Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Η Ν.Ε. του ΜΕΤΑ Φθιώτιδας για τις απολύσεις στις «Ελληνικές Ιχθυοκαλλιέργειες ΑΒΕΕ»

  


Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΜΕΤΑ Φθιώτιδας στηρίζει και συμπαραστέκεται στο δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στις «Ελληνικές Ιχθυοκαλλιέργειες ΑΒΕΕ», που διεκδικούν τα δεδουλευμένα τους και την επιστροφή στην εργασία των άδικα απολυμένων συναδέλφων τους.

Οι εργαζόμενοι, που βρίσκονται σε απεργία εδώ και μέρες -λόγω της αθέτησης της συμφωνίας εκ μέρους του εργοδότη για καταβολή οφειλομένων προηγούμενων μηνών-υπέστησαν άδικες απολύσεις. 

Η εργοδοσία απέλυσε έντεκα εργαζομένους, ανάμεσα στους οποίους και πρωτεργάτες των κινητοποιήσεων, προκειμένου να εκφοβίσει και να εκδικηθεί όσους αντιστέκονται.

Καταγγέλλουμε την εργοδοτική αυθαιρεσία για τις παράνομες και καταχρηστικές απολύσεις.

Καταγγέλλουμε την αναλγησία διαχρονικά των κυβερνήσεων που διέλυσαν την εργατική νομοθεσία απορρυθμίζοντας τις εργασιακές σχέσεις καταλύοντας κάθε προστασία των εργαζομένων.

Καλούμε τους εργαζόμενους της περιοχής μας και τα συνδικαλιστικά τους όργανα να εκφράσουν έμπρακτα την ταξική αλληλεγγύη τους, να παρέχουν κάθε βοήθεια στους απεργούς και να στηρίξουν το δίκαιο αγώνα τους. 


Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΜΕΤΑ Φθιώτιδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου