Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Ο Κώστας Κουτσογιαννακόπουλος οργώνει την ευρύτερη περιοχή της Λοκρίδας


Αδιάκοπα συνεχίζεται η εξόρμηση του Υποψηφίου Βουλευτή με την Νέα Δημοκρατία στον Νομό Φθιώτιδας.
  

Ευχάριστη έκπληξη η εμφάνιση νεολαίων στο Μαρτίνο

Ο κ. Κωνσταντίνος Κουτσογιαννακόπουλος το Σάββατο το πρωί (21/04) επισκέφθηκε την περιοχή του Μαρτίνο. Ιδιαίτερα ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε το γεγονός της εμφάνισης αρκετών νεολαίων, των οποίων η ανησυχία και ενδεχομένως η αβεβαιότητα για το αύριο, ώθησε στο να συγκεντρωθούν, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του κ. Κουτσογιαννακόπουλου. Η ζωντανή συζήτηση που διεξήχθη  αναδεικνύει το πόσο σημαντική είναι συμμετοχή τους σε αυτή την κρίσιμη εκλογική μάχη. 

Σε δήλωση του ο κ. Κουτσογιαννακόπουλος ανέφερε ότι:
«Το μήνυμα που εκπέμπει η νεολαία της περιοχής είναι ηχηρό. Η ωριμότητα των νέων είναι οροδείκτης για σκέψεις και πράξεις και το υψηλό αίσθημα της ευθύνης αρωγός για την δημιουργία ρεύματος που θα μετατρέψει την χώρα σε κράτος δικαίου και ίσων ευκαιριών»


Κοντά στους κατοίκους της Λάρυμνας

Επόμενος σταθμός της περιοδείας του κ. Κώστα Κουτσογιαννακόπουλου  ήταν η περιοχή της Λάρυμνας. Στην επίσκεψη της  21/04 κατά τις μεσημεριανές ώρες, ο  διάλογος ήταν μεστός και τα μηνύματα των κατοίκων εύληπτα και ξεκάθαρα. Το αποτέλεσμα της κουβέντας που εκτυλίχθηκε αποτελεί ταυτόχρονα και ζητούμενο των καιρών και τωρινή απαίτηση του συνόλου του εκλογικού σώματος. Ο σκοπός και ο στόχος , όπως αυτός εκφράστηκε από τους κατοίκους της περιοχής, είναι η ανάταξη του εθνικού φρονήματος, η επανάκτηση της αξιοπρέπειας  της πατρίδας και κατ’ επέκταση η  ολική εξυγίανση του κράτους  και η παράδοση του στις επερχόμενες γενιές .

  
Μεστή και αναλυτική η συζήτηση στην Μαλεσίνα

Η απογευματινή επίσκεψη του κ. Κουτσογιαννακόπουλου στην περιοχή της Μαλεσίνας  χαρακτηρίστηκε από την εμπεριστατωμένη ανάλυση του Υποψηφίου Βουλευτή Φθιώτιδας για τις διατάξεις της δανειακής σύμβασης (ΙΙ), ύστερα από την απαίτηση των παρευρισκομένων στην συζήτηση, εν όψει μάλιστα και της ομιλίας του προέδρου  της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά στο Ζάππειο.  Ο κ. Κουτσογιαννακόπουλος σε πέντε διαφορετικά σημεία συγκέντρωσης, παρουσίασε με τον πιο αναλυτικό  τρόπο τους βασικούς  άξονες της οικονομικής πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας. Η παράθεση των προτάσεων του κόμματος  επί των οικονομικών, έγινε με τρόπο που ξεφεύγει από τα πλαίσια μίας τετριμμένης κουβέντας, αφού πραγματοποιήθηκε με διανομή εγγράφων και επεξήγηση των βασικών προτεραιοτήτων του σχεδίου που έχει η Νέα Δημοκρατία για την χώρα,  με απώτερο στόχο να γίνει πιο εύκολα αντιληπτό το περιεχόμενο των μέτρων και πιο κατανοητή η κατεύθυνση τους.

  
Την Κυριακή στην Αμφίκλεια

Η Κυριακή (22/04) αφιερώθηκε αποκλειστικά στην Αμφίκλεια και την ευρύτερη περιοχή. Η επικαιρότητα σε κεντρικό επίπεδο , μονοπώλησε το ενδιαφέρον των συζητήσεων. Ο απόηχος της ομιλίας του Αντώνη Σαμαρά στο Ζάππειο ΙΙΙ, δημιούργησε ένα προνομιακό πεδίο διαλόγου του κ. Κώστα Κουτσογιαννακόπουλου με τους κατοίκους.  Πέραν της συζήτησης επί των προτάσεων που διατυπώθηκαν στην ομιλία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας,  έγινε  εκτενής αναφορά στο σημειολογικής σημασίας γεγονός,  της παρουσίας του πρώην πρωθυπουργού Κων/νου Καραμανλή στο πλευρό του προέδρου. Οι κάτοικοι και τα τοπικά στελέχη , μέσα από της υψηλού επιπέδου απόψεις που διατύπωσαν, εκδήλωσαν  την ευχαρίστηση τους για τον συμβολισμό των εικόνων που επισφράγισαν με τον καλύτερο τρόπο, την συσπείρωση και την ενότητα με την οποία πορεύεται η παράταξη στις εκλογές της 6ης Μαΐου.

  
Των «Ελλήνων οι Κοινότητες» στο πανηγύρι του Αϊ Γιώργη στον Έξαρχο

Την Δευτέρα 23/04 ημέρα εορτασμού του Αγίου Γεωργίου ο Υποψήφιος Βουλευτής Φθιώτιδας κ. Κουτσογιαννακόπουλος Κων/νος παρευρέθηκε στο εξωκλήσι του Αϊ Γιώργη στον  Έξαρχο Λοκρίδας. Η μέθεξη του εορτασμού του πολιούχου της περιοχής, όπως αυτός διεξάγεται από τους κατοίκους της περιοχής , παρέσυρε τον  κ. Κουτσογιαννακόπουλο να αφιερώσει  με ιδιαίτερη ευχαρίστηση και ειλικρινή χαρά  τη Δευτέρα, έως και το μεσημέρι, στον ξεχωριστό τρόπο με τον οποίο εκτυλίσσονται τα δρώμενα του εορτασμού. Όλα ήταν τακτοποιημένα και υποδειγματικά , τόσο κατά την διάρκεια της δοξολογίας, με τις παμπάλαιες σωζόμενες αγιογραφίες να  εντυπωσιάζουν τους επισκέπτες, όσο και μετά το πέρας αυτής , με τα δημοτικά τραγούδια και τα παραδοσιακά εδέσματα να κλέβουν την παράσταση.

Ο κ. Κουτσογιαννακόπουλος στο περιθώριο των εκδηλώσεων δήλωσε τα εξής : «Η σύμπραξη, η κοινή προσπάθεια, η συλλογικότητα, το Εμείς και όχι το Εγώ, είναι το μήνυμα που εξάγεται από τον εορτασμό του Αγίου Γεωργίου, εδώ στον Έξαρχο, και αποτελούν ζωτικής σημασίας στοιχεία που πρέπει να αποτελέσουν και την πυξίδα  για την μετέπειτα πορεία της πατρίδα”

Ο κ. Κουτσογιαννακόπουλος δεσμεύθηκε προσωπικά να μετατρέψει σε πράξη το αίτημα των παρισταμένων να κομίσει στον Τύπο και σχετικές φωτογραφίες εξαιρετικά αφιερωμένες στην κ. Μέρκελ, προκειμένου να αποκτήσει και οπτική επαφή με το φρόνημα των Ελλήνων, το οποίο προς απογοήτευση της,  δεν κάμπτεται, αλλά ενισχύει την σύμπραξη και την κοινή δράση που θα οδηγήσει στην λύση και την έξοδο από την κρίση.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου