Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Κατερίνα Μπατζελή: «Γίνεται…. του debate..»


Σχετικά με την τηλεοπτική αντιπαράθεση των δύο αρχηγών, του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, η Κατερίνα Μπατζελή δήλωσε:

«Γίνεται…. του debate..  Σε μια περίοδο όπου η αλλαγή για τη χώρα είναι συγκλονιστική, οι πολίτες συσπειρώνονται περισσότερο γύρω από τα πρόσωπα, τα οποία μπορούν να εμπιστευθούν για την επόμενη ημέρα τους. Στη βάση αυτή μπορώ να «δικαιολογήσω» την άρνηση του κ. Σαμαρά να συμμετάσχει σε debate με τον κ. Βενιζέλο, όπου ο μεν πρώτος φοβάται την αναμέτρηση και ο δεύτερος γνωρίζει την υπεροχή του».


«Η ελληνική κοινωνία αυτή τη στιγμή θέλει καθαρό πολιτικό λόγο, καθαρές δεσμεύσεις και συγκεκριμένες προτάσεις για την καθημερινότητά του. Πέραν της πολιτικής και ιδεολογικής διαφοράς των κομμάτων, σημαντικό ρόλο στις εκλογές της 6ης Μαΐου θα παίξουν τα ίδια τα πρόσωπα» δήλωσε η Κατερίνα Μπατζελή μιλώντας στο Ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 (97,2FM) και στους δημοσιογράφους Νέστορα Δημαρά και Νικόλα Βαφειάδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου