Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗΠΡΟΣ
ATLAS TAPES ΑΒΕΕ 
Υπόψιν  κ. Λάντζη Παναγιώτη 


Η Συντονίστρια Διευθύντρια κ. Γεωργοπούλου Μαρία και το προσωπικό του Κ.Υ. Αταλάντης σας ευχαριστεί θερμά για την χορηγία σας σε Φαρμακευτικό Υλικό και Τεχνολογικό Εξοπλισμό απαραίτητο για την  ομαλή λειτουργία του Κέντρου Υγείας.
   
Προσφορές σαν την δική σας, σε μια τόσο δύσκολη οικονομικά περίοδο για την χώρα μας, σημαίνουν συμπαράσταση ανθρωπιάς προς τους συνδημότες μας και ευχόμαστε η πράξη σας αυτή να αποτελέσει σημείο αναφοράς για κάθε τοπική κοινωνία.


Με εκτίμηση           

Η Συντονίστρια Διευθύντρια


Επιπλέον, ευχαριστούμε θερμά και δημόσια τους συντοπίτες μας:

i)Το Ασφαλιστικό Γραφείο: Παλιούρας Γεώργιος - Ανεστοπούλου Ιωάννα & ΣΙΑ Ε.Ε. για την  ευγενική χορηγία Ασφαλιστήριου Συμβολαίου για το Ασθενοφόρο του Κ.Υ. Αταλάντης, 
ii) κ. Γεωργόπουλο Γρηγόριο 
iii) κ. Λαγό Θεόδωρο 
iv) κ. Καλαμάτα Ευαγγελία 
v) κ. Σιούλα Βασιλική 
vi) κ. Τσαρούχα Αθανάσιο 
vii) κ. Χρόνη Βασιλική
για τις ευγενικές χορηγίες τους σε αναλώσιμα υλικά του Κέντρου Υγείας και την προσφορά από μέρους τους εθελοντικής εργασίας στην συντήρηση του Κέντρου Υγείας, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην απρόσκοπτη λειτουργία του, την οποία τόσο έχει ανάγκη η περιοχή μας και ιδιαίτερα οι δημότες του Δήμου Λοκρών.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΟΛΟΥΣ και πάλι!

2 σχόλια:

  1. Ευτυχώς που ακόμη άνθρωποι και προσφέρουν εκεί που που κράτος και αυτοδιοίκηση απουσιάζουν. Παρά το γεγονός ότι οι πολιτικοί σε όλα τα επίπεδα διοίκησης κάνουν ότι μπορούν για να εξαλείψουν κάθε ίχνος ανθρωπιάς από την κοινωνία μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. AΣ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΦΙΕΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου