Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Θεόδωρος Χειμάρας: Εισπράττω θετικά μηνύματα...

  
  
  
Στο κεντρικό δελτίο του στρατού μας μίλησε σήμερα και ο πρώην βουλευτής των ανεξάρτητων Ελλήνων Θεόδωρος Χειμάρας οποίος κατέρχεται υποψήφιος βουλευτής επικεφαλής του ψηφοδελτίου στο νομό Φθιώτιδας. 

Όπως τόνισε το κόμμα του δεν δίνει καμία σημασία στις δημοσκοπήσεις που κυκλοφορούν γιατί είναι γνωστό πλέον σε κάθε προεκλογική περίοδο οι δημοσκόποι να αφήνουν εκτός Βουλής τους ανεξάρτητους Έλληνες. 

Προσωπικά πρόσθεσε εισπράττω θετικά μηνύματα από τους πολίτες σε όλο το νομό της Φθιώτιδας όπου περιοδεύω και πιστεύω ότι το κόμμα μας θα μπει στη Βουλή έστω κι αν ορισμένοι δεν θα ήθελαν να ακούγεται στη Βουλή η φωνή των Ανεξάρτητων Ελλήνων.


ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ:


2 σχόλια:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Κ.ΧΕΙΜΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟΥ.
    ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΑΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΤΗΚΑΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΩΡΑ ΤΟ ΘΥΜΗΚΕΣ? ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΘΟΔΩΡΑΣ ΣΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΘΙΩΤΑΡΧΗ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ... ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΖΑΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΦΘΙΩΤΑΡΧΗ ΚΑΙ ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ ΤΗ ΛΑΡΚΟ.. Ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΤΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ... ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου