Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Στη Λοκρίδα το Σαββατοκύριακο η Γιαννούλα Δροσοπούλου

Τις Λιβανάτες, Mεγαπλάτανο, Γουλέμιον, Ζέλι, Καλαπόδι και Αταλάντη επισκέφθηκε το Σαββατοκύριακο η υποψήφια Βουλευτής Φθιώτιδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Δροσοπούλου Γιαννούλα, όπου συνάντησε και συνομίλησε με κατοίκους και καταστηματάρχες της περιοχής. 

Οι πολίτες συζήτησαν με την κα Δροσοπούλου τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις,  εξέφρασαν τα προβλήματά τους και τις ανησυχίες τους φοβερά προβληματισμένοι για την πορεία της τοπικής οικονομίας και την δυσοίωνη κατάσταση που δημιούργησαν οι πολιτικοί του παρελθόντος, υποθηκεύοντας την χώρα λαϊκίζοντας και κτίζοντας την σαθρή οικονομική κατάσταση στις πλάτες του καθενός πολίτη, ανατρέποντας συγχρόνως την δομή της ελληνικής κοινωνίας. 


Το συμπέρασμα που συνάγεται είναι ότι ο δικαιοκρίτης λαός τούς περιμένει για να τους ανταμείψει στην μεγάλη δημοσκόπηση την ημέρα των εκλογών .

5 σχόλια:

  1. ...ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ ΚΙ Η ΜΑΝΑ ΤΗΣ ...ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ...ΠΕΡΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΑΓΑΖΙ ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ... ΜΗΤΣΟΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΚΡΙΒΩΣ... ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ... ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ;

      ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ...

      ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΟΡΟΪΔΕΨΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΣΥΠΟΛΙΤΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΕΙ ΨΗΦΟΥΣ...

      ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΜΙΣΘΟ, ΣΥΝΤΑΞΗ...

      ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΠΟΤΕ ΜΙΖΕΣ, ΔΕΝ ΚΑΛΥΨΕ ΠΟΤΕ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ...

      ...ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ "ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ"...

      Διαγραφή
  2. ΑΦΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΚΗΣΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΧΑΡΤΟΥ ΣΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ , ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΑΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΤΗΝ ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΣΟΥ!!! ΨΗΦΙΖΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ!
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θυμάμαι την ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΟΥ και μου έρχονται στο μυαλό η Ν.Δ και το ΠΑΣΟΚ ,αγαπητοί θα πάθουν το ίδιο ακριβώς στις 06 Μαΐου 2012 διαλύονται. Ο φιλόσοφος Φρίντριχ Νίτσε έγραψε η εξουσία αποβλακώνει, αυτό ακριβώς έπαθαν οι ταγοί της εξουσίας από το 1974 και μετά. ο Γάλλος συγγραφέας Πωλ Βαλερί έλεγε υπάρχει ένας βλάκας μέσα μου, Πρέπει να επωφεληθώ από τα λάθη του, δυστυχώς οι δικοί μας δεν επωφελούνται εφαρμόζουν την βλακεία μέσα από την έπαρση τους στα κεφάλια μας. Ψηφίστε αυτούς τους απλούς και εργαζόμενους πολίτες της κοινωνίας μας .ΨΗΦΙΣΤΕ ΛΟΚΡΟΥΣ .-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. «Καλημέρα σε όλους. Από προχθές, που ανακοίνωσε ο Καμμένος τα ψηφοδέλτιά του, και εκστόμισε τις περίφημες ατάκες του με τη Ν.Δ. "ούτε νεκρός δεν συνεργάζομαι", έχει πάρει δημοσκοπικά την κατιούσα. Και μάλιστα με ταχύτητα. Θα με θυμηθείτε, στη Βουλή ΔΕΝ μπαίνει!», έγραψε στο facebook, o Γιώργος Μουρούτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου