Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Νίκος Χατζηνικολάου: Διαστρεβλώθηκαν τα λόγια του Ν. Μιχαλολιάκου



Απάντηση από το ραδιόφωνο σε όλους αυτούς που σκοπίμως απομόνωσαν, διαστρέβλωσαν και συκοφάντησαν τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο έδωσε ο ίδιος ο Χατζηνικολάου που του πήρες χθες την περιβόητη συνέντευξη.

Ξεκαθάρισε πως ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής καμμία "ανάληψη πολιτικής ευθύνης" δεν έκανε της δολοφονίας στο Κερατσίνι, αλλά αναφέρθηκε στην πολιτική ευθύνη που πιθανώς να έχει ένας πολιτικός χώρος, όταν ένα φίλος ή οπαδός εμπλέκεται σε μια καταδικαστέα πράξη.

Συγκεκριμένα και αυτολεξεί είπε:

"Ήταν μεγάλη επιτυχία στο τέλος της συνέντευξης του και μάλιστα σε ένα αστικό ραδιόφωνο όπως το δικό σας, λεύτερο βέβαια ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής παραδέχθηκε και μετά από δύο χρόνια ότι το κόμμα του έχει την ευθύνη της δολοφονίας.

Την πολιτική ευθύνη. Είπε ότι δεν έχει ποινική ευθύνη, ότι έχει την πολιτική ευθύνη όπως θα είχε την πολιτική ευθύνη κάθε κόμμα αν ένα μέλος ή ένας φίλος του ή ένας οπαδός του προέβαινε σε μια ανάλογη πράξη.

Εγώ θέλω να είμαι σοβαρός. Δεν θέλω να κάνω διαστρεβλώσεις. Θέλω να μεταδίδω ό,τι πραγματικά ελέχθη".

Ας ηρεμήσουν οι συκοφάντες και τα παπαγαλάκια καναλιών και διαδικτύου και την πλήρη απάντηση από τον ελληνικό λαό που δεν τρώει κουτόχορτο θα την λάβουν την Κυριακή την βράδυ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου