Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΛΟΚΡΩΝ: Είχατε δεσμευτεί ότι θα δώσετε λύση, η οποία όμως δεν δόθηκε

Με επιστολή της προς τον Δήμο Λοκρών, η Λαϊκή Συσπείρωση, ζητά ειδική συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για τα πλημμυρικά φαινόμενα και την έλλειψη αντιπλημμυρικών έργων:



           28/9/2015
ΠΡΟΣ: 
1. ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΟΚΡΩΝ 
2. ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΣ ΔΗΜΟΥ ΛΟΚΡΩΝ


Κύριε   Δήμαρχε, Πρόεδρε,

Γνωρίζετε ότι στη Λάρυμνα πίσω από την αποθήκη του ΓΠΣ Λάρυμνας και επί της οδού Ρήγα Φεραίου, με την πρώτη βροχή ο δρόμος γίνεται απροσπέλαστος. Το εφαπτόμενο ακάλυπτο οικόπεδο  λίμνη και τα όμβρια νερά που δεν έχουν από αλλού διαφυγή, εισέρχονται εντός του οικοπέδου των οικιών Γ. Π. Δάρρα και Π. Γ. Δάρρα καθώς και άλλων δημοτών, δημιουργώντας πλημμυρικά προβλήματα και ότι κινδύνους συνεπάγονται από αυτά.
  
Επειδή το πρόβλημα δεν είναι σημερινό, το είχαμε συζητήσει το 2014 και είχατε δεσμευτεί στους εν λόγω δημότες ότι θα δώσετε λύση, η οποία όμως δεν δόθηκε και επειδή η λύση του απαιτεί κατασκευή αντιπλημμυρικού έργου ή την διάνοιξη του κοινοτικού δρόμου, ρωτάμε τι προτίθεστε να κάνετε και πότε θα ξεκινήσουν οι όποιες διαδικασίες.
     
Επίσης θέλουμε να σας επισημάνουμε ότι πολλά πλημμυρικά φαινόμενα υπάρχουν σε όλο το δήμο και απαιτούν άμεσες λύσεις με συγκεκριμένα έργα τα οποία έχουν απαιτηθεί από τις κατά τόπους κοινότητες. 
      
Προκειμένου λοιπόν να δρομολογηθούν οι διαδικασίες θεωρούμε ότι πρέπει να γίνει μια ολοκληρωμένη ειδική συζήτηση σε ένα κοντινό δημοτικό συμβούλιο, ώστε να ιεραρχηθούν, να απαιτηθεί ανάλογη χρηματοδότηση και να ξεκινήσουν.
                                

Ο  ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ           

ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΟΥΣΣΗΣ                


                                                                            . 

1 σχόλιο:

  1. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου