Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Φθιώτιδα: Ταλαιπωρία ωρών για επιβάτες ΚΤΕΛ του Δήμου Λοκρών

Για ώρες στην υπαίθρια στάση της διασταύρωσης Μαρτίνου, στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας, έμειναν σήμερα περισσότεροι από 30 επισκέπτες της περιοχής Θεολόγου, Μαρτίνου, Μαλεσίνας, που αποφάσισαν να επιστρέψουν στην Αθήνα με το υπεραστικό ΚΤΕΛ Φθιώτιδας.

Τα λεωφορεία που περνούσαν από τις 12:00 και μετά ήταν γεμάτα και δεν σταματούσαν να πάρουν τους επιβάτες με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση και αναστάτωση.

Σύμφωνα με το LamiaStar, με παρέμβαση του προέδρου του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Φθιώτιδας Δ.Χαιρόπουλου, μετά από καταγγελίες συγγενών των ανθρώπων που περίμεναν στην στάση, ειδοποιήθηκε εφεδρικό λεωφορείο από την Αταλάντη που ξεκίνησε στις 15:30 για να περάσει από όλες τις στάσεις της Λοκρίδας και να πάρει τους επιβάτες που περίμεναν για ώρες στο δρόμο. 

Τόσο υπολογίζουν το Δήμο και τους πολίτες της Λοκρίδας οι υπεύθυνοι του ΚΤΕΛ Φθιώτιδας...

...που δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη κι όλα γίνονται στο πόδι και πάντα μετά από έντονες διαμαρτυρίες στα Μ.Μ.Ε...

...και δεν είναι πρώτη φορά...

3 σχόλια:

  1. η απλη λογικη λεει οτι αν θελω να ταξιδεψω δευτερα του πασχα τηλεφωνω στο κτελ και κλεινω θεση.ετσι αποφευγω την ταπαιπωρια.για να προβλεψει το κτελ για να μη γινονται στο ποδι τα πάντα θελει συμμετοχη και ενημερωση
    ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΡΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΗ Η ΚΟΠΕΛΙΑ ΣΤΟ ΚΤΕΛ, ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΛΙΒΑΝΑΤΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΝΟΗΘΗΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ, ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΚΤΕΛ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ. ΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΘΥΜΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΚΤΕΛ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ; ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΓΚΛΩΒΗΣΑΝ ΣΤΑ ΧΙΟΝΙΑ; ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΤΗΛ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΠΩΣ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ; ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ...

      Διαγραφή
    2. Υπερμαχε της κοινης λογικης πριν εκφραστεις καλό είναι να γνωρίζεις. Στο ΚΤΕΛ Φθιώτιδας δεν μπορείς να κάνεις κράτηση θέσης για να επιβιβαστείς από στάση στην εθνική οδό!!! Μου έχει τύχει να μην με πάρει το λεωφορείο από Τραγάνα και να περιμένων στο κρύο 2 ώρες για το επόμενο. Ευτυχώς που εκείνο είχε θέσεις γιατι ακόμη εκεί θα ήμουν. Βέβαία οταν επικοινώνησα με τα ΚΤΕΛ (εξαρχής) μου είχαν πει ότι δεν μπορώ να κάνω κράτηση. Αυτά τραβάμε στη Λοκρίδα και ο Δημαρχος θα πρέπει να ενεργήσει πάνω σε αυτό το σημαντικό θέμα.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου