Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Ελένη Μακρή-Θεοδώρου: Με αμείωτους ρυθμούς


Δίνοντας μεγάλη σημασία στην προσωπική επικοινωνία με τους πολίτες, συνεχίζει τις προεκλογικές περιοδείες της η Υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ελένη Μακρή-Θεοδώρου.
 
Την Πέμπτη το πρωί στην Μακρακώμη είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κτηνοτρόφους της περιοχής  για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Η ίδια τόνισε πως ένας σημαντικός παραγωγικός τομέας της χώρας δεν είχε την απαραίτητη στήριξη μέχρι τώρα και είναι προτεραιότητα για τη Νέα Δημοκρατία. Χώρες της Ευρώπης όπως η Ολλάνδία έχει στηρίξει την ανάπτυξη της σε αυτόν τον τομέα. Μπορούμε και μεις.

Το απόγευμα στη Σπερχειάδα άκουσε τους προβληματισμούς των νέων για την ανεργία, την οικονομία, την πολιτική και τους πολιτικούς. Επιμένει στην επικοινωνία με τους νέους. <<Οι νέοι μας πρέπει να είναι συμμέτοχοι στην αναδιοργάνωση αυτής της χώρας. Η προηγούμενη γενιά τους έκλεψε το παρόν. Η δική μου τους χρωστάει το μέλλον. Μαζί. Μπορούμε!>>.
Την Παρασκευή το πρωί στο Μαρτίνο και τη Λάρυμνα, όπου συναντήθηκε και με τη ΔΑΚΕ των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ, οι οποίοι της εξέφρασαν τις ανησυχίες τους για το μέλλον της εταιρείας και ζήτησαν τη βοήθεια και στήριξή της στους αγώνες τους.

Το απόγευμα στα χωριά της Θεσσαλιώτιδας. Ιδιαίτερη ήταν η συγκίνησή της  στην Εκκάρα για τη θερμή υποδοχή, αφού ήταν από τα χωριά που υπηρέτησε ως εκπαιδευτικός. <<Οι άνθρωποι πάντα ανταποδίδουν το πολλαπλάσιο για το ελάχιστο που κάποιος τους προσφέρει>> δήλωσε.

Σήμερα το πρωί βρέθηκε στο Δομοκό. Είχε την ευκαιρία να χαιρετήσει για ακόμα μια φορά γνωστούς, συμμαθητές και φίλους, μιας και έχοντας ζήσει εκεί διατηρεί σχέσεις με ανθρώπους της περιοχής.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου