Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Μήνυμα υποψηφίου Βουλευτή Φθιώτιδας, Ιωάννη Σαρακιώτη, για τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου

    
  
  
Φίλοι, φίλες
  
Έχει γνωστοποιηθεί η απόφαση της συμμετοχής μου ως υποψηφίου βουλευτή με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στον νομό Φθιώτιδας. Αποφάσισα να συμμετάσχω στην προσεχή εκλογική διαδικασία ως υποψήφιος με την παράταξη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. θεωρώντας τον ως τη μοναδική παράταξη που διεκδικεί ψήφο ανατροπής, της επί σειρά δεκαετιών, ασκούμενης κυβερνητικής εξουσίας - πολιτικής, αφού προβάλει συγκεκριμένες δεσμεύσεις νέων πολιτικών αρχών και προτεραιοτήτων. 
     
Η στήριξή σας στο πρόσωπό μου θα επιβεβαιώσει και τη σύμπτωση των απόψεών μας, καθόσον συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., επειδή πιστεύω ότι τα προβλήματα θα πρέπει να τα διαχειρίζονται: i) άνθρωποι, με αρχές, αξίες και με ακέραιη συνείδηση, που θα δίνουν μάχη καθημερινά για τις ανάγκες των πολιτών, επιχειρώντας έργο που συνδυάζει την οικονομική ανάπτυξη με την κοινωνική συνοχή και ii) άνθρωποι που πιστεύουν ότι χρειάζεται πολύ δουλειά προκειμένου να αναβαθμισθεί το πολιτικό μας σύστημα, αναδεικνύοντάς το ως φορέα λαϊκής νομιμοποίησης και συνδιαμόρφωσης των πολιτικών εξελίξεων, ώστε να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής μας, να δημιουργήσουμε θέσεις εργασίας, να αξιοποιήσουμε τα τοπικά συγκριτικά πλεονεκτήματα και της τοπικής οικονομίας, να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο κράτος δικαίου και πρόνοιας, που θα λειτουργεί αποδοτικά, δίπλα και όχι απέναντι από τον πολίτη, να προκρίνουμε μόνη λύση την αξιοκρατία καταπολεμώντας εμπράκτως την περιβόητη διαφθορά σε κάθε έκφανσή της, να προστατεύσουμε με συνέπεια το περιβάλλον, όμως, δηλώνοντας συνεχώς με αυτές τις πράξεις και επιλογές μας, ότι, διαχειριζόμενοι τις δυνατότητες ικανοποίησης των κοινωνικών αναγκών, δίνουμε ταυτόχρονα και έναν διαρκή αγώνα για την ίδια την δημοκρατία.
             
Συμμετέχω στις προσεχείς εκλογές με τον ΣY.ΡIZ.Α. και επειδή πιστεύω και υιοθετώ τις οραματικές του προτεραιότητες, αλλά και γιατί είμαι βέβαιος ότι από αυτήν την συλλογικότητα θα ακολουθηθεί ένας άλλος δρόμος από νέες δυνάμεις και πρόσωπα  τα οποία: θα επιχειρήσουν, θα ιδρύσουν, θα στηρίξουν και θα ενισχύσουν νέες κοινωνικές δομές και νέες ιδέες με προσωπικό τους όπλο την ανιδιοτέλεια, την αγωνιστικότητα και την αποτελεσματικότητα, ιδιότητες τις οποίες πιστεύω ότι διαθέτω και εγώ ο ίδιος. 
            
Συμμετέχω στις επόμενες εκλογές προκειμένου να επιτευχθεί η αναγκαία μεγάλη συσπείρωση της κοινωνίας, η οποία, ανοίγοντας μια νέα σελίδα για την χώρα, με αποφασιστικότητα και αισιοδοξία θα δώσει στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α την κοινοβουλευτική πλειοψηφία για να επιδιώξει με ασφάλεια και βεβαιότητα ένα αύριο αξιοπρέπειας, δικαιοσύνης και δημοκρατίας.
                   
Ζητώ την στήριξή σας στο ψηφοδέλτιο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.  επειδή πιστεύω ότι μόνον με την επιλογή αυτή θα κριθεί και η ευόδωση των αγώνων και προσδοκιών της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού.


Ιωάννης Αθ. Σαρακιώτης 
Δικηγόρος Παρ΄Εφέταις
Διευθ.: Βέλλιου Βαρώνου 10 Αταλάντη κ΄ Λεωνίδου 6 Λαμία
Υποψήφιος Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.


6 σχόλια:

  1. ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΕΤΕΡΟΦΩΤΟΣ (ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η 4Η ΘΕΣΗ) ΜΕΤΟΙΚΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή επιτυχία Γιάννη. Και μπράβο σου που ως νέος άνθρωπος επέλεξες να ασχοληθείς ενεργά με τα κοινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. ΟΧΙ. Είναι Νέος και Άφθαρτος. Δεν έχει απασχολήσει τα ΜΜΕ ...όπως οι "γνωστοί" διάφοροι άλλοι του διεφθαρμένου παλαιοκομματικού συστήματος.

      Διαγραφή
  4. Ο κος Σαρακιώτης είναι δικηγόρος Αταλάντης και Λαμίας και μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Λοκρών από το 2012. Θεωρώ ότι έχει στο ψηφοδέλτιο τη θέση "κρυβόμαστε πίσω από το δαχτυλό μας", ως πραγματικά άφθαρτος αφού δεν έχει ασχοληθεί ξανά με τα κοινά, ώστε από πίσω του να κρυφτεί όλη η πλέμπαμ και τα λαμόγια που αποτελούν το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου