Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Φθιώτιδα: Είχε βάψει τα μαλλιά του όπως ο Ξηρός ο δολοφόνος που έπιασαν στις Λιβανάτες

Τους αστυνομικούς του Α.Τ. Αταλάντης συγχαίρει ο επικεφαλής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας

Ο 29χρονος Βούλγαρος επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος με νέο λουκ, ωστόσο δεν κατάφερε να τους ξεγελάσει όλους και έτσι βρέθηκε με χειροπέδες

Τους αστυνομικούς του Α.Τ. Αταλάντης συγχαίρει ο Αστυνομικός Δ/ντής Φθιώτιδας Ταξίαρχος Μιχάλης Πάππος, ο οποίος τονίζει ότι τώρα η Λοκρίδα έχει επαρκή αστυνομική δύναμη.

Ο αδίστακτος κακοποιός συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου από αστυνομικούς του Α.Τ. Αταλάντης στις Λιβανάτες, όπου είχε επιστρέψει το τελευταίο 15μερο, μετά από δυόμισι χρόνια απουσίας.
Μάλιστα σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής ο 29χρονος, ο οποίος καταζητούταν για δυο ανθρωποκτονίες και σωρεία ληστειών και κλοπών, είχε μακρύ ξανθό μαλλί στο ίδιο χρώμα και λουκ με τον Χριστόδουλο Ξηρό.
Ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τους αστυνομικούς της Αταλάντης να τον εντοπίσουν και να του περάσουν χειροπέδες.
Τους αστυνομικούς του Α.Τ. Αταλάντης συγχαίρει ο επικεφαλής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας Ταξίαρχος Μιχάλης Πάππος:


Λήστεψε και σκότωσε δυο ηλικιωμένες
Τον Φεβρουάριο του 2013 δυο ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων γυναικών, σε Τραγάνα και Μώλο, που είχαν συγκλονίσει τη Φθιώτιδα. Οι δράστες χτύπησαν και στη συνέχεια έδεσαν και φίμωσαν τα θύματά τους. Η μια γυναίκα είχε πεθάνει από ασφυξία και η άλλη από δυνατό χτύπημα στο κεφάλι. (διαβάστε σχετικά).
Λίγο αργότερα έγινε απόπειρα ληστείας στις Λιβανάτες όμως την τελευταία στιγμή το υποψήφιο θύμα άκουσε θόρυβο στο μπαλκόνι και κάλεσε σε βοήθεια, με αποτέλεσμα ο ληστής να τραπεί σε φυγή, εγκαταλείποντας την προσπάθεια.
Τότε οι αστυνομικοί της Ασφάλειας είχαν ταυτοποιήσει τον 29χρονο Βούλγαρο και στις τρεις περιπτώσεις, όμως ο ίδιος πρόλαβε και εξαφανίστηκε.
Σύμφωνα με το ένταλμα του ανακριτή, που εκκρεμούσε σε βάρος του, διατασσόταν η σύλληψη του 29χρονου για «ανθρωποκτονία από πρόθεση και ληστεία, κατά συρροή και κατά συναυτουργία, πράξεις που έλαβαν χώρα στα τέλη Φεβρουαρίου του έτους 2013, σε βάρος δύο (2) ηλικιωμένων γυναικών στις οικίες τους, στις περιοχές της Τραγάνας και του Μώλου Φθιώτιδας αντίστοιχα»
Ο 29χρονος δολοφόνος σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα, όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο στον Ανακριτή Λαμίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου