Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Μήνυμα Νίκης και Συσπείρωσης από την Αταλάντη


Μήνυμα νίκης και συσπείρωσης έδωσε η ιατρός και Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Λοκρών κ. Μαρία Γεωργοπούλου προλογίζοντας την ομιλία του κ. Χρήστου σταϊκούρα στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Λοκρών. 
  
Στην αίθουσα όπου επικρατούσε το αδιαχώρητο, βρίσκονταν όλοι οι δημοτικοί Σύμβουλοι της δημοτικής παράταξης «Νέα Λοκρίδα» και το σύνολο σχεδόν των  στελεχών της ΝΔ του Δήμου Λοκρών, αλλά και πολλών απλών μελών και φίλων της  ΝΔ από όλη τη Λοκρίδα, δείχνοντας πρωτοφανή συσπείρωση για τη ΝΔ! 


Αξίζει εδώ να σημειώσουμε πως η αποψινή συγκέντρωση ήταν ασυγκρίτως πολύ μεγαλύτερη από όλες τις προηγούμενες προεκλογικές ομιλίες του Χρ.Σταϊκούρα στον ίδιο χώρο. 
  

Η κ. Γεωργοπούλου καλωσόρισε απόψε τον υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ κ. Χρήστο Σταϊκούρα και αφού αναφέρθηκε στο βιογραφικό του, καθώς και στην εμπιστοσύνη του προέδρου της ΝΔ κ. Σαμαρά στο πρόσωπο του, συνέχισε την ομιλία της δίνοντας μήνυμα ενότητας:  

«…Γνωρίζουμε καλά ότι η ΝΔ είναι το μόνο κόμα που μπορεί να εγγυηθεί την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας ώστε η Ελλάδα να πάψει να είναι στο έλεος των αγορών, αλλά ισότιμο μέλος της Ευρωπαϊκής οικογένειας. Για το λόγο αυτό είναι προφανές ότι η ΝΔ χρειάζεται την αυτοδυναμία σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση ώστε να μπορέσει να εφαρμόσει από θέση ισχύος, χωρίς εμπόδια και συμβιβασμούς την πολιτική της.

»Αυτό δεν μπορεί να γίνει αν πατάμε πάνω σε εύθραυστες ισορροπίες ενός ετοιμόρροπου κυβερνητικού συνασπισμού.

»Η χώρα, στην κρίση που έχει βυθιστεί χρειάζεται κυβέρνηση που έχει σχέδιο, αποφασιστικότητα και δεν θα καθυστερήσει ούτε μια μέρα. Τέτοια κυβέρνηση μόνον η ΝΔ μπορεί να την σχηματίσει. Ο κόσμος δικαιολογημένα αισθάνεται οργισμένος, από τα αποτελέσματα της διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και επιθυμεί να τιμωρήσει το πολιτικό σύστημα εν γένει. Πρέπει όλοι να εργαστούμε προς αυτή την κατεύθυνση, αρνούμενοι να ψηφίσουμε με θυμό, αλλά με όραμα για μια καλύτερη Ελλάδα, μια Ελλάδα που θα προστατεύει τα παιδιά της και θα τα κρατάει κοντά της, αναστρέφοντας το κύμα φυγής και ιδιαίτερα των νεων επιστημόνων, που δημιούργησε η πολιτική του ΠΑΣΟΚ των κ. κ. Παπανδρέου και Βενιζέλου…..»

Αναφερόμενη δε στους διάφορους νέους πολιτικούς σχηματισμούς που προέκυψαν τελευταία τόνισε ότι, 

«…Τα πολιτικά μορφώματα που σχημάτισαν πρώην υπουργοί και βουλευτές που έφυγαν από τη ΝΔ «ψαρεύουν σε θολά νερά». Με λόγο καταγγελτικό, δανεισμένο από την Αριστερά, επιμένουν σε λαϊκίστικες ρητορείες και ανεύθυνες υποσχέσεις παραπλανώντας το λαό με δήθεν μαγικές λύσεις. Ο στόχος τους είναι να στερήσουν την αυτοδυναμία από τη ΝΔ και έρχονται να βοηθήσουν την προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ να διασωθεί από τη δίκαιη τιμωρία.

»Λειτουργούν σαν δεκανίκια του!

»Οι πολίτες που υφίστανται τις συνέπειες των πολιτικών που μας οδήγησαν στη σημερινή κατάσταση ας αναρωτηθούν αν η ψήφος σ’ αυτά διευκολύνει ή δυσχεραίνει την απόδοση της δίκαιης τιμωρίας στους υπεύθυνους της τραγικής κατάστασης της χώρας.

»Ας αγωνιστούμε λοιπόν όλοι μας ώστε καμιά ψήφος του Δεξιού χώρου να μην χαθεί για τη ΝΔ……».





45 σχόλια:

  1. Η ΑΠΟΨΙΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΙΧΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΛΟΚΡΙΔΑΣ ΜΙΛΗΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΑΠΟΨΙΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΙΧΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΛΟΚΡΙΔΑΣ ΜΙΛΗΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΕΠΙΤΥΧΗΣ ΣΥΓΚΕΝΡΩΣΗ! Η ΛΟΚΡΙΔΑ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΌΤΗΤΑ ΤΗΣ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΧΡΗΣΤΟ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΔΕΞΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ.ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΖΟΥΝ ΔΙΧΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΡΕΣ.ΕΤΣΙ ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟ.ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ...ΕΓΩ.ΓΙΑΤΙ Ο ΤΑΔΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΓΩ.ΒΑΛΤΕ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΕΝΩΘΕΙΤΕ.ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΤΑ ΕΙΠΕ Η ΓΙΑΤΡΟΣ.ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΡΩΤΕ ΤΗΝ ΣΚΟΝΗ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ,ΤΟΥ ΛΙΟΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΑΣΟΚΟΥ.Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Ν.Δ.ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΗ.ΔΙΩΞΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΘΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΙΑ ΒΡΩΜΙΑ; ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ) ΕΔΩ ΚΑΙ 6 ΜΗΝΕΣ;

      ΠΟΙΑ ΒΡΩΜΙΑ; ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ) ΚΟΒΟΝΤΑΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΟΝΤΑΣ ΧΑΡΑΤΣΙΑ;

      ΠΟΙΑ ΒΡΩΜΙΑ; ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΦΕΡΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ(ΠΑΣΟΚ-ΝΔ)ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ;

      ΠΟΙΑ ΒΡΩΜΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ;

      Διαγραφή
    2. Καλά τα λες φίλε "ΑνώνυμοςApr 29, 2012 04:17 PM"! Ο κος Σταϊκούρας προ ημερών βρέθηκε στο ΚΑΠΗ Τραγάνας και με θράσος είπε στους εξαγριωμένους ηλικιωμένους ότι αν δεν τον ψηφίσουν δεν πρόκειται να πάρουν συντάξεις! Η συνέχεια ήταν να τον πετάξουν εκτός του χώρου του ΚΑΠΗ!
      Αλητείες και απειλές αυτού του είδους έχουν περάσει ανεπιστρεπτί κε "παιδί του μπαμπά", ανάγωγε πολιτικάντη!

      Διαγραφή
  6. ΑΜΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΠΑΣΟΚ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΦΕΤΟΣ Η ΛΟΚΡΙΔΑ ΘΑ ΚΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΜ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ Η ΧΟΡΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΙΧΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΒΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. AYTA TA EKANE O ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.ΜΕΤΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΩΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ .ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ.ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΣ ΑΦΡΑΓΚΟΣ.ΒΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΚΥΡΙΑ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΠΕΡΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΝΙΚΗΣ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΥΛΙΚΟ.ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ .ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΑΚΗ.ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ,ΠΟΛΥ ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ.ΘΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΑΝΤΑ ΚΟΥΚΛΑ Η ΓΙΑΤΡΟΣ.ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ....ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ..ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΛΥ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ.ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ.ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΓΡΑΨΑΝΕ ΚΑΛΑ..Ο ΝΟΟΝ ΝΟΗΤΩ.ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΡΟΛΟΓΙΣΕΣ ΓΙΑΤΡΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΑΜΕ ΧΡΗΣΤΟ ΓΕΡΑ, ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΙΝΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Να φύγει η βρωμια του ΠΑΣΟΚ που τόσα χρόνια έφερε τη χώρα σε αυτή την κατάντια. Όλα ξεκίνησαν το 1981 και την Κυριακή θα τελειώσουν. Τέρμα οι λαμογιες, οι Τσοχατζόπουλοι, οι Μαντέληδες, οι Τσουκάτοι....
    Τέρμα.....
    Πάμε για τη Νέα Μεταπολίτευση!!!!!!
    Καλή συνέχεια Χρήστο στον Αγώνα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. για τον ρουσοπουλο και τον βουλγαρακη δεν λες τιποτα ομως!!! αυτοι ειναι δικοι σας και δεν πιανονται!!

      Διαγραφή
    2. Αλήθεια, θύμησέ μου που είναι υποψήφιοι αυτοί!!!

      Διαγραφή
  13. Μαθαίνω πως ο Χριστάκης στο Δομοκό το Σαββατο είπε ,ειναι αλήθεια; προσοχή στην απάντηση.Υπάρχουν μαρτυρίες!Η συγκυβέρνηση, υπαρχει και σήμερα. Θα σας περιγράψω μια ωραια εικόνα για να μην σας στεναχωρώ.Κυριακή βράδυ 6 Μαιου εχουν βγει τα αποτελέσματα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ 151 βουλευτές! Πανηγύρια στους δρόμους με ενθουσιαμένους και μονιασμένους ΠΑΣΟΚΟΥΣ και Νεοδημοκράτες για την εκλογική τους νίκη. ΠΡΟΣΕΞΤΕ μερχι τωρα κράζουν τους υποψήφιους,την Δευτέρα των εκλογών θα κράζουν και τους κοψοχέριδες.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΗ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΓΙΑ ΧΟΡΩΔΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΞΕΚΟΚΑΛΙΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΜΕ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ.ΟΛΟ .,ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ.ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΟΨΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΑΤΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΒΡΩΜΗΣΑΜΕ.ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΡΕΜΟΥΛΕΣ ΟΙ ΧΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΛΑΘΟΣ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΗΣ ΝΔ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΑΝ ΚΟΠΟΥΝ ΚΟΒΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ...ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΑΝΟΙΧΤΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ..ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ ΕΙΣΤΑΙ ΕΣΕΙΣ...!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΔ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΟΥΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙ ΜΕΣΑ..ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΥΡΙΣΕΙ ΡΕΕΕ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΣΤΑ ΔΣ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ...ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ! ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΛΛΑ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝΑΡΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ! ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ!

      Διαγραφή
    2. ρε καραγκιοζη πασοκε ποτε δηλωσε η Γεωργοπούλου οτι ειναι κατα των πολιτιστικων?

      Κατα των πολιτιστικων ειναι οι πασοκοι που τους εχουν εφησει "εκτος" πολιτιστικων οι Καρατραντος και Ζαϊμης.

      Ξερεις.... για τη πιτα ο λογος....

      Διαγραφή
    3. Ζήτω το πολιτισμένο ΠΑΣΟΚ! Ποιον κοροϊδεύεται ρε λαμόγια με παράδοση δεκαετίας στη ρεμούλα;

      Διαγραφή
  16. Καλά...δεν είσαστε καλά...δεν υπάρχετε! Προλογίζει τον κ. (εάν θέλει να λέγετε κύριος) Σταϊκούρα μια δημόσιος υπάλληλος...του ΚΥ Αταλάντης που το περισσότερο χρόνο της τα πρωινά, το τρώει στο να πίνει καφέ σε επώνυμο καφέ-μπαρ της Αταλάντης, αντί να δουλεύει! Τι κάνεις Κυρία μου? Συντονίζεις το κόμμα σου πληρώνοντάς σε ο λαός??
    Πώς την έχετε δει ρε? Επειδή ο κόσμος δε μιλάει, δε σημαίνει κι ότι δε βλέπει?...Κ. Γεωργοπούλου, ντροπή σου!....γιατί εκτός από «κομματάρχης» είσαι και Δημόσιος Κοινωνικός Λειτουργός, ή το ξέχασες από τους πολλούς καφέδες??
    Και το χειρότερο?...όλοι σας βλέπατε ότι έχετε πολύ κόσμο, αλλά...να ρωτήσω?...πόσο ήταν ο μέσος όρος ηλικίας που σας παρακολουθούσε?...μήπως γύρω στα 45?....ή είμαι πάρα πολύ επιεικείς?? Και τι επαγγέλονταν αυτοί που σας παρακολουθούσαν??...μήπως επι το πλείστον συνταξιούχοι και λιγότερο δημόσιοι υπάλληλοι??
    Επειδή σας είδα, ναι…..το κόμμα σας έχει αυτό το μέσο όρο ηλικίας και αυτό το επάγγελμα! Ανήκετε πλέον στο παρελθόν του τόπου αυτού...Δεν έχετε κανένα δικαίωμα να λέτε – εδώ εννοώ για τον αρχηγό σας – ότι δίνετε «τόπο στα νιάτα», γιατί εθελοτυφλείτε...Πού ήταν οι νέοι άνθρωποι για να σας παρακολουθήσουν?...είχαν γεμίσει το παρακάτω μπαράκι και συντονίζονταν στο...πως να σας εξοντώσουν στις 6 Μαϊου!!
    Γι’αυτό κι εγώ σας λέω...εάν δεν αλλάξετε σελίδα εσείς, θα σας την αλλάξουμε εμείς, γι’αυτό...Καλή σου Νύχτα Γερασμένη Λοκρίδα κα...Καλή σου Μέρα Νέα!!...Σπύρος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑ Η ΚΥΡΙΑ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΝΔ. ΠΟΥ ΖΕΙΣ; Η ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ; ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ. ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΠΑΣΟΚΟΙ.

      Διαγραφή
    2. ΚΑΛΑ ΡΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ "ΣΠΥΡΟ". ΤΟΣΗ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΠΙΑ...

      Διαγραφή
  17. ΚΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟ Κ.Υ. ΠΡΟΛΟΓΙΖΕ ΚΑΙ ΞΕΝΑΓΟΥΣΕ ΤΟΝ ΤΣΩΝΗ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΡΟΧΘΕΣ. ΤΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ?
    ΕΡΜΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ. ΝΑ ΞΕΡΑΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΑΡΙΑ ΘΑ ΣΕ ΦΑΚΕΛΩΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΜΕΤΑΘΕΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΟΥΦΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΦΕΔΕΣ ΠΟΥ ΠΙΝΕΙΣ ΜΕΤΡΑΝΕ... ΧΑΧΑΧΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ξυπνατε βρε πρεπει να εξαφανιστει πασοκ- νδ για να φυγει και το μνημονιο ξεκολατε παι με τα κολο καμματα σας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μηνιαίος μισθός 6.100 ευρώ! 2. Σύνταξη μετά από 4 χρόνια βουλευτικής θητείας. Ποσό σύνταξης μηνιαίως 4.880 ευρώ. 3. Για συμμετοχή σε επιτροπές, 250 ευρώ την ώρα. 4. Οι βουλευτές της επαρχίας παίρνουν το μήνα 1.000 ευρώ για ενοίκιο. 5. Όλοι οι βουλευτές παίρνουν άπαξ 1.500 ευρώ για οργάνωση γραφείου και 1.000 ευρώ τις γιορτές λόγω αυξημένης επικοινωνίας με τους ψηφοφόρους τους. Το Δώρο Χριστουγέννων, Πάσχα και επίδομα αδείας είναι ξεχωριστά...!!! 6. Δικαιούνται 104 αεροπορικά εισιτήρια ετησίως δωρεάν και απεριόριστες μετακινήσεις με ΟΣΕ και ΚΤΕΛ. 7. Πολυτελές αυτοκίνητο, δωρεάν καύσιμα με επίδομα 600 ευρώ το μήνα, ένα χωροφύλακα για φρουρό, 4 κινητά τηλέφωνα τελευταίας τεχνολογίας και ένα στο σπίτι, σταθερό, όλα δωρεάν. 8. Απολαμβάνουν πλήρους ασυλίας για όποιο αδίκημα διαπράξουν κατά τη διάρκεια της θητείας τους ως βουλευτές. 9. Δεν πληρώνουν φόρο για ένα μέρος του μισθού ή της συντάξεως. 10. Δικαιούνται γραμματειακή υποστήριξη για 4 υπαλλήλους και 1 επιστημονικό συνεργάτη. (Όλους αυτούς τους πληρώνει το Δημόσιο). 11. Δικαιούνται άτοκα δάνεια ως βουλευτές και ως επαγγελματίες. 12. Δωρεάν γυμναστήριο, σάουνα, νηπιαγωγείο για τα παιδιά τους. 13. Τηλεφωνική ατέλεια. 14. Δωρεάν επισκέψεις σε αρχαιολογικούς και καλλιτεχνικούς χώρους. 15. Δωρεάν διόδια. 16. Δωρεάν εισιτήρια, ξενοδοχεία, γεύματα όταν ταξιδεύουν στο εξωτερικό ως μέλη επιτροπών κλπ..... ποιος μιλαει για προπαγάνδα χαμένε άνοιξε επιτέλους τα μάτια σου...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ.....ΞΥΠΝΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΛΕΤΕ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΣΙΠΡΑ Η'ΚΑΜΜΕΝΟ Η'ΠΑΠΑΡΗΓΑ?ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΒΟΓΓΑΕΙ ΝΑ ΑΠΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.ΑΡΑ ΚΥΡΙΕ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΟΛΙΓΟΝ ΧΑΜΕΝΑ.ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ.ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΣΥ....ΞΥΠΝΑ.ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΟΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΝΟΜΙΑ.ΟΠΟΙΟΣ ΦΑΕΙ Η'ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΥΘΗΜΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ Κ ΕΣΥ Κ ΕΓΩ ..ΜΕ ΤΟ PSI ΧΑΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΜΑΣ ΚΟΝΤΑ 25 ΜΥΡΙΑ,ΑΥΤΗ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ Κ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΖΩ ΑΞΙΟΠΡΕΠΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ 700 ΕΥΡΩ .ΚΑΛΗΜΕΡΑ

      Διαγραφή
    2. ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΤΑ ΚΡΗΤΗΡΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΚΑΠΟΙΟΝ,ΚΑΘΩΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ.. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΤΟΠΟ ΜΟΥ-ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΤΠΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΟΥ???ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΖΟΥΝΕ ΟΙ 300 ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ...ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.

      Διαγραφή
  23. ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΑΡΑΝΤΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΝΗΝΤΑΡΗΔΕΣ.ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΕΒΔΟΜΗΝΤΑΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ.ΕΠΕΙΔΗ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΣΕ ΣΥΓΧΥΣΗ Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΟΧΙ ΤΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ.ΤΑ ΑΤΟΜΑ 40 Η'50 ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.ΘΑ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΑΤΟΜΟ 20 ΧΡΟΝΩΝ?ΟΧΙ.ΤΟΝ ΛΙΟΛΙΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ.ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΚΝΟ[ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ]ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.ΑΧ ΒΡΕ ΠΑΣΟΚΟΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΒΛΑΒΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Διβάζοντας τις αναρτήσεις σας, παλαιοκομματικοί, σκέπτομαι οτι η χωρα αυτή δεν εχει καμια ελπίδα να σωθεί.Ολοι σας γλύφεται για να ακούσετε το ψέμαμα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ!!! ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΙΜΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΛΑΟ!!! ΝΑ ΛΕΣ ΕΣΥ ΜΟΝΟ ΟΤΙ Π@Π@ΡΙΑ ΘΕΣ... ΝΕΟΚΟΜΜΑΤΙΚΕ...

      Διαγραφή
    2. και που μιλανε ρε βατοπεδι τι λενε ?????????/ κολληγια με το πασοκ ειχαν και υπογραφαν ναι σε ολα,,,,,,,,,,,,

      Διαγραφή
  25. Ευτυχώς που υπάρχουν οι φωτογραφίες του διαδικτύου,για να ξέρουμε αυριο τους ψηφοφόρους για να τους φτύσουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το να φτύνετε εσείς, ένας ή δυο, τους πολλούς δεν λέει τίποτα(μαθημένοι τραμπούκοι είστε), όταν όμως την Κυριακή θα σας φτύνει όλη η Ελλάδα(με τα ποσοστά που θα έχετε πάρει) θα νομίζετε ότι ...βρέχει!

      Διαγραφή
  26. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ....ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ....ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΣΘΟ ΧΑΜΗΛΟ ΤΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ 300....ΚΑΛΗΜΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑ ΣΤΟ 23.8% .....ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ.Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΧΕΙ ΛΑΜΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ.ΑΡΙΣΤΗ ΟΜΙΛΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΗΓΕΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ.ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Ν.Δ.ΕΞΑΙΡΕΤΗ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ ΧΡΗΣΤΟ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΛΟΓΗΣΕΙ.Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΠΙΟ ΕΠΥΤΗΧΗΜΕΝΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΗΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΛΟΓΗ Ή ΗΤΑΝ ...ΤΥΧΑΙΑ;!!

      Διαγραφή
  29. ΜΕ ΤΑ ΚΑΠΗ ΣΤΗ ΛΟΚΡΙΔΑ "ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΗΓΕ" Ο ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ.

    ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΤΑ ΠΗΓΕ ΜΕ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ.

    ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ, ΚΑΜΙΑ 30 ΑΤΟΜΑ ΟΛΟΙ ΚΙ ΟΛΟΙ, ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ:

    http://lamiastereanews.blogspot.com/2012/05/blog-post_9607.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Χαχαχαχαχα!!!Δε μου λες ρε μεγάλε, έχει κάνει κανείς άλλος συγκέντρωση με νεολαίους; Έχει μαζεψει κανείς πάνω από 50-60 νεολαίους;
    Λοιπόν, ότι και να κανεις γίγαντα είναι δύσκολο να βγεις από τη μιζέρια σου!!!
    ΔΑΠ ΔΥΝΑΜΗ::

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου