Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Σε Ελάτεια και Τιθορέα έδωσε το παρόν η Τόνια Αντωνίου


Με επίσκεψη στην Ελάτεια και την Τιθορέα συνέχισε την περιοδεία της στο νομό η υποψήφια βουλευτής κ. Τόνια Αντωνίου

Η κ. Αντωνίου, που επισήμανε ότι η ουσία και η δύναμη της δημοκρατίας βρίσκεται στην συνεχή ανοιχτή, άμεση και δημόσια, επικοινωνία με τους πολίτες, είχε την ευκαιρία αφενός να συζητήσει με τους κατοίκους των δύο περιοχών για θέματα που αφορούν την αγροτική και τουριστική ανάπτυξη της περιοχής, και αφετέρου να αναφερθεί στην κρισιμότητα και στα μεγάλα διακυβεύματα αυτών των εκλογών.

Σε σχέση με την τουριστική ανάπτυξη, δήλωσε την ικανοποίησή της ότι έχει επιτέλους ενταχθεί στο ΕΣΠΑ το έργο που θα εκσυγχρονίσει τις χιονοδρομικές πίστες στις πλαγιές του Παρνασσού, γεγονός που θα δώσει ώθηση στον χειμερινό τουρισμό της περιοχής.

Επιπλέον, παρουσίασε τις προτάσεις του κόμματός της για το νέο μοντέλο αγροτικής ανάπτυξης, καθώς και τον τρόπο με τον οποίο θα αξιοποιηθούν οι πόροι από τα κοινοτικά προγράμματα και άλλων μηχανισμών χρηματοδότησης προκειμένου να ενισχυθεί η στροφή της γεωργίας και της κτηνοτροφίας στην ποιότητα, την πιστοποίηση, τη μεταποίηση και την προώθηση των αγροτικών προϊόντων, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην ενίσχυση των νέων αγροτών και στις νέες μορφές συνεργασίας και συνεταιρισμού. 


Ανέφερε μάλιστα ότι είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό το γεγονός ότι ήδη έχουν ξεκινήσει στην περιοχή οι επενδύσεις στις νέες καλλιέργειες. Η ύπαιθρος έχει αντιληφθεί τον πλούτο και τη δύναμή της και ξυπνάει, τόνισε χαρακτηριστικά.

Η κ. Αντωνίου επανέλαβε για μια ακόμη φορά ότι η κρίση έχει αναδείξει τα αδιέξοδα του αθηναιοκεντρικού μοντέλου και τώρα είναι η σειρά της περιφέρειας στην οποία θα πρέπει να βασιστεί η προσπάθεια για την αυτοδύναμη Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου