Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Ψηφίζουμε για το αύριο όλων μας...


Όντας 32 χρονών σήμερα και μετά από 3 λουκέτα στην δουλεία μου στην εργασία μου στο κόπο μιας ζωής προσωπικής και οικογενειακής εργασίας νέοπτωχευμενος τρομαγμένος φοβισμένος μέχρι την 25η Μαΐου 2011 όπου βγήκα και εγώ στο δρόμο, βγήκα στο Σύνταγμα, για ένα ολόκληρο καλοκαίρι  μαζί με συμπολίτες μου Έλληνες πατριώτες απ'όλες της κοινωνικές τάξεις με ένα μόνο σκοπό !

Να τους ρίξουμε πριν μας ρίξουν!

Φώναξα θύμωσα αγανάκτησα εξαγριώθηκα και βίωσα την βία και την τρομοκρατία που άσκησαν ασκούν και φιλοδοξούν να ασκήσουν και πάλι οι συγκυβερνώντες της γερμανικής μπότας που ξαναπάτησε το πόδι της στην πατρίδα μου με την χρήση ενός ακραίου μέσου που θα μπορούσε μια σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα να χρησιμοποιήσει !
Την καταστολή τα χημικά τα ασφυξιογόνα και τα γκλόπ!

Τότε κατάλαβα για πρώτη φορά πως η χώρα μου είναι παραδομένη και ανελεύθερη!


Στο Σύνταγμα μπορεί να φάνηκε πως χάσαμε ! Εγώ κέρδισα όμως μια εμπειρία ζωής όπως όλοι μας εκεί  μίλησα με τους αδελφούς μου τους Έλληνες ! Δίναμε δύναμη ο ένας στον άλλο μιλήσαμε για τα προβλήματα μας για τις αγωνίες μας και για το πώς μια μέρα θα ελευθερωθούμε! Κάπου εκεί ανάμεσα μας ίσως ήταν και ο παππούς Δημήτρης.

Ξαναβρέθηκα στο Σύνταγμα πριν από λίγο ελάχιστο διάστημα όταν ο παππούς όλων μας ο παππούς Δημήτρης έκανε μια πολιτική πράξη αψηφώντας την ανθρώπινη απώλεια, της ίδιας του της ζωής, στο όνομα της ενεργοποίησης όσο το δυνατόν μεγαλύτερου κομματιού της ελληνικής κοινωνίας και κυρίως τους νέους αφήνοντας μια επιστολή κόλαφο προς τους κυβερνώντες !

Έκανε γνωστό επίσης και το γεγονός μιας μάστιγας της εποχής που δεν είναι άλλη από τις αυτοκτονίες όλων όσων συνανθρώπων μας τα χρέη και η τρομοκρατία της απώλειας του υπέρτατου αγαθού της στέγασης της ιδιοκτησίας τους ώθησε στην αυτοκτονία !

Ένας λαός περήφανος, δυνατός, ψυχικά και σωματικά, ένας εργατικός λαός, ένας λαός που ήξερε και ξέρει να μετατρέπει την εργασία του σε παραγωγή πλούτου και ευημερίας, για τον ίδιο την οικογένεια του και τον τόπο του!

Και ήρθαν, λεηλατώντας, πάνω από όλα την ιδία του την αξιοπρέπεια,ως Έλληνα πολίτη και ως άνθρωπο, ως προσωπικότητα να του πουν πως στο όνομα της «σωτηρίας», όπως οι κυβερνώντες της μειοψηφίας  την εννοούν, πρέπει να χάσεις το μέγιστο δυνατό κομμάτι του μισθού σου της σύνταξης σου και των οικονομιών σου της προσωπικής σου περιουσίας ! Τους κόπους μιας ζωής, που κανείς δε ρώτησε από τους συγκυβερνώντες, Βενιζέλο-Σαμαρά-Παπανδρεου-Καρατζαφέρη πως νιώθει ο Έλληνας, χάνοντας την ζωή του, την τιμή του και την υπόληψη του!

Ανάμεσα μας υπάρχει 1.000.000 ανέργων συνανθρώπων μας και μεταξύ τους η νέα γενιά νέα παιδιά 18-30 χρ παιδιά που γεμάτα γνώσεις θέληση ελπίδα και δύναμη ζητούν το αυτονόητο!

Εργασία αξιοπρεπή για να τους δώσει την δυνατότητα να δημιουργήσουν και να απολαύσουν όλα όσα έχουν μέσα στην ψυχή και στην καρδιά τους! Τους κόψατε-μας κόψατε τα φτερά όμως! Η τουλάχιστον έτσι νομίζετε!

Ανάμεσα μας υπάρχει ένα μεγάλο κομμάτι αστέγων Ελλήνων στους δρόμους των μεγαλουπόλεων θύματα του ληστρικού τραπεζικού-κρατικού μηχανισμού!

Αλήθεια κύριε Σαμαρά κύριε Βενιζέλο και λοιπές έτοιμες δυνάμεις για συγκυβέρνηση εξαθλίωσης είστε σε θέση να αντιληφθείτε πως σωτηρία της πατρίδος δεν νοείται χωρίς την σωτηρία των πολιτών? Των Ελλήνων πολιτών?

Η πατρίδα δεν είναι ούτε τα τραπεζικά μαγαζιά ούτε η επιβίωση των δημοσίων ταμείων προς όφελος του δανειστή !

Πατρίδα έθνος-κράτος είναι οι πολίτες αυτού του τόπου!

Καλώ όλους τους συντοπίτες μου, Ευρυτάνισες και Ευρυτάνες, να βάλουν ένα τέλος στην εξαθλίωση ! Να κλείσουν την πόρτα σε όλες τις φωνές και τα φαντάσματα της συγκυβέρνησης και της εξαθλίωσης μας!

Μην τους ακούτε μην τους πιστευτέ είναι μέρος-εξαρτήματα μιας μηχανής εξαθλίωσης συνειδητά η ασυνείδητα !

Ψηφίζουμε για το αύριο όλων μας δε ψηφίζουμε κανέναν από αυτούς που είναι έτοιμοι και ταγμένοι να μπουν στο κοινοβούλιο για να συνεχίζουν να ψηφίζουν επικαιροποιημένα μνημόνια νέες δανειακές συμβάσεις υποθηκεύσεις ιδιωτικής και δημόσιας περιουσίας φορομπηχτικά μέτρα μειώσεις μισθών συντάξεων νέες στρατιές ανέργων και εξαφάνισης της εθνικής μας αξιοπρέπειας!

Όρκος τιμής για μένα το όνομα των προγόνων μου και η υπόσχεση μου στους Ευρυτάνες  πως η φωνή μου θα γίνει γροθιά στο στομάχι της νέας τάξης που επιβάλουν στο όνομα της «σωτηρίας της πατρίδος» !

ΔΕ ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ !
ΔΕ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ!
ΣΚΟΡΠΙΣΑΝ ΤΡΟΜΟ ΘΑ ΘΕΡΙΣΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Καλή λευτεριά

Κωνσταντίνος Ι. Μπακόλας
Υποψήφιος βουλευτής Ευρυτανίας

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗNΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου