Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Δημήτρης Βέττας: Ο λαός δεν θα παραπλανηθεί από δημοσκόπους και κανάλια...

  

   
Ο λαός θα ψηφίσει με πολιτικά κριτήρια και όχι τις δημοσκοπικές γραμμές που επιχειρούν να δώσουν οι γνωστοί κύκλοι της διαπλοκής δηλώνει στο κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 ο πρώην βουλευτής και εκ νέου υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Φθιώτιδος Δημήτρης Βέττας.

Όπως τόνισε κανένας έλληνας δεν θέλει να επανέλθουν στην εξουσία αυτοί που για δεκαετίες ολόκληρες τον εξαπατούσαν πολιτικά και είχαν δημιουργήσει δυναστείες πολιτικών τζακιών είχαν βουτηχτεί στα σκάνδαλα και βόλευαν τα λεγόμενα δικά τους παιδιά σωρηδόν. 

Γιαυτό όχι μόνο θα είναι μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά και με ποσοστό ασφάλειας διαφορά. 

Αυτό το γνωρίζουν και στη Νέα Δημοκρατία με αποτέλεσμα μπροστά στη διαφαινόμενη ήττα τους να αναζητούν τρόπους λασπολογίας σε βάρος πολιτικών προσώπων και μάλιστα εκείνων που βρίσκονται πολύ κοντά στον πρόεδρο και πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. 

Ματαιοπονούν όμως και απλά με τέτοιες πρακτικές πέφτουν στα μάτια του κόσμου. Ελπίζω στην επόμενη Βουλή να είναι και οι Ανεξάρτητοι σε Έλληνες και να συνεχίσουμε μια συνεργασία που κρατήθηκε σε καλό επίπεδο έστω και αν προερχόμαστε από διαφορετικές ιδεολογικές αφετηρίες.
  
Ο ΣΥΡΙΖΑ πρόσθεσε είναι το μόνο κόμμα που αναγνώρισε δημόσια το λάθη και τις παραλείψεις του και φέρνει το νέο και την ελπίδα στην πολιτική ζωή του τόπου.


ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ:
   



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου