν ελεύθερο.
Γύρω στις 3:00΄ το μεσημέρι οι απαγωγείς άφησαν το παιδί στη θέση "δεξαμενη" κοντά στις Λιβανάτες. Το παιδί βρήκαν σε κατάσταση σοκ αγρότες που περνούσαν από το σημείο. 
  
Όλα ανοιχτά
Είναι άγνωστο ακόμα αν δόθηκε χρηματικό ποσό για λύτρα, ενώ από νωρίς το μεσημέρι μεχρι και αυτή την ώρα η αστυνομία χτενίζει όλη την ευρύτερη περιοχή της Λοκρίδας.
Οι πληροφορίες λένε ότι οι απαγωγείς μιλούσαν άπταιστα ελληνικά.
Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα και εξετάζουν όλα τα σενάρια, όπως είπαν χαρακτηριστικά στο LamiaReport.


3 σχόλια:

  1. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το αρχικό ποσό λύτρων το οποίο ζητήθηκε από τους απαγωγείς ήταν 200.000 ευρώ (!) και από το οποίο σταδιακά έπεσαν στα 20.000 και τελικά στα 12.000!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σημασία πρωταρχική έχει ότι ο μικρός συμπολίτης μας είναι καλά και ασφαλής μετά από αυτή την (ευτυχώς ολιγόωρη) φρικτή περιπέτεια του. Ευχόμαστε να ξεπεράσει γρήγορα το μεγάλο σοκ και την αμέριστη συμπαράσταση μας στους δικούς του ανθρώπους που για λίγες ώρες έζησαν την κόλαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σημασία πρωταρχική έχει ότι ο μικρός συμπολίτης μας είναι καλά και ασφαλής μετά από αυτή την (ευτυχώς ολιγόωρη) φρικτή περιπέτεια του. Ευχόμαστε να ξεπεράσει γρήγορα το μεγάλο σοκ και εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στους δικούς του ανθρώπους που για λίγες ώρες έζησαν την κόλαση. Μια κόλαση που κανένας γονιός δεν αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου