Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2015

Κώστας Κουτσογιαννακόπουλος: «Ελλάδα που να αξίζει στους Έλληνες»


«Πρέπει να σηκωθούμε, να σταθούμε στα πόδια μας και να εργαστούμε σκληρά για να γυρίσουμε σελίδα» τόνισε μεταξύ άλλων ο υπ. Βουλευτής Ν. Φθιώτιδας, με τη Νέα Δημοκρατία, Κώστας Κουτσογιαννακόπουλος, σε συνέντευξη του στο ραδιοφωνικό μαγκαζίνο του Radio Net

Παράλληλα, απηύθυνε σύνθημα για ολική επανασυγκρότηση, λέγοντας: «Φτάνοντας στο σημείο μηδέν, δεν χρειαζόμαστε απλά επανεκκίνηση. Χρειαζόμαστε μια χώρα φτιαγμένη από την αρχή. Απαλλαγμένη από τις γνωστές παθογένειες. Δημιουργική και παραγωγική. Μια χώρα υπερήφανη. Έτσι ακριβώς όπως αξίζει, στην Ελλάδα και τους έλληνες»

Μεταφέροντας τη δική του αισιοδοξία για τον τρόπο που θα ψηφίσουν οι πολίτες, σε συνέντευξη του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Μελωδία» είπε: «ότι πλέον οι πολίτες ακούνε», καλώντας τους να αποφασίσουν με βάση τους κανόνες της λογικής και όχι του θυμού.

Επίσης, στο ραδιοφωνικό σταθμό ΛΑΜΙΑ FM1, τόνισε την ανάγκη συγκρότησης κυβερνήσεως ευρύτατης συνεργασίας, λέγοντας: «Επιβάλλεται να έχουμε κυβέρνηση, όχι γιατί είναι συνταγματική επιταγή, αλλά γιατί η πραγματικότητα και οι ανάγκες της χώρας το απαιτούν», επισημαίνοντας ότι η Νέα Δημοκρατία, παρά τις όποιες παλινωδίες, την αδράνεια και την παρατεταμένη μη διαπραγμάτευση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, δεν θα διστάσει  να λειτουργήσει με βάση το εθνικό συμφέρον, αφού κατά τον ίδιο «είναι η μοίρα της παρατάξεως».

Τέλος, σε τηλεοπτική συνέντευξη στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΕΝΑ Κεντρικής Ελλάδας, αναφέρθηκε στη στάση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, λέγοντας: «Ο Μεϊμαράκης, απευθύνεται στον κόσμο με ειλικρίνεια και αλήθεια. Αν θέλει να ακούσει κανείς, θα ακούσει. Αν δεν θέλει, δεν θα ακούσει».

Για τον πρώην πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα ανέφερε: «Ο Τσίπρας θέλει να φύγει από το κάδρο, ενώ είναι ζήτημα αρχής να έρθει και να έρθουν να κυβερνήσουν μαζί μας, για να μάθουν και να κυβερνάνε». Αναφερόμενος στα ζητήματα διαφθοράς, τόνισε ότι «7 μήνες ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έφερε κανέναν απολογισμό για το τι εισέπραξε, ενώ σε αντίστοιχο διάστημα 8 μηνών η Νέα Δημοκρατία, είχε ήδη εισπράξει γύρω στα 600 εκ. ευρώ».

Για τα μείζονα αγροτικά ζητήματα, υπενθύμισε ότι: «Με δική μου πρωτοβουλία, έγινε συνάντηση με τους φορείς των αγροτών, στην οποία συμφωνήθηκε το 13% ως φορολογικός συντελεστής έναντι του 26% που φέρνει σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ, σε συνδυασμό και με τις προκαταβολές φόρου που θα φτάσουν το 100%», συμπληρώνοντας πως ο Β. Μεϊμαράκης συνεχίζει να κρατά ανοικτά δύο θέματα (αγροτικά και το 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση).

Για τις επενδύσεις και την απασχόληση, ανέφερε: «Μία κυβέρνηση με κορμό τη Νέα Δημοκρατία, θα αποκαταστήσει τη σχέση εμπιστοσύνης με την Ευρώπη και κυρίως με τους επενδυτές, τους οποίους ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα διώχνει. Οι επενδύσεις μεταφράζονται σε πολλές θέσεις εργασίας, φορολογικά έσοδα και εισφορές στα ασφαλιστικά ταμεία, που η χώρα δεν έχει την πολυτέλεια σήμερα να χάνει»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου