Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Επίσκεψη Χρ.Σταϊκούρα στο ΚΑΠΗ Στυλίδας, στο Δομοκό και στο Νέο Μοναστήρι – Συζήτηση για την αναγκαιότητα ενίσχυσης της κοινωνικής συνοχής


Ο Υποψήφιος Βουλευτής Νομού Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Χρήστος Σταϊκούρας, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί το ΚΑΠΗ της Στυλίδας και στη συνέχεια το Δομοκό και το Νέο Μοναστήρι.

Κεντρικό θέμα των συζητήσεων ήταν οι αδικίες που συντελέστηκαν πρόσφατα, ως αποτέλεσμα των πολιτικών που εφάρμοσε η προηγούμενη Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, και οι οποίες έχουν οδηγήσει ευάλωτες ομάδες συμπολιτών μας σε ιδιαίτερα δυσχερή θέση.

Προς αυτή την κατεύθυνση, ο κ. Χρήστος Σταϊκούρας αναφέρθηκε στις προτεραιότητες του κυβερνητικού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίες δεν περιορίζονται μόνο στην ανάκαμψη της οικονομίας, αλλά και στην αναγκαιότητα ενίσχυσης της κοινωνικής συνοχής.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε «στην αποκατάσταση των χαμηλοσυνταξιούχων και των πολύτεκνων,                στην παροχή του εξισωτικού επιδόματος στους κτηνοτρόφους, στην αναζήτηση λύσης για την αποζημίωση των ιδιωτών ομολογιούχων με αποταμιευτικά, φορολογικά και επενδυτικά ισοδύναμα μέτρα και στην ανακούφιση των δανειοληπτών ώστε η δόση των δανείων να μην ξεπερνά το 30% του μηνιαίου εισοδήματός τους».


Ο κ. Χρήστος Σταϊκούρας υπογράμμισε ότι «η αποκατάσταση των αδικιών αυτών μπορεί να επιτευχθεί με ισοδύναμα μέτρα τα όποια έχει εντοπίσει, υπολογίσει και παρουσιάσει η Νέα Δημοκρατία στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου της για την έξοδο από την κρίση».

Σήμερα το βράδυ, ο κ. Χρήστος Σταϊκούρας θα είναι φιλοξενούμενος στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του MEGA στις 8:00 μ.μ. και στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων της ΝΕΤ στις 9:ο0 μ.μ.

1 σχόλιο:

  1. Συμφωνώ με το πρώτο προγνωστικά βάση των προσωντων του κυρίου Χρήστου Σταικουρα και εκπλησομαι δυσάρεστα με το Δευτέρο βάση έλειψης προσωντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου